U bent hier: Home > Controle en Detectie > Portable A4 Scanner

Portable A4 Scanner

Portable A4 Scanner
Details
  • Schitterende beeldkwaliteit (kleur/zwart-wit)
  • Slimme storings- en snelheidscorrectie
  • Zeer snel en discreet in gebruik
Onze prijs: Ä139,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Draagbare A4 Scanner

Even vlug een digitale scan nemen van belangrijke documenten?
Wil je overal kunnen scannen als een gewone scanner te zwaar en opvallend is?

Het is handig als je digitale kopieŽn van belangrijke documenten kan maken, die je dan direct op je PC kan opslaan. En daarom werden scanners dan ook uitgevonden. Maar soms is een onopvallende manier van scannen nodig om dat belangrijke document of contract digitaal en dan is een gewone scanner uiteraard geen optie. Geen nood, dan is de Draagbare A4 Scanner de ideale oplossing.

Uiterst compacte A4 scanner die overal mee naartoe kan genomen worden

Deze draadloze, draagbare A4 Scanner word gevoed met 2 AA batterijen en beweeg je eenvoudig over een belangrijk document om het in te scannen. De interne kleurensensor kan zo een scan maken in een hoge 600 dpi of standaard 300 dpi resolutie, die je dan kan opslaan op SD geheugenkaart van de Draagbare A4 Scanner. Daarna kan je de afbeelding op je laptop, tablet of computer opslaan met de USB kabel (inclusief). Het scherm van de Draagbare A4 Scanner geeft de batterijduur weer en zo val je nooit onverwachts zonder stroom. Ook de gekozen kwaliteit van de scan en de geheugenstatus wordt weergegeven. Verder beschikt de Draagbare A4 Scanner over een paar ultratechnologische snufjes. De Draagbare A4 Scanner houdt onder andere rekening met verandering in de scansnelheid of bewegingsstoringen. Zo bekom je ten alle tijden een uitstekende scan, ook zonder vaste hand of als de achtergrond niet volledig vlak is.

Documenten gaan nooit nog verloren dankzij de Draagbare A4 Scanner

De Draagbare A4 Scanner is zeer snel en gebruiksvriendelijk. Zo scan je een A4 document in amper 2 seconden. Door het gebruik van de draagbare A4 Scanner kunnen alle belangrijke documenten, certificaten, contracten, enz... direct in JPEG formaat (kleur en zwart-wit) worden opgeslagen. Zo beschik je meteen over legale kopieŽn en referenties die voor jou van belang zijn.

Je praktische draagbare A4 Scanner kan overal mee naartoe

Uitpakken en gebruiken zo werk de Draagbare A4 Scanner. Hij zit in een beschermende hoes, heeft een 4GB SD geheugenkaart, een doekje voor het scherm schoon te houden, een USB kabel en de software CD voor gebruik op de PC. Plaats batterijen in de Draagbare A4 Scanner en dan kan je direct aan de slag met je mobiele scanner.

De Draagbare A4 Scanner is overal inzetbaar en dus hoef je geen enkel belangrijk document te laten passeren zonder er snel een scan van te maken.

Resolutie: 300dpi & 600dpi
Formaat: JPEG
Scan snelheid: 2 tot 13 seconden, afhankelijk van kwaliteit en kleur/zwart-wit
Scangebied: A4 (216mm)
Capaciteit: 800 tot 3000 scans (met bijgeleverde 4GB MicroSD kaart, uitbreidbaar to 32GB)
Voeding: 2x AA batterij

 

TakeMS 16Gb Micro Secure Digital (SD/SDHC) kaart Class 6 Energizer Lithium AA Batterijen 4x AA Energizer Rechargeable 2450mAh
Ä71,15
Ä4,22
Ä27,81
Aantal
Aantal
Aantal

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*