U bent hier: Home > Computer Controle > Computer Spion

Computer Spion

Computer Spion
Details
  • Vliegensvlugge installatie
  • Tal van observatiemogelijkheden
  • Drie taalinstellingen (NL, FR, EN)
  • Ontraceerbaar en zeer krachtig
Onze prijs: Ä179,99
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Computer Spion

Wil iemand de verborgen bestanden op jouw PC of laptop achterhalen?
Verdenk je een medewerker of familielid van bedenkelijke handelingen op de PC?

 

De Computer Spion is een unicum in de Benelux

Er zijn heel wat keyloggers op de markt. En sommige zijn gebruiksvriendelijker dan andere, en grodige analyse leer tons dat er steeds wel iets ontbreekt in de mogelijkhedeb van elke key logger. Daarom komt Spy3k nu met een eigen keylogger, die voldoet aan alle noodzakelijke eigenschappen van keylogger software om zo aan al jouw beveiligingsbehoeften te voldoen.

Wat heeft de Computer Spion nu precies te bieden?

De Computer Spion is een unicum als eerste officiŽle volledig in het Nederlands zijnde key logger (Bij ons ook verkrijgbaar in het Frans). Je hoeft dus geen talenknobbel te zijn om alle functies snel en vlot onder de knie te krijgen. De Computer Spion is een USB keylogger, die je net zoals een USB stick in de USB-poort van de in het oog te houden PC of laptop plaatst. Door ťťn enkele simpele klik, kan je bijgevolg de desbetreffende PC volledig opvolgen. Deze handeling neemt niet meer dan 10 seconden in beslag! Hierna verwijder je de USB keylogger en niemand zal ooit opmerken dat die PC onder monitoring staat. De bekomen gegevens kunnen worden opgeslagen en nadien opgehaald worden of doorgestuurd worden naar een vrij te kiezen emailadres. In tegenstelling tot de bekende dikwijls niet complete keyloggers, biedt de Computer Spion een hoop extra functies zoals: schermafdrukken, audio-opname (de PC microfoon vangt bijvoorbeeld de geluiden in je kantoor op) en de registratie van toetsaanslagen eens een bepaald woord wordt ingetypt. Voor een kleine som verkrijg je een heel uitgebreid en professioneel staaltje technologie aangeboden, dat ook als back-up systeem kan fungeren.

De Computer Spion komt zeker van pas

Elke computergebruiker haalt voordeel uit het gebruik van de Computer Spion. Je kan de software persoonlijk inschakelen om meer te weten te komen over mensen die misschien zaken van jouw PC proberen af te halen, toepassen als een doordacht back-up systeem op afstand (met audiofunctie) en ook als real-time anti-hackprogramma (zo kan je elke toetsaanslag van de hacker opvolgen).

 

Dit sterk staaltje technologische software is iets waar je over moet beschikken, voor de prijs kan je het niet laten en de functionaliteiten, het gebruiksgemak maken dit het topproduct op de huidige markt!

Je hebt immers het recht om te weten wie slechte bedoelingen heeft met jouw PC.

 

Gebruik de Spy3k-Keylogger niet zonder de toestemming van alle betrokkenen.
Dergelijk gebruik kan illegaal zijn in uw land.
Controleer plaatselijke wetten alvorens dergelijke producten op zo'n manier te gebruiken.
Operatiesystemen Windows Xp, Windows Vista, Windows 7, Windows 8(.1)
Formaat: film in avi-formaat, audio in .wav-formaat, tekst in .txt-formaat
Opslag: 4GB
PC Aansluiting: USB 2.0
Afmetingen: 5cm x 2cm x0.5cm

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

  • Auteur: user
    gebruiksvriendelijke keylogger, de screenshots zijn echt handig en dan nog gesprekken kunnen registreren is een echt pluspunt

FAQ (Meest gestelde vragen)

Vraag:   is dit eveneens voor laptop?
Antwoord:   Zowel voor laptop als voor vaste pc
 

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*