U bent hier: Home > Track en Trace > Unpack&Track Tech

Unpack&Track Tech

Unpack&Track Tech
Details
  • Zeer nauwkeurige A-GPS technologie (tot op enkele meters)
  • Lange batterijduur (6 tot 8 weken)
  • De meest gebruiksvriendelijke GPS tracker op de markt
  • Geen abonnementskosten maar een eenvoudig Pay&Go creditsysteem
Onze prijs: 489,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal Tijdelijk niet voorradig.

Unpack&Track Tech

De Unpack&Track Tech is uitgerust met de nieuwste Unpack&Track+ technologie en beschikt over een oplaadbare 5200 mAh Li-Ion batterij die 6 tot 8 weken non-stop meegaat . De waterbestendige behuizing en 2 magneten aan de onderkant maken dat je de Unpack&Track eenvoudig en snel kan installeren. Deze magneten houden tot 27 kg zodat zelfs de wildste ritten of schokken het toestel niet kunnen losmaken. De Unpack&Track Tech is compact en past in je hand en de batterijduur van 6 tot 8 weken maakt dit één van de meest compacte GPS trackers verkrijgbaar.

Unpack&Track

Ga voor professionaliteit met de Unpack&Track Tech

Deze Unpack&Track Tech is bij de top van de GPS trackers en is uitermate geschikt voor iedereen die een onopvallende, professionele GPS tracker wil gebruiken zonder de GPS tracker elke twee dagen te moeten opladen. Je kan hem perfect inzetten voor het volgen van wagens, waardevolle vrachten of machines. De uBlox GPS ontvanger maakt dat je de Unpack&Track Tech uit het zicht kan installeren onder bijvoorbeeld een voertuig, zonder accuraatheid te missen.

Net zoals de andere apparaten van de Unpack&Track serie kan de Tech versie elke 2 uur of zelfs mits gewenst elke 5 seconden, een GPRS update over de locatie doorgeven en deze verzenden naar je online tracking panel of naar je mobiele telefoon. Op het tracking panel kan je ook de geschiedenis opvolgen van wat zich afspeelde of verslagen opvragen in Word of Excel , alarmnoties ontvangen via SMS of email, veiligheidszones instellen en nog veel meer. Geen verborgen kosten of maandelijkse contracten, alleen een duidelijke Pay&Go gebruiksvriendelijkheid met één prijs voor heel Europa. De Unpack&Track Tech wordt afgeleverd met een SIM kaart die klaar is voor gebruik. Zo hoef je enkel het apparaat uit te pakken om te beginnen tracken.

Voor meer info aangaande de Unpack&Track functies, bekijk je de Unpack&Track standaard productpagina.
 

Gebruik de Unpack&Track Tech niet zonder de toestemming van alle betrokkenen.
Dergelijk gebruik kan illegaal zijn in uw land.
Controleer plaatselijke wetten alvorens dergelijke producten op zo'n manier te gebruiken.R&TTE Conform R&TTE Richtlijn (1999/5/EC) - Verkrijgbaar na aanvraag via contactformulier

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

  • Auteur: Gerrit de Boer
    Wij maken al een aantal jaren gebruik van gps-volgsystemen en met de ervaring van een eerste Unpack&Track Tech die we voor een langere periode in kunnen zetten, hebben we onze tweede Tech aangeschaft.
    Het is een perfect toestel waar we heel veel profijt van hebben en natuurlijk ook onze opdrachtgevers!

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*

Verwante producten

Prime Optimus
€579,95