U bent hier: Home > Geheime camera's aanbod

Geheime camera's aanbod

Geheime Camera’s

Geheime camera's kan je de dag van vandaag in de meest uiteenlopende voorwerpen terugvinden. Ooit was een geheime camera een speciaal iets, maar dat is tegenwoordig anders. Geheime camera’s zijn dan ook voorzien van de laatste snufjes op technologisch vlak en beter, ze zijn nu ook betaalbaar en binnen handbereik van iedereen.

Een geheime camera is voor veel verschillende aangelegenheden te gebruiken, maar de meeste mensen schaffen zich een geheime camera aan omdat ze dit een leuk gadget vinden. Wat dacht je van een pen of een zaklamp met een verborgen camera in verstopt? Of van eentje verborgen in een leuke bril waarvan niemand ooit op het idee zou komen daar een verborgen camera te zoeken?

Het aanbod aan geheime camera's en functionaliteiten

De belangrijkste reden waarom men een geheime camera aankoopt, voor welk doel dan ook, is om op een uiterst discrete manier beelden te kunnen vastleggen zonder dat iemand iets opmerkt. Een mooi voorbeeld is een bezoek aan een winkel of bedrijf om te zien hoe medewerkers met klanten omgaan zonder dat er een controlerende overste in de buurt is. Verder kan je door gebruik te maken van een geheime camera ook een bepaald (zakelijk) gesprek opnemen, zodat je later de details terug kan doornemen. Een geheime camera beschikt vaak ook over een geluidsfunctie, zodat je zowel beeld als geluid kan opnemen.


Zoals eerder vermeld, komen geheime camera’s in veel verschillende vormen voor. En zo een camera kan ook dienen als extra veiligheidsmaatregel voor het bewaken van je thuisomgeving. Eens verborgen in de lamp naast de voordeur zal geen inbreker nog in de gaten hebben dat hij vastgelegd wordt op film!


Geheime camera's met videobeelden, fotobeelden en geluidsfunctie

Door een geheime camera in te schakelen kan je doorgaans ook fotobeelden maken. Hiervoor moet je uiteraard de geheime camera bij je hebben, je moet immers op de knop drukken op het geschikte moment. Mocht je graag over de fotofunctie beschikken, raden we aan om een discrete geheime camera aan te kopen, zoals een pen of een USB stick. Dit valt totaal niet op, tegenover mocht je met een heleboel apparatuur op stap gaan! De geheime camera zal een kort trilsignaal weergeven als de foto genomen wordt, zodat je er ook zeker van bent dat de actie is vastgelegd. Andere camera’s hebben dan weer een geluidsfunctionaliteit die pas in werking treedt als de camera ook daadwerkelijk geluid opmerkt. Zo kan je de geheime pen, onopgemerkt laten rondslingeren zodat deze automatisch zal beginnen opnemen als er iemand de bewuste kamer betreedt.Geheime camera's in combinatie met je PC

Eens de geheime camera een opname heeft vastgelegd, kan je deze eenvoudig met je PC verbinden, zodat je de videobeelden en/of foto’s op je laptop of PC kan bekijken en opslaan naar wens. Een geheime camera heeft slechts een batterij nodig (al dan niet oplaadbaar) om aan de slag te kunnen, waarna deze kan in of uitgeschakeld worden met één druk op de knop. Het bedienen van zo’n camera is dus uiterst eenvoudig.
Iedereen kan zich vandaag de dag een geheime camera aanschaffen waar James Bond van zou gaan watertanden. Spy3K heeft een uitgebreid aanbod aan verschillende camera’s in de online shop. Gaande van bewakingscamera’s tot inventieve gadgets, niets is onmogelijk. Bezoek dus de website van Spy3K en kies de geheime camera uit die aan jouw wensen en verwachtingen voldoet!