U bent hier: Home > Portable MP4 Recorder with Build-In IR Camera

Portable MP4 Recorder with Build-In IR Camera

Portable MP4 Recorder with Build-In IR Camera
31%
Details
 • Discrete camera in compact formaat
 • Film ook 's nachts met de infrarood technologie
 • Fantastische beeld- en geluidskwaliteit
 • Slimme bewegingsdetectie
Normale prijs: €404,80
Onze prijs: 279,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Draadloze Camera Uitbreiding
Extra Bedrade Mini Camera
Aantal

Portable MP4 Recorder with Build-In IR Camera

Zou je tijdens je afwezigheid graag weten wat er gebeurt?

Verdwijnen er soms documenten of voorwerpen in het niets?

Mocht je kunnen opnemen wat er gebeurt als je er niet bent, met video en audio, tijdens dag of nacht dan zou je te weten komen wat era an de hand is. Dit systeem is zo handig om binnen de 2 sec. geïnstalleerd te zijn en zo kan je elke dag, mits gewenst een andere ruimte controleren. Discretie is bij deze compacte manier van werken vanzelfsprekend.

Door het gebruik van de Portable MP4 Recorder with Build-In IR Camera kom je te weten wat er achter je rug afspeelt en heb je audio en video bewijzen.

Hoowaardige ingebouwde IR mini camera

Infrarood met microtechnologie, een unieke combinatie!

Er zijn weinig infrarood (IR) mini camera's op de markt. De IR leds zijn meestal groot in afmeting waardoor discreet niet echt diescreet is voor een discrete camera. Met deze draagbare opnamemethode zijn de IR leds perfect op maat en zo in de behuizing aangebracht zodat je zelfs bij weinig licht of in het holst van de nacht, op discrete wijze, nog altijd goede opnames kan vastleggen. Deze draagbare recorder heft de beschikking over 6 IR leds zodat je alles binnen een straal van 5m perfect kan vastleggen of het nu dag of nacht is.

Niets zal je nog ontglippen, zelfs niet in grote ruimtes.

Deze draagbare recorder filmt da nook onder een zeer brede hoek. De camerasensor waarmee het toestel is uitgerust is 1/6", met een bredere beeldhoek dan de standaard 1/3" of 1/4" versies en zo kan je alles vastleggen, zelfs in grote ruimtes.

Hoogtechnologische microtechnologie

De kwaliteitsbeelden zullen je aangenaam verrassen met een resolutie van 640x480. De beelden laten geen twijfel bestaan over wie in de kamer was en wat er gebeurde. De gebruikte technologie is CMOS.

De geluidsopname is uitzonderlijk goed tegenover 99% van soortgelijke camera’s op de markt. Met een S/N ratio van 46dB neemt deze draagbare recorder alle gesprekken op binnen de 5m en dat kristalhelder. Het geluid is zelfs zo goed dat je het toestel als digitale voice recorder kan gebruiken.

Zoals je wel eens hoort: "Beelden zeggen meer dan woorden" en dat is waar!

Bij Youtube comprimeren ze de filmpjes waardoor de kwaliteit afneemt. Voor de echte kwaliteit download je best het volgende bestand: Portable MP4 Recorder with Build-In IR Camera Voorbeelden..

Opnamefeatures

Deze draagbare MP4 recorder ondersteunt alle mogelijke opnamemogelijkheden. Gaande van een eenvoudige oude video tot de meest modern technieken zodat je enkel opneemt wat jou echt interesseert zodat je geen uren bestanden hoeft te bekijken.

Manuele opnamemodus: De meest eenvoudige modus. Als je wil opnemen, druk je op de REC . Om te stoppen met opnemen, druk je op STOP . Kinderspel dus!

Vooraf geplande doorlopende opnamemodus: Je wil misschien alleen tijdens de werkuren opnemen? Dan kan je de MP4 recorder zo instellen van 8am tot 5pm zonder s’ avonds op te nemen.

Vooraf geplande opname met bewegingsdetectiemodus: Dit is een interessante opnamemodus in veel situaties. Je stelt zo de recorder in zodat er enkel tijdens welbepaalde uren kan worden opgenomen EN enkel indien er beweging in het vertrek is waar te nemen.

