U bent hier: Home > Controle en Detectie > Alcoscan AL-7000 Digitale Alcohol Tester

Alcoscan AL-7000 Digitale Alcohol Tester

Alcoscan AL-7000 Digitale Alcohol Tester
Details
  • Zeer nauwkeurig en betrouwbaar
  • Uiterst compact en licht design
  • Zelf te onderhouden
Onze prijs: Ä139,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Alcoscan AL-7000 Digitale Alcohol Tester

Heb je personeel dat al eens graag een glaasje teveel drinkt?
Kijkt jouw partner wel eens te diep in het glas?
Wil je beschikken over een betrouwbare alcoholtest?

In onze huidige maatschappij staat alcohol vaak voor gezelligheid. Op feestjes, bij etentjes, zelfs in reclameÖ alcohol is overal. En het bij ťťn enkel glaasje houden, is soms lastig. De gegevens verkregen van een recent onderzoek waren toch heel opvallend. Onder de actieve Belgische bevolking zijn er 5 tot 10% mensen die een probleem hebben met drinken. Dat omvat zo maar even 378.000 tot 568.000 mensen in totaal. De financiŽle gevolgen zijn dan ook niet mis: De totale kost van het misbruiken van alcohol in ons land bedraagt maar even 2,2 miljard euro.

Het misbruiken van drank kan aangepakt worden met de Alcoscan AL-7000 Digitale Alcohol Tester

Alcoholmisbruik bij werknemers resulteert in meer afwezigheden, mindere prestaties of in het ergste geval bedrijfsongevallen. Drinkers met probleemgedrag beseffen dit dikwijls niet en dat geeft gevaarlijke omstandigheden en dus ook verminderd werk. Om niet te vergeten dat we een slecht voorbeeld stellen voor kinderen en jongeren die steeds jonger beginnen met drinken: een onderzoek uit 2005 toonde aan dat 7 op 10 jongeren in het middelbare onderwijs reeds alcohol gebruiken. Er belanden ook meer en meer mensen in het ziekenhuis door overdreven gebruik van alcohol. Door al deze problemen die alcohol met zich meebrengt, is het geen wonder dat de Alcoscan AL-7000 Digitale Alcohol Tester steeds meer een succes aan het worden is.

Hoe kan je met de Alcoscan AL-7000 Digitale Alcohol Tester je gezinsleden of werknemers helpen ?

Werkgevers, partners of ouders kunnen de Alcoscan AL-7000 Digitale Alcohol Tester gaan toepassen om erover te waken dat werknemers of familieleden niet te regelmatig teveel gaan drinken. Als werkgever heb je uiteraard bewijzen nodig, bedenk dat een werknemer met een kater nog steeds alcohol resten in zijn bloed heeft zodat het uitvoeren van het eigenlijke werk aanzienlijke risicoís kan inhouden zeker bij het autorijden of het hanteren van gevaarlijk materiaal. Door het gebruik van de Alcoscan AL-7000 Digitale Alcohol Tester kan je deze alcohol resten opspeuren, zodat iedereen veilig aan het werk kan. En ook ouders die zich zorgen maken over het mogelijke alcoholgebruik van hun kinderen, kunnen met de Alcoscan AL-7000 Digitale Alcohol Tester vaststellen hoeveel er gedronken wordt. Kinderen beseffen vaak niet altijd wat de schade kan inhouden, zelfs van enkele glaasjes, en als ouder kan je niet vertrouwen op hun eerlijkheid. Een Alcoscan AL-7000 Digitale Alcohol Tester is dan de ideale oplossing om achter de waarheid te komen.

Waarom zou je nu juist voor de Alcoscan AL-7000 Digitale Alcohol Tester opteren?

Er zijn veel Digitale Alcohol Testers beschikbaar op de markt, maar deze missen vaak betrouwbaarheid en efficiŽntie. En een pro Digitale Alcohol Tester voor duizenden euro's is dan weer teveel en moet door een externe firma geannalyseerd worden. Onze Alcoscan AL-7000 Digitale Alcohol Tester geeft een snel en nauwkeurig resultaat en is dan ook nog eens een uiterst gebruiksvriendelijk toestel dat je overal mee naartoe kan nemen en dat door de Noorse politiediensten als de betrouwbaarste Digitale Alcohol Tester werd verkozen (zie artikel). Door gebruik te maken van de makkelijke en uitgekiende Alcoscan AL-7000 Digitale Alcohol Tester heb je een duidelijk antwoord over het promille in het bloed van de betreffende persoon en dat binnen een paar minuten. Dat is zeker en vast handig te noemen, zeker nu recente studies aantonen dat Belgen het meest verbruiken binnen Europese Unie als het om het verbruik van alcohol gaat.


Let wel op: De bekomen resultaten van de Alcoscan AL-7000 Digitale Alcohol Tester geven geen rechtsgeldig bewijsmateriaal.

Meetbereik: 0,000‰ tot 4,000‰ (3 decimalen na de comma)
Nauwkeurigheid: +/-0.010%BAC op 0.050%BAC
Opstarttijd: Maximum 25 seconden
Uitslagtijd: Ongeveer 3 seconden
Vervangbaar mondstuk: Ja (10 blaaspijpjes inclusief)
Voeding: 2x AA batterij of auto sigarettenaansteker
Batterijduur: Ongeveer 200 alcoholtests (12V aanstekerconnector voor gebruik in auto inclusief)
Gewicht: 103g (incl. batterijen)
Afmetingen: 116mm x 50mm x 21mm
Indicatie: Geluid en LED scherm
Kalibratie: Gemakkelijk te vervangen sensor

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*