U bent hier: Home > Kleine mini videocamera

Kleine mini videocamera

Kleine mini videocamera's vind je deze dagen terug in allerhande voorwerpen. Een hele tijd geleden was een kleine mini videocamera nog iets unieks in zijn soort, vandaag de dag zijn ze echter voorzien van de laatste technische snufjes en zijn ze ook betaalbaar voor een groot publiek.

Een kleine mini videocamera kan je voor de meest uiteenlopende zaken inzetten, maar een groot deel koop een kleine mini videocamera gewoon om dat het een leuk maar accuraat hebbeding is. Wie wil er nu geen geheugenstick of zaklamp hebben met kleine mini videocamera in verborgen? Of wat dacht je van kleine mini videocamera die verborgen zit in een trendy bril? Je omstaanders komen er zo echt nooit achter dat ze in feite gefilmd worden!

Verschillende kleine mini videocamera en hun functies

De belangrijkste reden waarom men een kleine mini videocamera koopt, voor welk doel dan ook, is om onopvallende beelden te kunnen vastleggen, zonder dat iemand iets merkt. Om een voorbeeld aan te halen denken we hierbij aan mysterie shoppers die winkels of bedrijven bezoeken om de klantenservice te kunnen beoordelen zonder dat de overste hier op toekijken. Met een kleine mini videocamera kan je ook belangrijke gesprekken opnemen, zodat je ze later kan herbekijken en er misschien iets uit kan leren of iets opmerken dat je over het hoofd zag tijdens het gesprek zelf. Een kleine mini videocamera beschikt in de meeste gevallen ook over een geluidsfunctie, zodat je zowel beelden als geluiden kan opnemen.


Je kan een kleine mini videocamera dus ook in veel verschillende uitvoeringen aanschaffen. Denk daarbij ook aan een kleine mini videocamera voor het beveiligen van je thuisomgeving of je bedrijf. Als de kleine mini videocamera verstopt zit in een lamp naast de deur of in je slaapkamer zal iemand met slechte bedoelingen nooit in de gaten krijgen dat hij gefilmd wordt!


Een kleine mini videocamera met beeld, video en geluid

Door gebruik te maken van een kleine mini videocamera kan kan je doorgaans ook foto’s maken. Dan moet je de kleine mini videocamera uiteraard wel in de buurt houden, want je moet nog steeds op het goede moment afdrukken. Wens je de handige fotofunctie te gebruiken, dan raden we aan om een kleine mini videocamera te kopen die verstopt zit in een voorwerp van alledag, zoals een (geheugen)pen of een zaklamp. Niemand kijkt immers raar op, als je een zaklamp in je handen hebt! De kleine mini videocamera zal kort trillen als je de foto neemt, zo ben je er zeker van dat de foto ook daadwerkelijk genomen is. Andere kleine mini videocamera’s beschikken dan weer over een geluidsfunctie die in actie schiet zodra de camera geluid waarneemt. Zo kan je de kleine mini videocamera onopvallend neerleggen en hij begint dan automatisch op te nemen als er iemand de kamer betreed.Kleine mini videocamera in combi met jouw PC

Eens de kleine mini videocamera beelden of geluid heeft opgenomen, kan je hem handig met je PC verbinden. Zo kan je alle opgenomen beelden en geluid op je computer of netbook bekijken en beluisteren en ook opslaan voor later gebruik als dit nodig is. Het enige waar een kleine mini videocamera over moet beschikken is een batterij, zo kan deze aan/uit gezet worden met één druk op de knop, zo simpel is dat. De bediening van zo’n kleine camera is dus uiterst gebruiksvriendelijk.
Tegenwoordig kan iedereen een kleine mini videocamera aankopen waar James Bond echt wel jaloers van zou worden. Spy3K heeft een heel ruim aanbod kleine mini videocamera’s in de online webshop. Gaande van beveiligingscamera’s tot leuke en vernuftige gadgets, de mogelijkheden zijn onbeperkt. Bezoek dus snel de website van Spy3K en kies de kleine mini videocamera uit die het best past bij wat jij net nodig hebt.