U bent hier: Home > Anti-Afluister > Spy3K Counter Surveillance Service

Spy3K Counter Surveillance Service

Spy3K Counter Surveillance Service
Details
Onze prijs: Prijs op aanvraag.
Opties
Aantal

Spy3K Counter Surveillance Service

Denk je dat iemand je in het oog houdt en je zo wil beetnemen?
Is je vertrouwelijke bedrijfsinformatie wel veilig?
Denk je afgeluisterd of gevolgd te worden?

Afluisterapparaten kan je vandaag de dag overall kopen en ze zijn niet meer alleen voor veiligheidsdiensten en detectives. De huidige microtechniek zorgde ervoor dat afluisterapparatuur onopgemerkt kan geplaats worden in elke ruimte en zowel video als geluidsopnames zijn hiermee mogelijk. Een GPS tracker kan je dan weer van op afstand volgen door een bug die in je wagen is geplaatst. Deze GPS trackers zijn echter zo mini en discreet dat ze niet opvallen en omdat ze meestal goed verstopt worden, is het meestal moeilijk om effectief te weten of zee r nu zijn of niet. Tijd dus om de Spy3K Counter Surveillance Service in te roepen.

Afluisterapparaten opsporen met de Spy3K Counter Surveillance Service

Bij je thuis, op kantoor, in je wagen of boot, overal kan je afgeluisterd worden.Maar je wil uiteraard dat je vetrouwelijke gesprekken ook echt vertrouwelijk blijven. Onze Counter Surveillance Service kan op een professionele manier alle afluisterapparaten opsporen. De afluisterapparaten kunnen dan ineens verwijderd worden en we kunnen je ook verderhelpen om aangifte te doen.

Welke counter surveillance apparatuur en welk team worden er gebruikt?

De counter surveillance apparaten die wij gebruiken zijn een breedband ontvanger die de meest moderne afluisterapparaten kan opsporen. Telefoonlijnen, verdachte bedrading en zelfs de elektriciteit wordt nagekeken op mogelijke verliesstroom allemaal dingen die kunnen wijzen op verstopte afluisterapparaten. Er wordt tevens gecontroleerd op verstopte afluisterapparaten in (mobiele)telefoons en kamers, PC, fax of telexzenders, verstopte camera's, 'burst' zenders, en ga zo maar door...

De medewerkers van onze Spy3K Counter Surveillance Service kregen hun opleiding in de V.S. deze opleiding spits zich op privacyherstelling. Eerst werkten we alleen voor beveiligingsorganisaties. Maar door de verhoogde populariteit van afluisterapparaten is de Spy3K Counter Surveillance Service vanaf nu beschikbaar voor iedereen.

Hoe werkt de Counter Surveillance Service juist?

Stap één: Contacteer ons
Neem contact met ons op om je situatie te bespreken op +32.50950912 (voor België) of +31208116096 (voor Nederland) of stuur een email naar sales(at)spy3k.be
Stap twee: Actie ondernemen
We leggen een afspraak vast en naargelang de situatie en je budget komen één of twee deskundigen naar je thuis of naar je kantoor of bedrijf.
Stap drie: De gemoedsrust
Nu weet je zeker dat jouw privacy weer terug gewaarborgd is.

Afluisterapparaten zijn populair en zijn overall te verkrijgen, daardoor is het risico ook veel groter geworden.
Mini apparatuur die video of geluidsopnames kunnen maken of je locatie doorgeven, kunnen echt overal geplaatst worden.
Door de Spy3K Counter Surveillance Service kan je er terug zeker van zijn dat niemand je afluistert of filmt, je privacy is weer privť

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*