U bent hier: Home > mini bewakingscamera's

mini bewakingscamera's

Mini bewakingscamera assortiment

Een mini bewakingscamera komt tegenwoordig voor in vele verschillende vormen. Die camera’s zijn zo klein dat je ze gerust mini bewakingscamera’s kan noemen, en al was dat een aantal jaar terug nog iets heel bijzonders, tegenwoordig komen ze voor in veel maten, kleuren en modellen.

Waarom gebruik je een mini bewakingscamera?

Een mini bewakingscamera is zeer multifunctioneel, buiten dat het ook gewoon een echt leuke gadget is. Heb je al wel eens gehoord van een mini bewakingscamera, ingebouwd in je autosleutel of zelfs in een pen? Maar dat is niet alles, zelfs een mini bewakingscamera discreet weggewerkt in een brilmontuur is tegenwoordig perfect mogelijk.Het overgrote deel mensen onder ons schaffen zich een mini bewakingscamera aan omdat ze iets discreet willen filmen, zonder dat dit opvalt voor de omgeving. Je hebt waarschijnlijk al wel eens van mysteryshoppen gehoord, waarbij manager van bv. een winkelketen, de medewerkers in de gaten wil houden om de door hun geboden service en klantvriendelijkheid na te gaan. Anderen willen dan weer graag een interview of belangrijke vergadering opnemen zodat ze deze laten opnieuw kunnen bekijken en evalueren. De meeste mini bewakingscamera’s hebben ook een audio functie om geluid op te nemen, zodat je het gesprek steeds kan herbeluisteren.

Een mini bewakingscamera is te verkrijgen in zijn gewone vorm, of vernuftig verwerkt in één alledaags voorwerp, zoals buiten- of zaklampen, zodat ze zowel discreet als functioneel zijn. Zo kan je zelfs als je zelf niet aanwezig bent alles opvolgen, zonder dat iemand met slechte bedoelingen opmerkt dat er een camera aanwezig is.

De mini bewakingscamera totaaloplossing

Het overgrote deel aan mini bewakingscamera’s kunnen ook foto’s nemen en geluid vast leggen. Om gebruik te maken van deze functie moet je jouw mini bewakingscamera uiteraard wel op zak hebben om zo de fotofunctie in te stellen. Als je discreet foto’s wil gaan maken met je mini bewakingscamera, is een camera in een autosleutel of pen echt ideaal. De camera geeft een kort trilsignaal weer als de foto genomen wordt, zo weet jij dat het beeld ook daadwerkelijk is genomen zonder dat iemand anders daar iets van merkt. Sommige mini bewakingscamera’s zijn ook zo in te stellen dat ze pas beginnen opnemen als er ook daadwerkelijk geluid wordt waargenomen. Zo verbruikt de camera geen onnodig geheugen of energie en hoef je de mini bewakingscamera niet vast te houden om hem in te stellen en af te drukken.Mini bewakingscamera’s in combi met jouw PC

Een mini bewakingscamera is eenvoudigweg op jouw PC of laptop aan te sluiten zodat je de opgenomen beelden kan gaan bekijken en/of opslaan. Het overgrote deel aan mini bewakingscamera’s werkt op al dan niet oplaadbare batterijen, en worden opgestart of afgezet door op de aan/uitknop te drukken. Hierdoor zijn ze uiterst gebruiksvriendelijk.
Weet je nog? Die spannende gadgets van James Bond films? Wel die nu voor iedereen verkrijgbaar door het uitgebreide micro camera’s aanbod. Spy3K heeft een mooi aanbod aan mini bewakingscamera’s, zodat je zeker iets naar jouw gading kan vinden. We beschikken over mini bewakingscamera’s voor beveiliging thuis of op kantoor of camera die discreet verstopt zijn in normale voorwerpen zoals een lamp of balpen. Niets is te gek, veel is mogelijk. Bezoek dus de Spy3K website en schaf jezelf een slimme mini bewakingscamera aan.