U bent hier: Home > Mini beveiligingscamera voor controle

Mini beveiligingscamera voor controle

Mini beveiligingscamera's

Mini beveiligingscamera's Mini beveiligingscamera’s komen vandaag de dag in allerlei modellen voor. Ooit was zo’n apparaat voor grote bedrijven en rijke mensen, maar de mini beveiligingscamera is tegenwoordig in het bereik van iedereen en hun omvang is dikwijls niet meer dan enkele centimeters.

Mini beveiligingscamera FAQ’s

Mini beveiligingscamera’s kan je voor veel verschillende doeleinden inzetten, en velen onder ons vinden een verborgen camera in een balpen of autosleutel ook gewoon een erg leuk gadget. Er zijn zelfs mooie moderne brilmonturen te verkrijgen met een ingebouwde camera in verwerkt!

Waarom mensen meestal een mini beveiligingscamera aankopen is duidelijk: voor het opnemen van videobeelden, en dat zo discreet dat niemand iets merkt. Denk bijvoorbeeld aan ‘mysteryshoppen,’ waarbij de verkoopsters van bv een kledingzaak worden opgevolgd tijdens het verder helpen van klanten. De manager kan zo zien hoe de dingen verlopen als hij of zij zelf niet aanwezig is. Verder kan je een mini beveiligingscamera gebruiken om een belangrijke vergadering of gesprek vast te leggen, zo heb je later alle tijd om alles opnieuw door te nemen.


Geen beeld, foto en geluid ontsnapt je nog met een mini beveiligingscamera

Een mini beveiligingscamera zal naast het opnemen van video ook dikwijls foto’s kunnen maken. Maar dan is het wel noodzakelijk om de camera bij je te hebben. Daarom raden we een mini beveiligingscamera aan die verwerkt werd in een doodnormaal gebruiksvoorwerp zoals bv. een balpen of autosleutel. De camera geeft dan een kort trilsignaal bij het nemen van elke foto zodat je er ook zeker van kan zijn dat de opname daadwerkelijk gelukt is. Een mini beveiligingscamera beschikt doorgaans ook over een geluidsfunctie. Als je gebruik maakt van deze functie zal de camera pas in actie schieten als deze ook daadwerkelijk geluid waarneemt. Zo kan je de mini beveiligingscamera ergens plaatsen zodat hij begint met opnemen als iemand de kamer binnenkomt. Zo manier hoef je zelf niet altijd en overal aanwezig te zijn om te weten wat er gaande is, terwijl de camera ook geen onnodig geheugen of energie verbruikt.


Verbindt de mini beveiligingscamera met jouw computer

Een mini beveiligingscamera is eenvoudigweg te verbinden met je laptop of PC zodat de foto’s of beelden kunt gaan bekijken, bewerken of opslaan voor later. Een mini beveiligingscamera wordt gevoed door middel van een al dan niet oplaadbare batterij en kan worden aan- en uitgezet door een simpele druk op de knop, voor ultieme gebruiksvriendelijkheid!

Wil je je ook wel eens als James Bond voelen met jouw hoogsteigen discrete observatie camera. Bekijk dan snel het uitgebreide Spy3K assortiment voor de woningbeveiliging of voor de opname van de meest discrete beelden. Iedereen vindt zijn gading in de webwinkel van Spy3K!