U bent hier: Home > Audio Recorders > Muurmicrofoon Pro

Muurmicrofoon Pro

Muurmicrofoon Pro
Details
  • Uiterst professioneel en kwaliteitsvol resultaat
  • Beschermt je oren tegen onverwachte harde geluiden
  • Eenvoudig en veelzijdig in gebruik
  • Tot 50 uur gebruik op een enkele batterij
Onze prijs: Ä699,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Muurmicrofoon Pro

Wil je horen wat er gebeurt aan de andere kant van de muur?

Met deze Muurmicrofoon Pro kan je door muren heen luisteren. Het geluid in de andere kamer wordt met maar liefst 50.000 keer versterkt terwijl je oren tegelijkertijd beschermd worden. Deze Muurmicrofoon Pro is van een geweldige kwalititeit en werd oorspronkelijk ontwikkeld voor de Japanse politie. Met de Muurmicrofoon Pro luister je door muren heen terwijl deze eventueel ongewenst achtergrondgeluid in de andere ruimte wegfiltert. De muur kan maximaal 30cm dik zijn. De Muurmicrofoon Pro beschikt daarnaast tevens over een geluidslimiteerder-functie die jouw oren zal beschermen tegen onverwachtse harde of hoge geluiden. Het volume zal dan automatisch tijdelijk verlaagd worden, zodat je oren geen schade zullen oplopen.

Met de Muurmicrofoon Pro luister je door muren heen

De Muurmicrofoon Pro is zeer gebruiksvriendelijk. Plaats de microfoon simpelweg op de betreffende muur en luister mee. Je kan het volume naar eigen wens instellen. Er zijn 3 opties om het achtergrondgeluid in de andere kamer weg te filteren, zodat je zelf kan kiezen welke tonen je wel en niet wilt horen. De onverstaanbare geluiden aan de andere kant van de muur zet de Muurmicrofoon Pro zo om, dat je alles goed kunt kunt horen. Hoor wat er gezegd wordt door de meegeleverde oordopjes in de oren te plaatsen of neem de gesprekken op met de aansluiting voor een voice recorder. De Muurmicrofoon Pro is zeer mooi vormgegeven in een koperen ontwerp en werkt op basis van een vervangbare 9V batterij. De Japans politie gebruikt de microfoon al jaren voor veel verschillende doeleinden. Denk aan het luisteren naar mensen in een vastgelopen lift, onder de sneeuw of het vaststellen van het tikken van een bom in pakketjes of voertuigen. Zelfs technische problemen in motoren of insecten koloniŽn in muren zijn geen uitdaging voor deze superieure Muurmicrofoon Pro. Niets ontglipt je nog met de Muurmicrofoon Pro.
 

De Muurmicrofoon Pro is een bijzonder handig apparaat van een superieure kwaliteit die een geweldig en betrouwbaar resultaat geeft.
Ontworpen door professionals, voor professionals. Makkelijk in elkaar te zetten en met alle snufjes die je van zoín goed apparaat zou verwachten.

Gebruik de Wandmicrofoon Pro niet zonder de toestemming van alle betrokkenen.
Dergelijk gebruik kan illegaal zijn in uw land.
Controleer plaatselijke wetten alvorens dergelijke producten op zo'n manier te gebruiken.
 
Afmetingen: Versterker 65 x 20 x 100mm, Microfoon Ø35 x 30mm
Gewicht: Versterker 284g, Microfoon 119g
Autonomie: 50uur (vervangbare 9V batterij)
Input: Ø3.5mm mono (mic)
Output: Ø3.5mm stereo (oor), Ø3.5mm mono (rec)
Andere functies: Geluidsfilter, geluidslimiteerder ter bescherming oren

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*