U bent hier: Home > Alternatieve beveiliging > Sleutelkluis in Steen

Sleutelkluis in Steen

Sleutelkluis in Steen
Details
  • Compacte, onopvallende kluis
  • Verbergt en beschermt sleutels of andere kostbaarheden
Onze prijs: 49,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Sleutelkluis in Steen

Wil je mogelijke dieven te slim af zijn?
Een uiterst veilig systeem om je sleutels buitenshuis te bewaren?

Een sleutel verstoppen doe je natuurlijk best op een plek waarvan niemand aan zou denken. En deze slimme Sleutelkluis in Steen voldoet volledig aan deze voorwaarde: Je kan je waardevolle zaken nu opbergen in de Sleutelkluis in Steen die je gewoonweg buitenshuis in de tuin of naast de garage plaatst.

De Sleutelkluis in Steen kan je buiten plaatsen waar je maar wil

Jawel dit is geen grap, dit is een sleutelkluis verborgen in een steen. Deze kan je dus buiten plaatsen waar je maar wil: bij de achterdeur, langs het tuinpaadje naar de garage… De Sleutelkluis in Steen is bestand tegen spattend watert en geeft dus een goede bescherming voor jouw kostbaarheden en sleutels. Mogelijke inbrekers zullen de Sleutelkluis in Steen in hun zoektocht naar een sleutel of waardevolle zaken overslaan, daar kan je van op aan. Want wie zou er nu denken dat deze op het zicht gewone steen een holle ruimte bevat waar jouw sleutels in passen?

Sluit inbrekers en malafide personen buiten maar niet jezelf, met de Sleutelkluis in Steen

Aan de onderzijde van de steen zit een opening zodat je de kluis makkelijk kan openen. Door zijn slimme vormgeving is de Sleutelkluis in Steen ook uiterst praktisch bij bijv. tuinhuisjes, die dikwijls worden opengebroken door dieven die op zoek zijn naar materiaal. Met de Sleutelkluis in Steen heb je overal en altijd een plaats waar je jouw sleutelels kan opbergen, en dat is zeker een geruststellende gedachte. Juwelen, geld en sleutels, de Sleutelkluis in Steen geeft op slimme wijze nooit zijn geheimen prijs en is zo de uitgelezen plaats voor het verbergen van je waardevolle spullen.

Afmetingen: 8,5cm x 6cm x 3cm

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*

Verwante producten

Geheime Kluis in Boek Verborgen Kluis in Klok Verborgen Kluisje in Kaars
€79,94
€69,95
€69,95