U bent hier: Home > Discrete & Verborgen Camera's > Brandmelder IP Camera

Brandmelder IP Camera

Brandmelder IP Camera
Details
  • Onopvallende camera in een werkende rookmelder
  • Hoge beeldkwaliteit (480 TV lijnen)
  • Ideaal voor slechte lichtomstandigheden (vanaf 0.1 lux)
  • Volg tot 16 camera's met de bijgeleverde software
Onze prijs: Ä439,96
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal Tijdelijk niet voorradig.

Brandmelder IP Camera

Onopvallend van op afstand je huis, vakantieverblijf of bedrijf bewaken?
Wil je live opnames van je verborgen camera op je iPhone of smartphone ontvangen?

Door gebruik te maken van de Brandmelder IP Camera heb je een moderne beveiligingscamera en ook nog eens een werkende rookmelder in huis. Deze camera is simpel te connecteren met een beschikbaar draadloos Wifi netwerk, zo kan je de beelden live op jouw iPhone, smartphone of PC bekijken. Deze Brandmelder IP Camera kan beginnen met opnemen als er ook echt beweging wordt waargenomen en de beelden dan doorsturen naar je inbox zodat later geen tijd hoeft te verprutesen aan het doornemen van leeg beeldmateriaal van je normaal gezien, rustige kantoor of huis.

Eens je de bijgeleverde software hebt geïnstalleerd kan je de Brandmelder IP Camera zo instellen, zodat de opgenomen beelden naar een door jou gekozen PC of smartphone worden verstuurd. De meegeleverde software kan daarbovenop maar liefst 16 camera’s aan, zodat je er mits gewenst een volledig camerabeveiligingssysteem mee kan aanleggen. Dan hoef je je nooit geen zorgen meer te maken als je even niet aanwezig bent en zijn jouw eigendommen weer veilig. Eventuele ongewenste bezoekers worden zonder omwegen op de beelden vastgelegd.

Hoge resolutie verborgen Brandmelder IP Camera

Deze Brandmelder IP Camera heeft de beschikking over een camera van uitstekende kwaliteit (480 TV lijnen - kleurcamera - 0.1 lux lichtgevoeligheid - H.264 compressie). Bij mindere lichtomstandigheden zal de camera dus nog steeds in staat zijn om scherpe beelden af te leveren. De Brandmelder IP Camera heeft ook een microfoon om audio te registreren en door te zenden. Je kan de camera zo configureren dat hij een email verzend als er ook echt bewegingen wordt waargenomen in de kamer of ruimte die jij bewaakt, zo weet je het meteen als er iets niet in de haak mocht zijn.

De Brandmelder IP Camera werkt zonder batterijen en kan eenvoudigweg op het stroomnet aangesloten worden. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de nodige stroomtoevoer en bent steeds zeker dat je eigendommen veilig zijn, en dat door het gebruik van een camera verstopt in een object dat je eigenlijk zowiezo zou moeten gebruiken uit veiligheidsstandpunt.

De Brandmelder IP Camera bewaakt vanaf je plafond de woning of kantoorruimte en waakt dus uitstekend over al jouw eigendommen als jij er even niet bent.
Bij mogelijke beweging ontvang je dan een email ter waarschuwing en de camera begint met opnames te maken van de ruimte.
Je huis of kantoor is zo weer veilig en jij vindt je gemoedsrust ook weer terug, een heerlijk rustig gevoel.

P.S. Deze Brandmelder IP Camera moet ingesteld worden wolgens je internetnetwerk. Dus een beetje computerkennis en netwerkervaring zijn vereist. Door de uitgebreide netwerkopstellingen geven we beperkte ondersteuning.

Gebruik de Brandmelder IP Camera niet zonder de toestemming van alle betrokkenen.
Dergelijk gebruik kan illegaal zijn in uw land.
Controleer plaatselijke wetten alvorens dergelijke producten op zo'n manier te gebruiken.

 
Camera: 1/3 inch kleuren CCD camera
Resolutie: 480 TVL 0,1 Lux
Functies: Bekijk beelden online via PC of smartphone, ontvang beelden per e-mail na bewegingsdetectie
Andere functies: Werkende rookmelder
R&TTE Conform R&TTE Richtlijn (1999/5/EC) - Klik voor certificaat

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

FAQ (Meest gestelde vragen)

Vraag:   werkt deze rookmelder ook op baterijen ?
Antwoord:   De rookmelder IP camera kan op verschillende manieren gevoed worden. Dit kan via een 12V adapter. Dit kan via een PoE connectie.
 

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*