U bent hier: Home > Controle en Detectie > Dievepoeder

Dievepoeder

Dievepoeder
Details
  • Enkel zichtbaar onder UV licht
  • Blijft tot enkele dagen zichtbaar, zelfs na wassen
Onze prijs: Ä149,96
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Dievepoeder

Heb je opgemerkt dat geld of spullen soms in het niets verdwijnen?

Dit kan een onaangename sfeer van wantrouwen en verdenking scheppen in vele situaties. En zomaar iemand aanduiden als de schuldige is niet fair, maar als je niets doet heeft de dief natuurlijk vrij spel . Ons Dievepoeder is in dit geval de perfecte oplossing. Zo kan je subtiel de schuldige ontmaskeren , zodat je deze persoon terecht kan wijzen of verdere stappen kan ondernemen om zo weer een goede sfeer te bekomen, binnen je organisatie, op je werk of bij je thuis.

Hoe gaat Dievepoeder in zijn werk?

Het Dievepoeder bestaat uit een poeder zonder kleur of geur, dat onopgemerkt de huid en kleding van de schuldige markeert als deze geld of een voorwerp met het poeder aanraakt. De huid bevat altijd zweet en zo hecht het poeder en blijft enkele dagen plakken. Zelfs na het herhaaldelijk wassen van de handen. Het Dievepoeder is compleet onzichtbaar voor je ogen en kan enkel met UV licht worden opgespoord. Het is natuurlijk veelvuldig getest en volledig veilig bevonden voor gebruik op de menselijke huid.

Betrapt worden met behulp van Dievepoeder

Dievepoeder aanbrengen op geld, documenten of spullen die verdwijnen is dus een goed idee. Als de dief hier uiteindelijk mee in contact komt, komt het Dievepoeder ook in aanraking met de huid en zal zich zo vasthechten. Door behulp van de meegeleverde UV zaklamp zullen de nagelaten sporen op de handen en de kleding van de dief zichtbaar worden en zo is het meteen duidelijk wie wel of niet aan je spullen gezeten heeft.

Om te voorkomen dat je compleet onschuldige personen zou moeten onderzoeken met de UV lamp, is het een goed idee om een toestel aan te schaffen dat bankbiljetten controleert op echtheid dit werkt namelijk met hetzelfde UV lampje. Onder het voorwendsel dat je veel vals geld hebt gevonden is het zo meteen duidelijk of die persoon in kwestie in aanraking is geweest met het Dievepoeder eens vlekken duidelijk worden onder de lamp.

Dievepoeder-setje

Uw pakket omvat al het nodige om de dief te vatten:

  • 5 gram Dievepoeder
  • 10 ml Dievepoeder in gel /li>
  • Een UV-markeringsstift om bankbiljetten of andere spullen te markeren
  • 12-LED UV zaklamp (Forensisch)
  • Penseeltje voor het aanbrengen van het Dievepoeder
  • Latex set handschoenen voor het toepassen van de Dievepoeder-gel

 

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*

Verwante producten

Geheime Kluis in Boek
Ä79,94