U bent hier: Home > Alternatieve beveiliging > Mobeye Draadloze GSM Alarm Bewegingsmelder

Mobeye Draadloze GSM Alarm Bewegingsmelder

Mobeye Draadloze GSM Alarm Bewegingsmelder
Details
  • Blijf altijd en overal op de hoogte van indringers
  • Zeer eenvoudig en flexibel systeem
  • Bewegings- en warmtedetectie
  • Luid, afschrikkend alarm of stil alarm
Onze prijs: Ä299,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Mobeye Draadloze GSM Alarm Bewegingsmelder

Je vakantiewoning, opslag,stallen makkelijk en snel beveiligen?
Een draadloze bewegingsdetector met alarm en notificatie naar je mobiele telefoon ?

Door het gebruik van de Mobeye Draadloze GSM Alarm Bewegingsmelder is het veilig stellen van jouw eigendommen en waardevolle spullen een fluitje van een cent. Een compleet alarmsysteem dat handig te plaatsen en in te schakelen is met een persoonlijke code, de eenvoud zelf.

 

Betrap indringers op heterdaad of schrik ze af met onze Mobeye Draadloze GSM Alarm Bewegingsmelder

Deze Mobeye Draadloze GSM Alarm Bewegingsmelder geeft je de beschikking over verscheidene keuzes : een luid en stil alarm dat reageert op een bewegingsdetector met slimme warmtedetectie. Bij beweging of de overschrijding van een vooraf bepaalde temperatuurgrens stuurt de Mobeye een SMS tekstbericht of telefonische oproep als waarschuwing naar de voorgeprogrammeerde telefoonnummers. Door gebruik te maken van het stille alarm en de verzending van een SMS tekstbericht heb je meer kans om de dader te vatten, het luide alarm zal de indringer op zijn beurt snel afschrikken. Dit systeem is compatibel met een mobiele telefoon en zo krijg je elke melding direct binnen waar je je ook bevindt.

Elke ruimte is weer veilig met de Mobeye Draadloze GSM Alarm Bewegingsmelder en date en jaar lang.

Wil je jouw stallen, opslagplaats, tuinhuis, wagen of boot beveiligen ? Met de Mobeye Draadloze GSM Alarm Bewegingsmelder is dit nu perfect mogelijk. Dit draadloze alarm met slimme melder maakt gebruik van 3volt batterijen die tot een jaar meegaan, zelf bij dagelijkse meldingen. Als de batterijen vervangen moeten worden word je hiervan op de hoogte gesteld via een SMS tekstbericht. De Mobeye Draadloze GSM Alarm Bewegingsmelder werkt net zo goed alse en vaak erg dure alarminstallatie, maar dan zonder de kosten en ingewikkelde installatie! De installatie vereist dan ook geengeen technische kennis, plug & play of aansluiten en gebruiken, zo simpel werkt dat.

Blijf vanaf nu altijd en overal op de hoogte van mogelijke indringers door gebruik te maken van de Mobeye Draadloze GSM Alarm Bewegingsmelder

Dit slimme toestel houd je overal op de hoogte, zo weet je steeds of er zich mogelijke indringers bij jouw eigendommen bevinden. Met de gepersonaliseerde meldingsoptie kan je de gevoeligheid van de warmtesensor en ook de inloopvertraging zelf instellen. Het luide alarm is verder ook aan en uit te zetten en de Mobeye Draadloze GSM Alarm Bewegingsmelder heeft ook de mogelijkheid om de sterkte van aanwezige GSM masten en dus providers te kennen zodat je een SIM kaart kan kiezen met het sterkste signaal. Dit is echt een onmisbaar all-in-one systeem!

Een uiterst flexibel inzetbaar alarmsysteem, ook op afgelegen plekken !
Alle voordelen van een dure alarminstallatie maar dan zonder de kosten !

Detectie: Bewegings- en warmtedetectie
Afmetingen: 160mm x 90mm x 35mm
Alarm: Stil alarm via SMS/oproep en/of luid alarmsignaal
Batterijduur: tot 1 jaar
Batterijen: 4x 3V Batterijen (inbegrepen)
R&TTE Conform R&TTE Richtlijn (1999/5/EC) - Klik voor certificaat

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*