U bent hier: Home > Anti-Afluister > Multifunctionele RF Bug en Camera Detector

Multifunctionele RF Bug en Camera Detector

Multifunctionele RF Bug en Camera Detector
Details
  • Detecteer alle soorten bedrade en draadloze spy camera's
  • Instelbare gevoeligheid
  • Handig en compact draadloos toestel
Onze prijs: 199,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Multifunctionele RF Bug en Camera Detector

Multifunctionele RF Bug en Camera Detector
Spoor uiterst nauwkeurig alle mogelijke verborgen camera’s of afluisterapparaten op
Door de Multifunctionele RF Bug en Camera Detector te gebruiken
 
Deze multi-detector is zo slim ontworpen dat hij zonder problemen alle mogelijke spy camera’s, draadloos of niet, en ook alle RF afluisterapparaten kan detecteren, en dat overal, in je slaapkamer, badkamer, hotelkamer of vergaderzaal. Zonder speciale kennis geeft de Multifunctionele RF Bug en Camera Detector herstelt je terug gemoedsrust en privacy.

Detecteer camera's en al dan niet draadloze afluisterapparaten

Dit multifunctionele apparaat heeft drie verschillende mogelijkheden: een IR Laser modus, een Trilmodus en een Alarmmodus. De IR Laser modus voor verstopte draadloze en niet draadloze camera's op te sporen. De detectie op basis van het principe van optische augmentatie: een lichtstraal die invalt op een bolvormig optisch apparaat, bv. Videocamera, wordt teruggekaatst op dezelfde manier als de inkomende lichtstraal. Meer duidelijk wil dit zeggen, als een spy camera, , verlichting krijgt van de IR Laserstraal, een sterke terugkaatsing van het licht ontstaat van de camera en die zal zo zijn plaats verraden. De Tril- en de Alarmfuncties zullen zo met of zonder geluid, alle draadloze camera of afluisterapparatuur signalen opvangen van 0 tot 6.5Ghz oppikken en zo hun plek aangeven. Bijvoorbeeld: Een bug detector met een bereik van 0-6.5Ghz zal alle draadloze afluisterapparatuur die verkrijgbaar is kunnen detecteren.
 
Deze Multifunctionele RF Bug en Camera Detector is echt een topmanier om alle draadloze en niet draadloze camera’s te detecteren. Je kan er alle locaties van alle soorten camera’s mee opsporen. Bovendien is het toestel uiterst praktisch en compact met zijn afmetingen van 10 cm x 5 cm x 2 cm.

Je spoort zelfs de allerkleinste spionage apparatuur op.

Onze Multifunctionele RF Bug en Camera Detector verkrijgt zijn voiding van 2 AAA-batterijen en de detectiemodus frequentie van de RF gaat van 0 tot 6.5Ghz. Bugs opsporen op afstand is afhankelijk van de kracht en grootte van deop te sporen bug. Bv: een bug van 50mv tot 200mv op een afstand van 30 tot 50 cm opsporen is perfect mogelijk, bij een bug van 300mv tot 600mv is deze afstand 1 tot 2 meter, en vanaf 800mv tot 1200mv lukt dit op 3 tot 8 meter.Pro RF Wireless Bug DetectorDeze Pro RF Wireless Bug Detector heeft een instelbare gevoeligheid meegekregen voor sterke als zwakke signalen op te sporen. Hierbij moet je enkel de plaats scannen waar je denkt dat de bug geïnstaleerd is, de gevoeligheid afstellen en alle afluisterapparaten opsporen en lokaliseren.

De verscheidene unieke functies eijn als volgt samen te vatten: Alle draadloze of bedrade camera’s kunnen worden onderscheiden op het zicht, terwijl de RF detectiefunctie echt alle draadloze afluisterapparaten zal opsporen en onthullen.

Al deze verscheidene functies maken van de Multifunctionele RF Bug en Camera Detector een uitzonderlijk ultra modern toestel dat door zijn uitmuntende gebruiksvriendelijkheid de meest frequente spy apparaten kan opzoeken en zo je privacy en gemoedsrust garandeert.

 
 
Power: bijgeleverde oplader
Frequentiebereik: 1,0-6,5 Ghz
Voltage: 3V
Stroom: 28mA
Bug Detectie-afstand: 5cm-10m
Camera Detectie-afstand: 10cm-10m
Afmetingen: 9.3 x 4,8 x 1,7 cm

 

Energizer Lithium AAA Batterijen
€4,22
Aantal

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

FAQ (Meest gestelde vragen)

Vraag:   Kan dit toestel ook gebruikt worden om politieradars te detecteren?
Antwoord:   Nee, dit is niet mogelijk.
 
Vraag:   Kan ik met dit apparaat een GSM lokaliseren? Al ligt deze onder de dekens of in een kast ?
Antwoord:   Zowel met de multifunctionele als de Pro RF Wireless Bug Detector kun je een GSM opsporen. Een GSM heeft een vrij sterk vermogen en kan reeds op 1m afstand worden gedetecteerd. U kunt de GSM echter enkel detecteren als deze op het moment van scannen ook aan het 'afluisteren' (bellen) is.
 
Vraag:   Hoe werkt dit apparaat? Kan je door de "kijker" heen kijken en een verstopte apparaat rood gemarkeerd zien?
Antwoord:   Gelieve even contact te nemen via het contactformulier. U ontvangt dan als antwoord een elektronische versie van de handleiding.
 
Vraag:   Detecteert de Multifunctionele RF Bug en Camera Detector ook richtmicrofoons?
Antwoord:   Neen, een richtmicrofoon versterkt enkel geluiden op een bepaalde frequentie. Er bestaat geen apparatuur om deze te detecteren.
 

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*

Verwante producten

RF Privacy Protector Pro
€619,96