Deze slimme modus kan nog verder afgesteld worden:

 • Bewegingsdetectiegebiedmodus: Laat je toe het beeld in te delen zodat er enkel en alleen binnen vooraf bepaalde gebieden wordt opgenomen als daar beweging is.
 • Bewegingsdetectiegevoeliqevoeliqheidmodus: Bepaal een energiewaarde die moet overschreden worden alvorens de camera in werking treedt.
 • Een klein voorbeeld: De portable MP4 recorder staat in uw kantoor om daar een oogje in het zeil te houden, gericht op twee dossierkasten. Eén kast is beschikbaar voor alle werknemers terwijl de andere gevoelige bedrijfsinformatie bevat waarvan je niet wil dat ze in verkeerde handen valt. Je kunt het beeld dan zo gaan indelen dat de camera enkel in werking treedt aevoelige dossierkast nadert. Als extra kan de gevoeligheid zo worden in gesteld date r wel degelijk wordt opgenomen als iemand de kast benadert maar niet als ere en vlieg op gaat zitten, logisch toch?

Wanneer je al deze features slim gebruikt, zul je acties van de eigenlijke opnames beperken. Je zal de verschillende opnamemodussen zeker weten te appreciëren eens je de beelden kan gaan bekijken Intern.

Geheugen en opname capaciteit

DDe Portable MP4 Recorder with Build-In IR Camera werkt op standaard SD geheugenkaarten (max. 32Gb). De opnametijd is uiteraard afhankelijk van de grootte van deze geheugenkaart en de geselecteerde kwaliteit. We zetten een paar opnametijden voor je op een rijtje voor een gemiddeldegeheugenkaart van 2GB.

Resoluties
Beelden per seconde
Lage kwaliteit
Medium kwaliteit
Hoogste kwaliteit
640x480
12fps
310min.
560min.
680min.
320x240
30fps
300min.
760min.
1200min.

10, 20 of 30 uren opname gaan niet volstaan denk je?

 1. Denk eraan dat door de bewegingsdetectie enkel echte bewegingen worden opgenomen zo kan je met een deftig SD geheugenkaart dagen of zelfs weken gaan opnemen.
 2. Deze slimme portable recorder beschikt over de loop-functie: Zodra het geheugen vol is geraakt zullen oude beelden vervangen vervangen worden door de nieuwe. Zo heb je steeds de huidige stand van zaken opgeslagen. Dezeloop functie kan uiteraard ook uitgezet worden.
 3. Nog steeds niet overtuigd? Bij gebruik van grote geheugenkaart heb je echt veel opnamevolume. Deze draagbare recorder kan werken met kaartjes tot 32Gb gelijk aan ongeveer 160u. aan opnametijd (gem.kwaliteit).

Compactheid is gelijk aan discreet

Terwijl deze Portable MP4 Recorder with Build-In IR Camera veel technologische snufjes bevat zijn de afmetingen beperkt op 8,6cm x 5,5cm x 2,2cm. Deze portable recorder past dan ook perfect in een pak sigaretten. De lens is maar 1mm, dus met een gaatje in de pak sigaretten kan je perfect filmen... Of plaats het achter een voorwerp zoals een farde, tekening, kartonnen doos, magazine ... Zo kan je opnemen in uiterste discretie.

Maak van deze portable MP4 recorder een vernuftig bewakingssysteem.

Je kan de Portable MP4 Recorder with Build-In IR Camera als basis gebruiken en er veel uitbreidingen aan toevoegen. Sluit simpelweg een externe camera of bekom een MP4 draadloos opname systeem met een extra ontvanger.

Controleer en registreer video en audio van draadloze camera's

Combineer onze portable MP4 recorder met de Draadloze Mini Camera Set en je hebt zo een doeltreffend MP4 draadloos camera opname systeem. Maak video- en audio-opnames op 25m binnenshuis en 50m buitenshuis (zonder voorwerpen die in de weg staan) Monitor enkel als e rook echt beweging is, en dat op zelf bepaalde uren. En zo heb je een uniek opnamesyteem in handen enig op de markt.

De volgende opstelling wordt gevoed via de Lithium Ion Batterij. Je kan natuurlijk ook de bijgeleverde adapters gaan gebruiken.

MP4 Draadloos Camera Opname Systeem

Heb je liever een camera om te schroeven of te draaien?

