U bent hier: Home > Controle en Detectie > Draagbare Metaaldetector

Draagbare Metaaldetector

Draagbare Metaaldetector
Details
  • Opvallend gebruiksvriendelijk en eenvoudig
  • Compact, draagbaar formaat
  • Werkt op een 9V batterij
  • Regelbare gevoeligheid
Onze prijs: 79,94
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Draagbare Metaaldetector

Metalen voorwerpen of zelfs verborgen wapens opsporen was nog nooit zo makkelijk. De lichtgewicht Draagbare Metaaldetector is dan ook zeer gebruiksvriendelijk. Deze Draagbare Metaaldetector voldoet aan de strikte eisen van de security-industrie en is daardoor een uiterst handig en compact object in situaties waar veiligheid van belang is.

Je veiligheid overal en altijd veilig gesteld met de Draagbare Metaaldetector

Nachtclubs, Openbare diensten, rechtszalen en andere belangrijke evenementen: Het fouilleren naar metalen voorwerpen en ook wapens is de laatste jaren heel gewoon geworden. Het is echter niet steeds praktisch of zelfs mogelijk om detectiepoorten te plaatsen. Voor zulke situaties is de Draagbare Metaaldetector de ideale oplossing. Hij weegt slechts 350 gram (zonder batterij) en is dus makkelijk mee te nemen en wordt gevoed door een 9Volt batterij zodat bedrading geen hinderpaal vormt. De batterij gaat enkele dagen of weken mee (afhankelijk van degebruiksfrequentie).

Eenvoudig en doeltreffend dan hebben we het over de Draagbare Metaaldetector

De gevoeligheid van de Draagbare Metaaldetector is verder ook zelf in te stellen met één knop, zo kan je steeds precies te werk gaan met een duidelijk resultaat. Je beweegt de Draagbare Metaaldetector langs een persoon, tas of pakket en door een LED licht en geluid weet je meteen of er een metalen voorwerp aanwezig is. Vuurwapens, messen of andere gevaarlijke metalen objecten kunnen zo heel makkelijk gevonden worden.

Afmetingen: 42cm x 8,3cm x 4,13cm
Gewicht: 350g (exclusief batterij)
Batterij: Standaard 9V batterij

 

Energizer Ultimate 9V Batterijen 9V Energizer Rechargeable 175mAh
Info
The price for this product is not set. You can decide how much you want to pay.
€19,95
Tijdelijk niet voorradig.
Aantal

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*