U bent hier: Home > Alternatieve beveiliging > Anti Sleep Alarm

Anti Sleep Alarm

Anti Sleep Alarm
Details
Onze prijs: Ä29,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Niet inslapen tijdens het autorijden - Anti Sleep Alarm

Wil je na een vermoeiende dag toch nog naar huis rijden?
Achter het stuur het stuur in slaap vallen, besef je de gevaren wel ten volle?

Een veel voorkomend gevaar dat al aan veel bestuurders het leven heeft gekost: indommelen tijdens het rijden. Na een vermoeiende dag wil je natuurlijk zo snel mogelijk thuis zijn. Maar inschatten hoe moe je juist bent is vaak lastiger dan je denkt, en je begint dan toch maar te rijden om thuis te kunnen gaan ontspannen. Maar soms ben je te vermoeid, en dan kan knikkebollen en mogelijk echt in slaap vallen tijdens het rijden een rampzalig einde kennen voor jou maar ook voor andere weggebruikers. Hoe kan je dit nu voorkomen en dus wakker blijven tijdens het autorijden?

Het Anti Sleep Alarm voorkomt dat je indut achter het stuur

Om zeker en vast veilig je huis te bereiken en niet in te dommelen achter het stuur bestaat er een oplossing, het Anti Sleep Alarm. Het Anti Sleep Alarm is in feite een half cirkeltje, dat echter je oor zet zoals een hoorapparaat . Dit vernuftige systeem werkt dan op 2 verschillende manieren om te voorkomen dat de bestuurder in slaap valt tijdens het autorijden. Het toestel weet precies wanneer het hoofd van de bestuurder naar voren dreigt te zakken, en geeft dan een duidelijke pieptoon of geeft een trilling voelen in het oor van de drager. Zo wordt hij of zij duidelijk gewaarschuwd dat de vermoeidheid het overneemt en er dringend gestopt moet worden om te rusten. Verder zal de bestuurder ook alerter zijn om die vermoeidheid te voorkomen als het Anti Sleep Alarm wordt gedragen. Men is zich zo zeker bewuster van het gevaar van in te dommelen achter het stuur en zal zo langer alert blijven tijdens het autorijden met een veilige rit en aankomst als gevolg.

Veilig thuiskomen na een lange dag of rit dat doe je met het Anti Sleep Alarm achter je oor.
Het voorkomt zo dat je jezelf en andere weggebruikers in gevaar brengt als gevolg van je vermoeidheid, en zo kan je de zware gevolgen vermijden.
Dit slimme toestel geeft je een seintje als je moe bent en dreigt in slaap te vallen achter het stuur.
 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*