Deze praktische recorder kan ook in combi gebruikt worden met onze discrete mini camera's. Je kan dan kiezen uit een pinhole-, knoop-, of schroefcamera. Zo kan je deze externe bedrade mini camera direct met stroom voorzien (9V) via de MP4 recorder. Dus vanaf nu geen gedoe met extra bedradingen. De voiding van de externe mini camera met de recorder is vooral nuttig wanneer je de recorder aansluit electriciteit of op een andere batterij zoals onze Lithium Ion Batterij.

Kracht voor de portable recorder

De spy wereld is steeds bezig om de stroomvoorzieningen te verbeteren. Hoe minder je de batterijen moet verwisselen des te beter. En ook hier werd uiteraard aan gedacht.

Zo heb je de keuze om de portable recorder te gebruiken met de interne lithium batterijom meer dan 100 min te kunnen opnemen, dit lijkt weinig maar is uiterst handig om voor een beperkte tijd toch te weten wat er aan de hand is. Net zo eenvoudig als je GSM opladen. Ook kan je de recorder op electriciteit laten werken met de adapter. Zo heeft het apparaat constant stroom maar je bent dan wel afhangkelijk van een stopcontact. Een andere uiterst interessante oplossing is de Lithium Ion Batterij. Dit is de compactste en tkrachtigste batterij op de markt. Deze kan de Portable MP4 Recorder with Build-In IR Camera tot 15uur van voiding voorzien, elke beweging opnemen, en alles opslaan wat je maar wil.

Portable recorder met Lithium Ion Batterij

Heb je nog meer informative nodig?

(1) ON/OFF (12) Batterij-laden-led
(2) Blokkeer alle toetsen (13) Play/pauze-toets
(3) Reset (14) Functie-combinatie-toets
(4) USB-ingang (15) 4 richting-toets
(5) Alarm-ingang (16) Luidspreker
(6) Power-ingang (17) LCD
(7) SD-kaart-slot (18) Microfoon
(8) Koptelefoon (19) IR-houder
(9) AV IN (20) IR-leds
(10) AV OUT (21) Camera
(11) REC-led  

 

Wat bevindt zich in het pakket?

Portable MP4 Recorder with Build-In IR Camera
Afstandsbediening
Oortjes
USB-kabel
Adaptor
(DC 5V/1A)
AV-kabel
Alarm-line-in-kabel
Handleiding
Quickstartguide
 
 

Dit alles wordt geleverd in een stijlvol en welverzorgde verpakking

Nog meer informatie?

We doen het uiterste om je zo goed mogelijk te informeren over dit uitzonderlijke product zodat je goed op de hoogte bent van wat je aankoopt. Wens je toch nog meer informatie klik dan op de foto hieronder. Zo zal de quick start guide openen in een aparte pagina.

Als bezorgde ouders of als echtgenoot, drukke zakenman /vrouw
kan je je niet in twee verdelen en overall zijn. Toch wil je op bepaalde graag weten wat er aan de hand is, en in detail.

Stel jezelf dus vanaf nu gerust, en heb weer de volledige controle over elke situatie.

Gebruik de Portable MP4 Recorder met IR Camera niet zonder de toestemming van alle betrokkenen.
Dergelijk gebruik kan illegaal zijn in uw land.
Controleer plaatselijke wetten alvorens dergelijke producten op zo'n manier te gebruiken.

Videosysteem: NTSC / PAL video systeem en automatische detectie van verloren videobeelden
Video codec: MPEG4-SP ASF File Format
Opname frame rate: Maximum: 30fps@320x240 / 12fps@640x480
Opnamekwaliteit: Laag / Gemiddeld / Hoog
Opname tijd/datum: Als overlay in ASF videobestand
Video input: 1 CH composite video line in
Video output: 1 CH Composite video line out
Audio sampling rate: 44.1 Khz
Audio codec: G.726 / 32 kbps
Audio input: 1 CH Audio line in
Audio output: 1 CH Audio line out
Audioweergave: Microfoon - luidspreker - oortjes
Opslag: SDHC tot 32GB (4Gb inclusief)
Serial port: USB 1.1 (read-only)
Opnamemodus: Manueel, gepland continu, gepland met bewegingsdetectie en opname bij extern alarm
Bewegingsdetectie-instellingen: Bewegingsdetectiegebied en bewegingsdetectiegevoeligheid
Scenezoekfunctie: Eigenschappen en eerste beeld van scene worden weergegeven
Afspeelfucntie: Play/fast forward/fast rewind/pause/step forward/step backward
Afspeelsnelheid: x1 / x2 / x4 / x8 / x16 / x32
Stroomvoorziening: DC 5V/1A / interne lithium batterij / externe Lithium Ion Battery Pack (optioneel)
Gewicht: 150g (zonder batterij) / 175g (met batterij)
Afmetingen: 8,6cm x 5,5 cm x 2,2 cm
Gewenste gebruiksomstandigheden: 30%-80% RH, 5°C-45°C
Gewenste opslagomstandigheden: 30%-90% RH, 0°C-50°C
Sensor: 1/6 inch
Effectieve beeldvorming: VGA (H/V: 640x480)
S/N ratio: 46dB
Lens: Cone lens f3.62mm/F2.8
Infrarood: 6x IR led
Infrarood golflengte: 850nm
Infrarood reikwijdte: 5m
LCD: 2,5
Afstandsbediening: 2.4GHz

