U bent hier: Home > Controle en Detectie > Overspel-Relatietest (zoals gebruikt door de politie)

Overspel-Relatietest (zoals gebruikt door de politie)

Overspel-Relatietest (zoals gebruikt door de politie)
Details
  • Professioneel resultaat in enkele minuten
  • Werkt op elk type of kleur van materiaal
  • Duidelijke antwoorden vanuit de discretie van je eigen huis
Onze prijs: 79,94
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Overspel-Relatietest (zoals gebruikt door de politie)

Denk je dat jouw partner relaties toch niet volledig serieus neemt?
Is jouw partner vaak weg voor steeds langere tijd en vertrouw je dat niet meer?

Met de Overspel-Relatietest onthul je de waarheid

Het vermoeden hebben dat je partner iemand anders ziet, komt wel vaker voor. Recente cijfers tonen aan dat 40% van vaste partners wel eens vreemd gaat. Aanwijzigingen zijn dikwijls ‘overwerk’, of overmatige uitjes naar vrienden? Uiteraard kan je in dat geval je partner met je gevoelens en vermoedens confronteren, maar ben je dan wel zeker van een eerlijk antwoord ? In zulke situaties is het natuurlijk evident dat je de waarheid zwart op wit wil en daarom is dan ook de Overspel-Relatietest ontworpen.

Deze Overspel-Relatietest heeft een professionele betrouwbaarheid

Onze professionele Overspel-Relatietest is uiterst betrouwbaar tegenover andere commerciële tests die je online kan kopen. De Spy3K Overspel-Relatietest is niet onbekend voor onder andere gerechtsdeurwaarders die overspel officieel moeten kunnen vaststellen en bovendien is hij ook nog eens gebruiksvriendelijk. De enige echte Overspel-Relatietest spoort opgedroogd sperma op, zelfs tot jaren na de eigenlijke daad. Zo heb je een duidelijk antwoord op de vraag of je partner overspel pleegt of niet of of je kind sexuele activiteiten aan het ontdekken is. Je krijgt zo klare antwoorden in je eigen huis. De Overspel-Relatietest wordt afgeleverd met 5 testers die werken op alle kleuren en materialen zonder deze schade toe te brengen of sporen na te laten.

gebruiksvriendelijke Overspel-Relatietest met direct resultaat

De sperma sporen hoe miniem ook kunnen met de Overspel-Relatietest opgespoord worden door de aanwezigheid van enzymen, een stof die zich in hoge mate in het sperma bevindt. Als dit bewuste enzym gevonden wordt, vormen er vlekken in de kleur violet op het witte testpapiertje. Je moet slecht enkele millimeters van het materiaal gebruiken waarvan jij denkt dat het sporen bevat. Dit materiaal dompel je dan een minuut lang in water. Nadat je het testpapier opent kan het vochtige testmateriaal op het papier aangebracht worden. Als er sporen van sperma gevonden worden, zal het testpapier violetkleurig worden.
 

Deze Overspel-Relatietest is een uiterst praktisch hulpmiddel om ontrouw vast te stellen.
Zo kan er een pro forensisch onderzoek worden gedaan, zonder dat je anderen hoeft te gaaan inlichten van je vermoedens.
Laat je gedachten van mogelijk overspel je leven en gedachten niet langer controleren, maar vindt effectieve en betrouwbare antwoorden in een mum van tijd.
 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

FAQ (Meest gestelde vragen)

Vraag:   Als u vrouw witverlies heeft.ga deze test dan ook sperma aangeven ?krijg je dan een verkeerd beeld.?
Antwoord:  
 

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*

Verwante producten

drugstest (zoals gebruikt door Belgische Politie)
€49,95