U bent hier: Home > Controle en Detectie > drugstest (zoals gebruikt door Belgische Politie)

drugstest (zoals gebruikt door Belgische Politie)

drugstest (zoals gebruikt door Belgische Politie)
Details
  • Ook gebruikt door de politie
  • Test op meerdere drugs
  • Uitslag in enkele minuten
  • Eenvoudig in gebruik
Onze prijs: 49,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Drugstest (zoals gebruikt door Politie)

Gedragen jouw kinderen zich wel erg vreemd de laatste tijd?
Denk je dat je kinderen verkeerde vrienden hebben die zelf misschien drugs gebruiken?

Met de Drugstest kan je tijdig ingrijpen en je kinderen beschermen

Als ouder heb je met veel dingen te maken waar je je zorgen over moet maken, en vermoedens dat je kinderen misschien drugs gebruiken kan je niet aan je voorbij laten gaan. Drugsgebruik is gevaarlijk en kinderen beseffen de gevaren soms niet, uitgebreide voorlichting is dus een noodzaak. Heb je toch vermoedens dat ze verdovende middelen zijn beginnen gebruiken, kan je de nodige hulp bieden. Indien ze het druggebruik echter blijven ontkennen, sta je als ouder vaak machteloos. Een Drugstest kan je dan de antwoorden geven waar je naar opzoek bent. Ook na mogelijke drugsproblemen kan onze Drugstest aantonen of je kind ook echt een stop heeft gezet achter drugs.

De Drugstest is betrouwbaar en snel

De Drugstest met speekseltest is gebruiksvriendelijk en vindt ook onzichtbare sporen van drugs. De test geeft reeds resulaat na 3 tot 10 minuten en kan opium, cocaïne, amfetaminen of methamphetamines (XTC) of cannabis en hash opsporen. De bekomen resultaten van de Drugstest zijn uiterst betrouwbaar daar de test heel gevoelig is ook voor de minste sporen van drugs. Door zijn uitzonderlijk betrouwbaarheid wordt onze speekseltest zelfs door de Federale politie gebruikt om drugs in het verkeer op te sporen en de gevangenissen drugsvrij te houden.
 

Binnen een paar minuten weten of je kind hulp nodig heeft

De Drugstest is handig in gebruik, in een korte beweging wordt speeksel opgenomen zodat de test na een paar minuten kan aangeven welke soorten drugs er gebruikt werden. Jouw vermoedens worden zo vastgesteld, want voor een echte identificatie en de juiste hoeveelheden en inhoud van de verbruikte verdovende middelen, blijft een laboratorium analyse noodzakelijk.

 

Bewaartemperatuur: 5°C tot 25°C
Afmetingen: 13cm x 3cm x1cm (bij benadering)
Type: DrugWipe 5S Speekseltest

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*

Verwante producten

Overspel-Relatietest (zoals gebruikt door de politie)
€79,94