U bent hier: Home > Alternatieve beveiliging > Verborgen Kluis in Klok

Verborgen Kluis in Klok

Verborgen Kluis in Klok
Details
  • Onzichtbare kluis verwerkt in discrete, stijlvolle wandklok
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Volledig werkende klok
Onze prijs: 69,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Verborgen Kluis in Klok

Vind je ook dat een gewone kluis veel aandacht trekt?
Wil je je waardevolle eigendommen veilig opbergen in je huis?

Om iets te gaan verbergen is de beste plek nog in het volle zicht. Dat mag dan wel raar klinken, maar is toch waar. Jouw waardevolle zaken opbergen in een gewone ordinaire wandklok, daar komt toch niemand op en elk huishouden heeft er zo wel eentje tegen de muur hangen.

De Verborgen Kluis in Klok rekent is inbrekers te slim af

Deze Verborgen Kluis in Klok is eenvoudig en doet wat hij belooft: een doodgewone, functionele klok die achteraan opent en waar je dan een holle ruimte in terug vindt die als kluis fungeert. De Verborgen Kluis in Klok heeft in deze slimme verstopte kluis genoeg ruimte voor al je duurdere kleine bezittingen zoals juwelen, kredietkaarten, paspoorten, cash geld en sleutels. Dieven gaan direct op zoek naar de kluis in je woning of doorzoeken de kasten op zoek naar waardevolle zaken, de Verborgen Kluis in Klok gaan ze links laten hangen zonder te vermoeden dat jouw slimme klok de deze dure spullen verstopt. Door het gebruik van de Verborgen Kluis in Klok verstop jij je waardevolle bezittingen dus eigenlijk ‘volledig in het zicht. Zeg nu zelf kan je het nog slimmer aanpakken?

Een mooie maar doodgewone, uiterst discrete kluis: de Verborgen Kluis in Klok

Jouw waardevolle zaken zijn weer veilig voor inbrekers en malafide personen want jij verbergt ze slim in onze Verborgen Kluis in Klok. De klok hangt netjes aan de muur en zo zal geen dief weten dat de waardevolle zaken in jouw huis of kantoor echt door de tijd verstopt worden want zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens.

Afmetingen: 25cm diameter, 6,5cm diep
Batterij: 1x AA batterij
4x AA Energizer Rechargeable 2450mAh Energizer Lithium AA Batterijen
€27,81
€4,22
Aantal
Aantal

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*

Verwante producten

Geheime Kluis in Boek Verborgen Kluisje in Kaars Sleutelkluis in Steen
€79,94
€69,95
€49,95