U bent hier: Home > Bewakingscamera's en Sets > Buiten IP Bewakingscamera

Buiten IP Bewakingscamera

Buiten IP Bewakingscamera
29%
Details
  • Stevige, professionele IP camera
  • Krachtige, gebruiksvriendelijke software
  • Volg live mee op pc, smartphone of tablet
  • Mogelijkheid om via internet te volgen
Normale prijs: €279,95
Onze prijs: 199,94
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Buiten IP Bewakingscamera


Valt het meer voor dat er inbraken of diefstallen bij je in de buurt plaatsvinden?
Wil je daarom je oprit, opslagplaats of tuin gaan bewaken?

De Beveiligingscamera’s voor particulier gebruik kennen een goed opmars. Het belang van een extra paar ogen bij een woonst, loods of bedrijf is dus noodzakelijker geworden. De nieuwste generatie camera’s zijn dan ook steeds populairder aan het worden. Onze Buiten IP Bewakingscamera is hier het perfecte voorbeeld van. Hij is echt ideaal voor de particulier die makkelijk en eenvoudig een Buiten IP Bewakingscamera met hoge kwaliteit wil gaan gebruiken.

De professionele software en makkelijke installatie maken dat de Buiten IP Bewakingscamera een bewakingsoplossing binnen handbereik van iedereen is

Door gebruik te maken van onze Buiten IP Bewakingscamera kan je vanaf nu steeds een oogje in het zeil houden. Je hoeft de camera enkel te plaatsen, de UTP kabel te verbinden, de software te installeren op je computer en je bent klaar om aan de slag te gaan met registreren. Het betreft een robuuste camera met vele snufjes. Zo heeft de Buiten IP Bewakingscamera de beschikking over een uitmuntende beeldkwaliteit, IR ledlampen voor tijdens de nacht, verder is het toestel weersbestendig en compatibel met elke computer en smartphone door de stevigesoftware. Je kan alle beelden zo live opvolgen met je smartphone of tablet, terwijl de uitgebreide software toelaat om alle opgenomen beelden op te slaan op je computer. De vele functies van de software helpen je hierbij, zo heb je bewegingsdetectie en ook tijdsschema's zodat de Buiten IP Bewakingscamera slechts beelden opslaat bij echte beweging of wanneer jij wil. Met de software kan je tevens overzichtelijk tot wel 64 camera's connecteren.

Met de Buiten IP Bewakingscamera volg je live mee op het internet

Deze Buiten IP Bewakingscamera maakt het mogelijk om overal ter wereld waar internet beschikbaar is de beelden op te volgen. En je kan vanop afstand de instellingen van de camera aanpassen. De Buiten IP Bewakingscamera wordt dan ook afgeleverd met de stap-voor-stap Nederlandse handleiding waarmee je de beelden binnen enkele minuten op je scherm hebt staan. Maak je dus geen zorgen meer over je bezittingen of eigendommen. De Buiten IP Bewakingscamera kan best tegen een stootje zodat jij weer op beide oren kan slapen. Weer of geen weer, jij weet dat je camera zijn werkt trouw uitvoert.
 

Om op te volgen met het internet moet de Buiten IP Bewakingscamera ingesteld worden op het beschikbare netwerk. Enige PC en netwerk ervaring of hulp is dus nodig. Door de brede waaier aan netwerkopstellingen geven wij hiervoor beperkte ondersteuning.

Resolutie: 420 TVL
Framerate: 1 tot 25 FPS
Lichtgevoeligheid: (zonder IR) 0,5 Lux / F1,2
IR Nachtzicht: 48 IR leds, tot 40 meter
Audio Compressie: G.726 / G.711
Audio Input: Ja (voor externe microfoon)
Audio Output: Ja
Netwerk (bedraad): TCP/IP,HTTP,TCP,ICMP,UDP,ARP, IGMP,SMTP,FTP,DHCP,DNS,DDNS,NTP,UPNP,RTSP
Voeding: DC 12V 2A
Temperatuur: -10°C tot 50°C, weersbestendig
Luchtvochtigheid: tot 95% RH
Afmetingen: 236mm x 83mm x 86mm
Besturingssysteem: Windows 98 SE / ME / 2000 / XP / Vista / Win 7
Certificaten: ISO FCC CE SASO RoHS
Bewegingsdetectie: Ja, regelbare gevoeligheid met 4 detectiegebieden
Max. camera's software: 1, 4, 9, 16, 25, 36 of 64 gelijktijdig
Opname: Ja
Opnameschema: Ja
Bevestiging: Ja, richtbare voet voor bevestiging met bijgeleverde vijzen en plugs

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*

Verwante producten

Bewegingsmelder met IP Camera IP Spy Cam Brandmelder IP Camera
€399,95
€149,94
€439,96