U bent hier: Home > Bewakingscamera's en Sets > Kleinste CCD Dag en Nacht Mini Camera

Kleinste CCD Dag en Nacht Mini Camera

Kleinste CCD Dag en Nacht Mini Camera
Details
  • Film dag en nacht (slechts 0,05lux nodig)
  • Uiterst kleine camera met brede kijkhoek
  • Flexibel inzetbaar of in te bouwen
  • Uitstekende geluidskwaliteit
Onze prijs: Ä169,94
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Kleinste CCD Dag en Nacht Mini Camera

Heb je iets belangrijks voorhanden? Een situatie die het beste van het beste vraagt?

Heb je echt nood aan een hoogwaardige beeldkwaliteit?

Iedereen die al met mini camera's heeft gewerkt waat dat dit een categorie is waar je mee moet opletten aangaande de kwaliteit. Op het internet vind je een groot aanbod aan mini spy camera's maar slechts enkelen leveren scherpe beeldkwaliteit bij minder goede lichtomstandigheden. Na maanden lang testen van camera's die niet voldeden, kregen we uiteindelijk de CCD Dag en Nacht Mini Camera in handen. De mini CCD camera is een kwaliteitsproduct onder de mini camera's die een uitstekend beeld weet af te leveren door gebruik te maken van de verfijnste microtechnologie. Deze CCD Dag en Nacht Mini Camera tart de verbeelding en alle technische grenzen terwijl discretie voorop staat om je hard maar onopvallend bewijsmateriaal af te leveren.

CCD kwaliteit: en dat gedurende de dag en nacht

Deze mini camera is dus uitgerust met CCD technologie. CCD geeft scherpe koude beelden die veel beter zijn dan zijn tegenhanger, CMOS technologie. Het is zijn niet enkel d beelden (500x582 pixels - 420 TV lijnen) die deze mini camera van de rest onderscheidt. De CCD Dag en Nacht Mini Camera is felxibel aangaande de lichtomstandigheden en heeft dus maar 0,05lux (minimum licht) nodig om goede beelden af te leveren. Het filmpje hieronder geeft de automatische aanpassing aan de lichtcondities duidelijk weer.

Bij Youtube worden filmpjes comprimeert waardoor er een slechtere kwaliteit ontstaat. Voor de echte kwaliteit download je best volgende file:Vb. bij nacht.

 

De CCD nacht camera is nochtans geen infrarood camera (IR)

Vaak bied men camera’s met een geringe lux aan als infrarood (IR) camera’s. Dit klopt echter niet niet. Een infrarood camera kan in het pikkedonker nog steeds functioneren. De IR leds zorgen dan voor de benodige 'belichting'. De CCD Dag en Nacht Mini Camera beschikt niet over deze IR leds maar heeft opvallend weinig licht nodig (0,05lux) om zijn functie met glans te vervullen. Vergelijk de lichtgevoeligheid van deze camera met die van je ogen.

De Pinhole CCD camera met het breedbeeld 'fisheye' effect

De camera heeft afmetingen van 1,2cm op 1,2cm in vooraanzicht. De 1/4" SONY CCD lens vraagt echter maar 2mm ruimte. De opening van 2mm geeft je dus een kwaliteitsbeeld zoals je dit kan bekijken in de voorbeeldfilm. De lens is f:3,7mm 'pinhole' en geeft het 'fisheye' effect. Het beeld wordt zo langs de zijkanten licht omgebogen om de grootst mogelijke beeldhoek met het breedste zicht te bereiken. De CCD miniatuur camera is speciaal ontworpen om in de ruimst mogelijke omstandigheden elke beweging waar te nemen.

Bij Youtube worden filmpjes comprimeert waardoor er een slechtere kwaliteit ontstaat. Voor de echte kwaliteit download je best volgende file: Vb. bij nacht.

Kristalheldere weergave van geluid

Deze mini camera beschikt In tegenstelling tot vele andere over een externe microfo (>46dB). De geluidskwaliteit is zo echt uitstekend en je kan alle gesprekken binnen een straal van 5m verstaanbaar opvangen.

Wat bevat het pakket?

Kleinste CCD
Dag en Nacht
Mini Camera
Handleiding 12V adapter Doos Extra kabels
Spy Camera Zoom Mini CCD Camera handleiding 12V adaptor Mini CCD Camera Doos AV naar AV
--
AV naar jack

De CCD Dag en Nacht Mini Camera praktisch :

Neem de mini camera mee op het lichaam en neem de omgeving onopvallend op

De mini camera kan uitstekend op het lichaam gedragen worden samen met één van de recorders suit ons brede gamma. Het input voltage voor deze mini CCD camera is 12Volt en kan zo gebruikt worden in combi met één van onze batterij pakketten battery packs. Draag de camera in een knoopsgat of onopvallend in je hand en registreer haarscherp elk beeld en geluid dat je zelf waarneemt.

Met de beperkte creativiteit uitstekend in te bouwen

Een 1,2cm x 1,2cm x 1,5cm camera, bedrading en een recorder recorder. Ons onopvallend camera-opnamesysteem is zo klein dat het met beperkte creativiteit in vele voorwerpen kan worden ingebouwd. Als je de opstelling inbouwt met het oog op constante bewaking, voorzie je het apparaat van stroom met de meegeleverde adapter.
 

Er zijn situaties wanneer je echt niets aan het toeval kan overlaten.
Neem geen risico's, kies voor kwaliteit, en zoek dus niet verder en
Opteer voor de Kleinste CCD Dag en Nacht Mini Camera.
 
Gebruik de Kleinste CCD Dag en Nacht Mini Camera niet zonder de toestemming van alle betrokkenen.
Dergelijk gebruik kan illegaal zijn in uw land.
Controleer plaatselijke wetten alvorens dergelijke producten op zo'n manier te gebruiken.


Lens: 1/4 SONY CCD 3,7 mm pinhole lens
Resolutie (PAL): 500 x 582
Aantal TV lijnen: 420 TVL
Lux: 0,05 Lux
Power: 12V ; 100mA
Afmetingen: 1,2cm x 1,2cm x 1,5cm (exclusief kabel)

 

Lithium Ion Battery Pack - 25Wh/50Wh 10x AA 12V Herlaadbare Batterij Oplossing Universele Adapter | Omvormer voor Auto Sigarettenaansteker
Ä111,04
Ä17,09
Ä29,84
Aantal
Aantal

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

FAQ (Meest gestelde vragen)

Vraag:   kan de ccd dag en nacht camera ook inzoomen?
Antwoord:   Neen. Dit is een functie die je nooit terugvindt bij mini camera's.
 
Vraag:   Kan deze camera ook buiten gebruikt worden? En door middel van hulpmiddelen als IP camera gebruikt worden?
Antwoord:   Deze mini ccd camera is niet bestemd voor buiten gebruik. U zou deze kunnen ombouwen tot een IP camera met een extra IP server. Deze bieden wij echter nog niet aan. Volgende camera zal u ook interesseren: 3G camera
 

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*