U bent hier: Home > Anti-Afluister > White Noise Sound

White Noise Sound

White Noise Sound
Details
Onze prijs:
Opties
Aantal

White Noise Sound

Wil je niet dat jouw privé of zakelijke informatie uitlekt naar derden?

De White Noise Sound creëert een geluidsbarrière tussen jouw gesprekken en mensen die jouw gesprek willen afluisteren. De White Noise Sound is een effectieve manier om je privacy te herstellen.

Bescherm je privacy met de White Noise Sound

De White Noise Sound is een geluidssignaal dat ervoor zorgt dat het frequentiespectrum van de gewone amplitude voor elke frequentie eender is. Dit maakt dat gesprekken buiten deze geluidsbarrière niet verstaanbaar zijn en zo kan de white noise of geluidsstoring niet gefilterd worden.

Speel de White Noise Sound af vanop je computer of stereo installatie en plaats de luidsprekers tussen het gezegde en de mogelijke opname en/of afluisterapparaten. Richt de luidsprekers weg van mogelijke afluisterapparatuur zodat je een effectieve geluidsbarrière maakt tussen het eigenlijke gesprek en de omgeving waarin je je bevindt. Zet het volume om te beginnen op laag en bouw zo langzaam op, zonder deze loeihard te zetten. Een volume dat luid genoeg is om een gesprek te overstemmen is perfect.

Wat is het verschil tussen de white noise generator en de White Noise Sound

Er is geen verschil noch in het eindresultaat noch in de kwaliteit. Een white noise generator kost enkele honderden euro's terwijl de White Noise Sound gratis verkrijgbaar is bij Spy3K. Zet de White Noise Sound op een brandbare CD, en door gebruik van een draagbare CD-speler heb je zo een 100€plus white noise generator.

Hoe verkrijg ik de gratis White Noise Sound?

Stuur een e-mail (leeg, de inhoud wordt niet gelezen) naar het adres hier onder. Binnen enkele min ontvang je dan de White Noise Sound per email.

Gratis email white noise sound

Je email adres wordt opgeslagen in onze gegevensbank zodat je steeds het laatste nieuws ontvangt. Je kan je uiteraard steeds uitschrijven en we geven jouw email adres nooit aan derden.

Er zijn veel verschillende opname en afluisterapparaten verkrijbaar en het is een uitdaging om met counter surveillance apparatuur deze op te sporen.
Met deze White Noise Sound kan je geen afluisterapparaten opsporen maar wel buiten werking zetten.

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*

Verwante producten

Skeller Draagbare White Noise Generator
Ä379,95