 

TakeMS 16GB Secure Digital (SD/SDHC) kaart Class 6 Lithium Ion Battery Pack - 25Wh/50Wh Universele Adapter | Omvormer voor Auto Sigarettenaansteker
€48,87
€111,04
€29,84
Aantal
Aantal

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

 • Auteur: Moldavite
  Ik ben zeer tevreden met dit kleine veelzijdige apparaat ! eerste indruk was aanvangkelijk; plastiek...
  Maar ik moet zeggen dat die indruk snel plaatsmaakte voor tevredenheid doordat de kwaliteit van de recorder en de software van de menu,s erg krachtig en indrukwekkend is !
  Zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig in te stellen/terug zien etc., veel aansluitmogelijkheden en het lcd schermpje is echt zeer handig!
  aanrader: Prijs/kwaliteit/gebruiksgemak!
 • Auteur: Laurent
  Ik gebruik het toestel in combinatie met een draadloze mini-camera. De beelden zijn inderdaad van zeer goede kwaliteit en het instellen van het toestel is kinderspel.
  Aanrader voor wie geen geld en zin heeft om een dure installatie te plaatsen!
  Tevens wens te vermelden dat de service na verkoop eveneens top is. Zaakvoerder Kris Vandenreijt is altijd bereid om op uw vragen te antwoorden.
 • Auteur: Marin
  Gebruiksgemak en videoresultaat is prima.
  Bewegingsdetectie werkt zeer goed.
  Behuizing lijkt op het eerste zicht fragile.

FAQ (Meest gestelde vragen)

Vraag:   Kan de portable recorder ook met een SDHC geheugenkaart gebruikt worden.
Antwoord:   Dit is geen probleem.
 
Vraag:   Goede middag, Hij werkt uitstekend ben zeer tevreden toppie apparaat. Alleen vraagje over de interne batterijen. Als ik hem heb opgeladen vrijdags en hem maandag pakt om te gebruiken is hij alweer leeg. Klop dit? Voor de rest zeer tevreden
Antwoord:   Lithium batterijen staan er om bekend dat ze hun lading verliezen zelfs wanneer ze niet in gebruik zijn. Je kunt echter de batterij sparen door Power On Setup > R/C Func op 'Off' te zetten. Indien deze RF communicatie functie met de afstandsbediening aan staat zal zelfs wanneer het toestel uit staat deze blijven communiceren en energie verbruiken (24mA/uur). Staat deze functie af dan gebruikt het toestel amper 2,3mA/uur wanneer het uit staat.
 
Vraag:   Als de bewegingsdetectie van de MP4 recorder aanstaat verbruikt dan de batterij minder stroom?
Antwoord:   Neen. Het gebruik van de bewegingsdetectie heeft weinig invloed op de batterijduur aangezien de camera steeds zal filmen en de recorder steeds beelden dient te analyseren.
 
Vraag:   Als je met de mp4 recorder opneemt blijft de display dan zwart of krijg je beeld?
Antwoord:   Je kunt de display aan- of uitzetten. Dit is jouw keuze. Hetzelfde geldt voor het geluid.
 
Vraag:   Als de camera op bewegingsdetectie ingesteld staat, hoelang gaat de accu dan mee?
Antwoord:   Het al dan niet gebruiken van de bewegingsdetectie heeft weinig invloed op de batterijduur. Het toestel moet steeds een beeld vormen van de omgeving om beweging te detecteren wat redelijk energie vergt.
 

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*

Verwante producten

HD Spy Pencamera Eagle Eye Ocean HD Action Camera Video Vergadercamera
€179,95
€229,95
€120,00