U bent hier: Home > GSM Controle > eBlaster Android GSM Controle Software

eBlaster Android GSM Controle Software

eBlaster Android GSM Controle Software
Details
 • Hou alle activiteit in de gaten
 • Snelle en gemakkelijke installatie
 • Draait onzichtbaar op de achtergrond
 • Rooting is niet vereist voor basisfuncties
Onze prijs: 79,94
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

eBlaster Android GSM Controle Software

Denk je dat je personeel privégesprekken voert met hun mobiele telefoon tijdens de werkuren?
Wil je graag weten welke websites je kinderen gebruiken met hun GSM?
This text will be replaced

Door het gebruik van de eBlaster Android GSM Controle Software kan je vanaf nu overal alle Android activiteiten opvolgen, zelfs aan de andere kant van de wereld. De spy phone softwaremoet op de mobiele telefoon geďnstalleerd worden, en zo kan je alles opvolgen zoals, alle details van de gesprekken, inkomende en uitgaande SMS-berichten en de websites die werden bekeken . Door het gebruik van de eBlaster Android GSM Controle Software krijg je een dubbeltje van SMSjes via email updates, zelfs van diegene die meteen gewist werden, ze worden dus naar je inbox verstuurd. De details bevatten de locatie van de GSM, de bezochte websites, en details over alle gevoerde gesprekken. Deze spy phone software maakt dat je nooit nog iets ontgaat.

De eBlaster Android GSM Controle Software geeft je alle benodigde info

Eens de GSM Controle Software eenmaal op een mobiele telefoonis geďnstalleerd, heb je toegang tot onderstaande mogelijkheden:
Android spy phone softwareSMS-berichten van de Android spy phone software
Je ontvangt dubbeltjes van SMS berichten gesprekken dat wil zeggen van elk woord in de gevoerde conversatie. Je weet zo steeds wat er gezegd werd en ook wanneer.
Opvolgen web geschiedenis
Je ontvangt het adres van ALLE bekeken websites. Zo weet je of er niet gepaste websites bekeken en hoe vaak. En zo weet je ook of mensen surfen buiten hun eigen privétijd om.
Plaatsbepaling
Weet waar en wanneer iamnd was, door de GPS berekening of via de dichtsbijzijnde GSM mast. Klopt hun verhaal wel echt, of hangen ze toch ergens uit waar ze niet moesten zijn op dat moment?
Gesprekken log
Wie belt er naar wie en hoe lang wordt er gebeld ? Zo weet je of mensen aan het telefoneren zijn op ongepaste tijden, of dat er veel privé telefoongesprekken worden gevoerd.

Al deze telefonische activiteiten worden door de eBlaster Android GSM Controle Software opgevolg en je ontvangt dan alles in een duidelijke email. Je kan zelf bepalen hoe vaak je deze notificaties ontvangt gaande van elk half uur tot enkele keren per week. Deze mails kan je dan overal ter wereld lezen, zodat je echt elke GSM kan opvolgen. De instellingen kunnen via een beveiligde link worden veranderd op elke PC of tablet, zo kan je de hoeveelheid te ontvangen informatie beheren. Je hoeft dus niet zomaar iemand op zijn of haar woord te geloven want de spy phone software laat je alles weten en zo heb je de bewijzen bij de hand.

Meer functies van de eBlaster Android GSM Controle Software

De extra functies zijn onder meer een online controle paneel en de onopvallende werking op de achtergrond, zo kunnen de resultaten niet veranderd worden en dat maakt van de eBlaster Android GSM Controle Software de gebruikvriendelijkste en veiligste manier om een mobiele telefoon op te volgen.
Het online controle paneel
Vanaf het moment dat de GSM Controle Software is geďnstalleerd hoef je de Android telefoon niet meer aan te raken daar de instellingen over het internet en van op afstand kunnen gebeuren. Elk afgeleverd rapport bevat een link voor het online controle paneel, zo kan je email adres opgeven voor de notificaties, de frequentie van de rapporten en meldingen aanpassen en ook aangeven welke activiteit wordt doorgezonden.

Ultra discrete werking
De eBlaster Android GSM Controle Software werkt dus volledig op de achtergrond van een Android telefoon zo ondekt niemand dat hij zijn werk doet en heb jij de uiterst betrouwbare resultaten in handen. De GSM Controle Software wordt nooit weergegeven bij de geďnstalleerde applicaties of bij de 'Android Market' en werkt totaal discreet met een geheime code die alleen jij weet.
 

Ontvangen je kinderen vaak SMS tekstberichten ?
Mist je personeel veel deadlines en bellen ze opvallend veel ?
Wordt de GSM wel gebruikt voor het werk en niet voor iets anders?
Door het gebruik van de eBlaster GSM Controle Software kom je achter dit alles
Installeer dus de GSM Controle Software op GSM van degene die je in het oog wil gaan houden
Om zo gedetailleerde rapporten te ontvangen met echt alle details op een rijtje.


Gebruik de eBlaster Android GSM Controle Software niet zonder de toestemming van alle betrokkenen.
Dergelijk gebruik kan illegaal zijn in uw land.
Controleer plaatselijke wetten alvorens dergelijke producten op zo'n manier te gebruiken.

 
Compatibele GSM toestellen: De phone monitoring software ondersteunt GSM met Android versie 1.5 en later. Een internet data abonnement of Wi-Fi is noodzakelijk om rapporten te kunnen verzenden vanuit de Android GSM. Je bekijkt de rapporten op iedere PC, iedere GSM of ieder toestel met internet toegang vanuit iedere plek ter wereld.
Installatie: Je moet fysieke toegang hebben tot de Android GSM. Het is echter niet nodig de GSM met een PC of andere telefoon te connecteren. Met de internet browser van de GSM download en installeer je de spy phone software. Je zult de unieke productcode (door ons gegeven) moeten ingeven, een paswoord en een e-mail adres om de rapporten te ontvangen.

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

 • Auteur: milena
  ik heb een nokia n900 ken ik deze gebruiken?
 • Auteur: ...
  Werkt perfect :) alleen jammer dat je niet kan zien wat er bv via Facebook wordt verstuurd. maar voor smsjes en in-uit gaande telefoons = perfect.
 • Auteur: Ayla Goktas
  Ik heb het product aangekocht en spijtig genoeg heb ik het niet kunnen gebruiken omdat ik het juist wilde installeren op een Samsung telefoon die niet draaide op Android. Nu hoop ik dat mijn betaling kan terug gestort worden.
 • Auteur: steve
  kan de gebruiker deze app niet zien dan? kunnen ze dat dan niet te weten komen dat je dat op hun gsm hebt geinstalleerd?

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*

Verwante producten

Android Data Recovery Software
€159,95