U bent hier: Home > Anti-Afluister > Faraday Laptop Blokker Tas

Faraday Laptop Blokker Tas

Faraday Laptop Blokker Tas
Details
  • Scherm je tablet volledig af van de buitenwereld
  • Uiterst praktisch en gemakkelijk in gebruik
Onze prijs: Ä169,94
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Faraday Laptop Blokker Tas

Denk je dat jouw laptop spy software bevat?
Denk je dat je gevolgd wordt of privé informatie onderschept wordt?

De Faraday Laptop Blokker Tas is een uiterst handige manier om jouw laptop af te sluiten van alle communicatieverkeer. Je plaats de laptop simpelweg in de Faraday Laptop Blokker Tas en sluit zo alle signalen volledig af door zijn uitvoering in nikkel, koper en zilver. Hierdoor wordt ook het op afstand bedienen van micro’s en camera’s onmogelijk gemaakt.

Als je dus niet gevolgd wil worden en jouw informatie liever volledig privé houdt moet je de Faraday Laptop Blokker Tas aanschaffen. Wereldwijd blokkeert deze tas alle signalen op alle frequenties zodat jouw locatie en info volledig privé blijft.

Voorkom dat je getraceerd wordt met de Faraday Laptop Blokker Tas

De Faraday Laptop Blokker Tas gebruiken is kinderspel. Om alle mogelijke traceringen te stoppen, plaats je je laptop in de tas, de tas is op maat van de meest gangbare modellen. Wil je zelf weer gaan surfen haal je je laptop weer tevoorschijn en dat zonder bijkomstigheden, de tas werkt automatisch en direct.

 
Vandaag de dag moet je geen PRO meer zijn om mensen te volgen door de signalen van hun laptop op te vangen met speciale software.
Merkte je iets verdachts op, stop je laptop dan in de Faraday Laptop Blokker Tas en maak jouw coördinaten weer volledig privé.
De Faraday Laptop Blokker Tas voorkomt tracering of het onderscheppen van informatie op een hoogst onopvallende manier.
 

Afmetingen: 55cm x 40cm

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*

Verwante producten

Faraday iPad Blokker Tas
Ä134,95