U bent hier: Home > Discrete & Verborgen Camera's > Rookmelder Camera met Opname

Rookmelder Camera met Opname

Rookmelder Camera met Opname
Details
 • Hoge beeldkwaliteit (520 TV lijnen)
 • Functionele brandmelder
 • Slimme bewegingsdetectie
 • 30 tot 100 uur opname
Onze prijs: Ä419,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Rookmelder Camera met Opname

Je wil onopvallend jebedrijf, kantoor of huis bewaken?

Wie kan er nu raden dat er een camera aan het plafond hangt?

Rookmelders zijn noodzakelijk in veel ruimtes. Er werd reeds talloze keren aangetoond dat deze toestellen levens kunnen redden doordat ze mensen tijdig waarschuwen mocht er rookontwikkeling zijn door brand. Rookmelders hangen da nook altijd op strategische plekken en vallen niemand meer op, zo zijn de toestellen uitermate geschikt als bewakingscamera . Deze werkende rookmelder bevat een verborgen camera die hoge kwaliteitsopnames maakt van 520 TV lijnen. Zo beschermt de Rookmelder Camera met opname je niet alleen bij eventuele brand, maar ook tegen ongewenste bezoekers bij je thuis of op kantoor.

Rookmelder Camera houdt een oogje in het zeil tijdens jouw afwezigheid

Rookmelders moeten regelmatig nagekenen of vervangen worden om een optimale werking te blijven garanderen. Als dit ht geval is schaf je dan meteen een rookmelder aan die ook een beveiligingscamera verbergt. De camera in onze spy rookmelder werkt met een geheugenkaart (4Gb inbegrepen) zodat de genomen beelden makkelijk kunnen worden opgeslagen. Denk je iets verdachts te hebben opgemerkt? Dan haal je gewoon de geheugenkaart uit de Rookmelder Camera met Opname, bekijkt deze vanop je computer en dan heb je bewijzen van wat er juist gebeurde. Je kan de videobestanden afspelen en opslaan, net zoals je dat doet met een digitale camera. Er komt geen extra software aan te pas.

Met dit uitgebreide toestel kan je je eigendommen ibewaken ook als je er niet bent. De bewegingsfunctie kan worden ingeschakelt waardoor er enkel opnames worden gemaakt als de camera ook echt beweging waarneemt. Zo wordt er geen onnodig geheugen verprutst aan lege beelden. Mocht het geheugen toch zijn limiet bereiken vooraleer je het toestel op je computer kon aansluiten, dan zal de camera over de oudste opnames schrijven en deze vervangen door nieuwe. Zo ben je zeker dat elke recente beweging en/of gesprek is opgeslagen.

Denk je date r verdachte beweging is bij valavond of in het donker? Dat is geen enkel probleem. De Sony CCD camera in onze operationele rookmelder heeft een lichtsterkte van 0.001 lux en kan bij zeer beperkt licht scherpe beelden maken. Een zwak licht in de te bewaken kamer is reeds genoeg voor de mini 3.7mm lens om duidelijke en klare opnames vast te leggen.

De rookmelder camera met opname kan functioneren op stroom en maakt geen gebruik van een interne batterij. Het toestel wordt afgeleverd met een bijpassende stroomkabel van 1 meter, welke op het stroomnet moet worden aangesloten. Zo zijn en de rookmelder en de verborgen camera van electriciteit voorzien. De rookmelder camera met opname wordt all in geleverd en is makkelijk te bedienen door de afstandsbediening. Gewoon even aansluiten en je ogen op je rug en dat 24/7.

De opnamefunctionaliteiten van de Rookmelder Camera

De Rookmelder Camera met Opname beschikt ook over verschillende opnamemodussen. Gaande van de eenvoud van een simple recorder tot hoog technologische technieken waarmee je enkel kan opnemen wat jou interesse opwekt zonder meer, om je zo uren van tape kijken te besparen.

 • Manuele opnamemodus: en de eenvoudigste modus. Als je klaar bent om op te nemen, druk je op de afstandsbedieining op de REC knop. Om te stoppen druk je op de STOP knop. Net zo eenvoudig als het bedienen van een televisietoestel.
 • Vooraf geplande continue opnamemodus: Enkel gedurende de werkuren opnemen? Stel de Rookmelder Camera met Opname zo in vanaf bv. 8am tot 5pm.
 • Vooraf geplande opname met bewegingsdetectiemodus: Dit is vaak de interessantste opnamemodus. Met deze functionaliteit stel je de recorder in om enkel op bepaalde uren op te nemen EN alleen als er ook echt beweging is waar te nemen.

Deze modus kan nog uitgebreid worden:

 • Het bewegingsdetectie: deelt het beeld in om enkel vooraf bepaalde gebieden in beeld beweging te brengen en ook op te nemen.
 • Het bewegingsdetectiegebied: Definieer een energieniveau dat overschreden moet worden voor er zal opgenomen worden.

Als je de bovenstaande functies slim toepast, heb je enkel opnames met echte actie. Je zal de verschillende opnamemodussen zeer handig vinden eens je de beelden bekijkt en er zo dooreen bent.

Het geheugen en de opnametijden

De Rookmelder Camera met Opname werkt met standaard geheugenkaarten tot 16Gb. De opnametijd zhangt af van de grootte van de geheugenkaart en de vooraf bepaalde kwaliteit. We geven een overzicht van enkele opnametijden compatible met de bijgeleverde 4GB geheugenkaart.

Resolutie
Beelden/seconde
Hoge kwaliteit
Gemiddelde kwaliteit
Lagere kwaliteit
640x480
12fps
620min.
1020min.
1360min.
320x240
30fps
600min.
1520min.
2400min.

Denk je dat 30 tot 100u opnametijd niet zullen volstaan?

 1. Denk er dan bij dat als je de bewegingsdetectie gebruikt je enkel echte bewegingen opneemt en zo kan een geheugenkaart mee voor enkele dagen of weken naargelang de activiteit.
 2. Deze uiterst slimme recorder beschikt ook over een loop-functie: Vanaf het moment dat het geheugen vol zou zijnvervangt de recorder de oude beelden door de laatste nieuwe. Dus al neemt de recorder al maanden elke beweging op, je hebt steeds recent bewijs. De loop-functie kan natuurlijk ook uitgeschakeld worden, mits gewenst.
 3. Nog niet overtuigd van het kunnen van deze camera en zijn geheugen? Maak dan gebruik van een groter geheugenkaart. Deze draagbare recorder kan met geheugenkaarten werken tot 16Gb.
   
Gebruik de Rookmelder Camera met Opname niet zonder de toestemming van alle betrokkenen.
Dergelijk gebruik kan illegaal zijn in uw land.
Controleer plaatselijke wetten alvorens dergelijke producten op zo'n manier te gebruiken.

 
Cameralens: Sony CCD Image Sensor
Resolutie: 640x480, 520TVL 30fps
Lichtgevoeligheid: 0.001 Lux
Geheugen: SDHC tot 16GB, 4GB geheugenkaart meegeleverd
Functies: bewegingsdetectie, loop recording
Andere functies: Werkende rookmelder

 

TakeMS 16GB Secure Digital (SD/SDHC) kaart Class 6
Ä48,87
Aantal

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

 • Auteur: CarlB
  Om deze brandmelder in te stellen heeft men blijkbaar een scherm nodig in de buurt om alles te kunnen regelen. Bij de afstandsbediening zit geen handleiding waardoor het geheel voor mij niet bruikbaar was. Ik zoek een andere oplossing.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*

Verwante producten

Brandmelder IP Camera
Ä439,96