U bent hier: Home > DIY nano cam's

DIY nano cam's

Nano cam’s

Wie zich graag een nano cam aanschaft, heeft zeker en vast keuze tegenwoordig. Deze slimme camera’s zijn niet langer het alleenrecht van privédetectives. Tegenwoordig is een nano cam voorzien met technologische hoogstandjes voor iedereen bereikbaar.

Nano cam's en hun gebruik

Een nano cam is natuurlijk voor veel verschillende doeleinden te gebruiken, maar hem alleen al bezitten is zeker even geweldig. Wie wil nu geen balpen gebruiken waar een nano cam in verwerkt werd, of wat dacht je van een bril willen met een heuse nano cam in het montuur?
De voornaamste reden waarom mensen een nano cam kopen is echter het opnemen van videobeelden, zonder dat dit opvalt voor de omgeving. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de techniek van het mysteryshoppen, een winkel wordt dan bezocht zonder dat de medewerkers op de hoogte zijn dat die welbepaalde klant hun acties vastlegd op camera. Zo kan je met een nano cam ook discreet belangrijk gesprek of lezing filmen, om die later te herbekijken. Een nano cam neemt meestal ook audio op, zodat je het gezegde later kan herbeluisteren.


Een nano cam is verkrijgbaar is zijn normale vorm, namelijk die van een camera, of kan ook verborgen zijn in een alledaags voorwerp. Nano cam’s zijn zo perfect in te zetten voor de beveiliging van huis, bedrijf of kantoor, denk bv. aan een lamp naast de achterdeur. Zo kan jij in de gaten houden wie er langs komt met al dan niet goede bedoelingen

Een nano cam voor video, foto en geluid

Naast het opnemen van video kan een nano cam meestal ook foto’s nemen. Hiervoor moet je de camera wel bij je hebben, zodat je op het gewenste ogenblik de knop kan indrukken. Voor deze functie is de nano cam verborgen in een gewoon voorwerp echt ideaal, zonder er ook maar iets opvalt. De camera maakt een kort trilsignaal als de foto wordt gemaakt, zodat jij er zeker van bent dat het is gelukt. Ook hebben een heel deel nano cam’s met geluidsfunctie. Zo begint de camera pas met opnemen als hij ook daadwerkelijk geluid waarneemt. Zo hoef je dus niet zelf aanwezig te zijn en zal de nano cam geen onnodig geheugen vullen met niets.


Nano cam’s in combi met jouw PC

Elke nano cam is uiterst makkelijk met je PC of laptop te verbinden. ZO kan je de beelden mits gewenst opslaan, wissen of bewerken. De camera werkt door middel van een batterij die makkelijk op te laden is, kan bediendt door een simpele druk op de knop en is daarom heel makkelijk te gebruiken. De nano cam mogelijkheden zijn oneindig en deze is nu te verkrijgen in de webshop van Spy3K. Spy3K heeft een heel groot assortiment aan spion camera’s die zijn voorzien van alle technische snufjes en waarmee jij je James Bond kan voelen!