U bent hier: Home > Discrete & Verborgen Camera's > Verborgen Adaptercamera

Verborgen Adaptercamera

Verborgen Adaptercamera
Details
  • Onopvallende verborgen camera
  • Zeer scherpe beeldkwaliteit (640x480, 30fps)
  • Slimme bewegingsdetectie
  • Oneindige stroomvoorziening
Onze prijs: Ä199,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Verborgen Adaptercamera

Wil ook jij discreet een oogje in het zeil houden en dat
zonder de batterijen te moeten vervangen?

Soms wil je in kamers waar je niet aanwezig bent, ook de mogelijkheid hebben om een oogje in het zeil te kunnen houden. Denk daarbij aan je kantoor, een kamer thuis of je vakantiehuis. Mocht er worden ingebroken of mochten er dingen verwijnen heb je zo de opgenomen beelden als bewijs. Zo ben je echt iedereen te slim af. Uiteraard hang je geen duidelijk herkenbare bewakingscamera tegen de muur. Dat zou direct opvallen en zo de verdachte handelingen stoppen of verplaatsen naar een ander vertrek of een andere plaats. De Verborgen Adaptercamera is in al die situaties het neusje van de zalm.

Deze slimme verborgen camera bewaakt wat jij wil en dat 7 op 7

Iedereen heeft tegenwoordig een adapter voor een digital fototoestel, mobiele telefoon, laptop,... in huis. En zo’n adapter wordt na gebruik veel gewoon in het stopcontact gelaten. En dit gegeven is waar de Verborgen Adaptercamera slim op inspeelt. Het is zo’n alldaags gebruiksvoorwerp, dat een adapter zich perfect leent om een verborgen camera in te gaan verstoppen. Wie kan ooit denken dat er een uitstekende mini camera verborgen in jouw adapter zit?

Naast het slimme ontwerp van de Verborgen Adaptercamera in het een genial feit dat de stroomvoorziening rechtstreeks van het stopcontact komt. Iedereen die wel eens met spy apparatuur te maken heeft weet en bevestigt dat stroomvoorziening soms lasting kan zijn. De Verborgen Adaptercamera lost dit probleem da nook volledig op. Verbindt de Verborgen Adaptercamera met een stopcontact in de kamer die jij wenst te bewaken en je hebt een steeds functioneel opnamesysteem bij de hand. De verborgen camera neemt ook alleen op als er ook echt beweging wordt waargenomen en slaat alles netjes op op de SD geheugenkaart. Mocht het geheugen toch vol raken dan worden de oudste beelden eerst overschreven. De Verborgen Adaptercamera kan zo opnemen voor dagen, weken, ... maanden en zelfs jaren mocht je dit wensen.

Een pro opnamesysteem verstopt in een alledaagse adapter

De professionaliteit van dit product zit in de afwerking. Je kan de beelden op de ingebrepen 4GB SD micro geheugenkaart opslaan, of deze kaart vervangen door eentje van 32GB. Je kan door de bewegingsdetectie echter weken of zelfs maanden opnemen maar de de Verborgen Adaptercamera is toch ook uitgerust met de circulaire opnamefunctionaliteit, dat wil zeggen dat de camera de oudste beelden eerst zal overschrijven mocht je de kaart niet opslaan op je PC alvorens ze vol is.

De camera neemt alles op met een resolutie van 640 x 480 pixels, en 30 frames p/s. Mocht je bij valavond of in het donker willen filmen dan is ook dat geen enkel probleem. De lens is uiterst lichtgevoelig (0.5 lux) zodat ook opnames met minder licht goede beelden opleveren. Elke video opname krijgt de datum en tijd mee, zo zijn je opnames achteraf duidelijk terug te vinden en rechtsgeldig . Zo weet je altijd wat er wanneer gebeurde zonder discussie.
 

Deze adapter verstopt een modern verborgen camera, die zijn voiding gewoon rechtstreeks uit het stopcontact haalt.
Geen zorgen meer over lege batterijen, maar oneindige opnamemogelijkheden.

De Verborgen Adaptercamera maakt scherpe en duidelijke beelden, ook bij omstandigheden met minder lichtinval en bovendien detecteert hij automatisch elke beweging.
Je kan dus weer op beide oren slapen of gerust op vakantie gaan. Onze Verborgen Adaptercamera waakt over jouw eigendommen en wijst je aan wie schuldig is, zonder omwegen.
 
 
Gebruik de Verborgen Adaptercamera niet zonder de toestemming van alle betrokkenen.
Dergelijk gebruik kan illegaal zijn in uw land.
Controleer plaatselijke wetten alvorens dergelijke producten op zo'n manier te gebruiken.
 

Afmetingen: 60 x 50 x 40 mm
Beeldkwaliteit: 640 x 480 px, 30 fps
Audio-opname: Ja
Bewegingsdetectie: Ja
Circulair opnemen: Ja
Lichtgevoeligheid: 0,5 lux
Geheugen: SDHC tot 32GB, 4GB geheugenkaart meegeleverd
Stroom: Niet van toepassing: stroom via stopcontact, oneindig gebruik

 

TakeMS 16GB Secure Digital (SD/SDHC) kaart Class 6
Ä48,87
Aantal

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

FAQ (Meest gestelde vragen)

Vraag:   Beste kan u mij zeggen hoe lang dit toestel kan opnemen met bewegingsdetectie en 32 gb kaartje
Antwoord:   Beste je moet ongeveer rekenen op een 120 uur aan opnames. Echter is het zo dat het toestel (default) in loop recording staat. Dit betekend dat de oudste files ovreschreven worden. Daardoor is de opname in principe oneindig.
 
Vraag:   Beste, Wat is de opnamehoek van deze adapter en wordt de sd kaart meegeleverd ?Groeten
Antwoord:   De opname hoek is90gr. Er wordt een 8GB kaartje meegeleverd. Hij komt kant en klaar, je kan er direct mee aan de slag.
 

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*

Verwante producten

HD Camera verborgen in Bureauklok Verborgen Camera in Ladersnoer
Ä249,99
Ä439,96