U bent hier: Home > Anti-Afluister > Sweepmaster F2800 Plus Professioneel Anti-Afluistersysteem

Sweepmaster F2800 Plus Professioneel Anti-Afluistersysteem

Sweepmaster F2800 Plus Professioneel Anti-Afluistersysteem
Details
  • Bereik van 1 tot 8000 MHz
  • Zeer hoge gevoeligheid
  • Toont de aard van het signaal
  • Tal van slimme functies
Onze prijs: Ä4.999,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Sweepmaster F2800 Plus Professioneel Anti-Afluistersysteem

Onze Sweepmaster F2800 Plus is de nieuwe generatie van professionele anti afluistersystemen. De Sweepmaster F2800 Plus is vanaf nu gevoeliger met een hoog frequentiebereik en een nieuw, aangepast scherm om de aanwezigheid van afluisterapparatuur nog beter te kunnen vaststellen.

Door deze nieuwe digitale technologie heft de Sweepmaster F2800 Plus een zeer hoog frequentiebereik, daardoor is de Sweepmaster F2800 Plus in staat om de meest zwakke radio-, infrarood-, en LF-transmissies van afluisterapparaten te onderscheppen en te lokaliseren.

Onderschep alle bestaande signalen met de Sweepmaster F2800 Plus

De Sweepmaster F2800 Plus onderschept HF, LF, UHF, VHF en microgolven; de Sweepmaster F2800 Plus werkt voor alle apparaten met een radiosignaal tussen de 0.1 MHz - 8.0 GHz (8000 MHz). Waaronder minizenders, zenders op electriciteit, mobiele telefoonbugs, GPS systemen, walkie-talkies, en meer. De Sweepmaster F2800 Plus detecteert door de MCD1 Mains Carrier & IRD1 infraroodsondes zenders met een laag uitgangsvermogen en ultra moderne zenders met een hoog frequentiebereik, en ook alle apparaten die infrarode of lasersignalen produceren.

Door de peak pulse en burst functionaliteit kan de Sweepmaster F2800 Plus de meest moderne afluisterapparaten onderscheppen

De Sweepmaster F2800 Plus bezit een digitale ‘peak pulse’ en ‘burst’ detectie waardoor signalen kunnen onderschept worden van apparaten die een kort signaal verzenden, bv een GSM. Door middel van een led op het scherm van de Sweepmaster F2800 Plus worden zulke apparaten weergegeven. ‘Peak pulse’ toestellen zijn bijvoorbeeld GPS volgsystemen voor wagens, mobiele toestellen voor tekstberichten. ‘Burst’-systemen zijn apparaten die data vergarenen die korte transmissies of ‘bursts’ verzenden.

Naast een snelle en makkelijke plaatsbepaling van signalen biedt De Sweepmaster F2800 Plus ook de mogelijkheid om een frequentie tot 2800 Mhz te tonen. Door deze handige functie kan de Sweepmaster F2800 Plus en dus de gebuiker snel nagaan of het signaal van een onschuldige radio afkomstig is, of er meer aan de hand is. De Sweepmaster F2800 Plus analyseert ook de ontvangen signalen en maakt een verschil tussen analoge en digitale signalen.

Aangesloten op een telefoonlijn kan De Sweepmaster F2800 Plus ook deze moeiteloos controleren

Verder bezit de Sweepmaster F2800 Plus een telefooninterface om rechtstreeks te verbinden met een telefoonlijn, zodat ook deze kan onderzocht worden op bugs of apparaten die een radiosignaal versturen.

INGESLOTEN ACCESSOIRES

•    Clipantenne aan sonde
•    MCD1 Mains Carrier / LF detectorsonde / MCD1 Mains Carrier
•    Infrarood detectorsonde IRD1
•    Hoofdtelefoon
•    Aansluitingen voor telefoon 2 keer
•    Electriciteit naar 10V Oplader
•    Flexibele beschermende draagtas
•    Schouderband
•    Draagkoffer
 

Bereik: 1 tot 8000MHz
Frequency Counter: tot 2800MHz
Signaaldetectie: Digitaal en analoog
Telefoonanalyse RF & AF Modus
Batterij: Interne Li-Ion batterij
Detectie IR/Laser: Detectiesonde voor infrarood- en lasersignalen
Display: Aangepast, verlicht LCD-display

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*