U bent hier: Home > Audio Recorders > USB Digital Voice Recorder

USB Digital Voice Recorder

USB Digital Voice Recorder
Details
 • Neemt discreet alle gesprekken op
 • Uitermate zuivere geluidskwaliteit
 • Slimme "Voice Activation" functie
 • Tot 560 uur opname
Onze prijs: 112,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal Tijdelijk niet voorradig.

USB Digitale Voice Recorder

 
Lijkt een digital voice recorder je handig, zodat je dat wat er wordt besproken in de kamer, kraakhelder op kunt nemen?

Een digital voice recorder met zulke kleine afmetingen dat hij simpelweg in je zak past?

De USB Digital Voice Recorder is geen eenvoudige digitale voice recorder met een disputabele geluidskwaliteit waar de markt tegenwoordig mee overspoeld wordt. Na uitgebreide tests van verschillende uitvoeringen zien wij de USB Digital Voice Recorder als de meest geschikte recorder voor onopvallende geluidsopnames.

Tot wel 560 uuur opnemen met de USV Digital Voice Recorder plus optie tot Voice Activation

Deze geavanceerde digitale voice recorder kan tot maar liefst 560 uur aan geluidsopnames opslaan op zijn ingebouwde geheugen. Zelfs als je deze onopvallend in de binnenzak van je jas stopt en zo gesprekken om je heen wilt opnemen, zal de kwaliteit hiervan nog perfect zijn. Alle gesprekken binnen een straal van 10 meter zullen zeer goed verstaanbaar worden geregistreerd door de USB Digital Voice Recorder.

Een bijzonder handige functie van deze USB Digital Voice Recorder is de stemactivatie. Hiermee neemt de USB Digital Voice Recorder enkel op wanneer deze stemmen detecteert. Op deze manier hoef je later geen tijd te verdoen door tijdens het terugluisteren door lege stukken heen te hoeven spoelen en verbruikt de USB Digital Voice Recorder ook geen kostbaar geheugen. Mocht je zoveel hebben opgenomen dat het geheugen vol zit, kan je de opnames met een simpele handeling naar je PC overzetten zodat er weer ruimte is voor nieuw. Als het om de USB Digital Voice Recorder heen stil is, blijft hij energiezuinig in stand-by modus zodat de batterij tot wel 12 uur mee kan gaan. Als de USB Digital Voice Recorder constant opneemt ligt dit om en nabij de 4 uur.

USB Digital Voice Recorder + interessante accesoires

Laat de USB Digital Voice Recorder telefoongesprekken die je via een vaste lijn voert opnemen, of gebruik de recorder samen met de inbegrepen externe microfoon voor die situaties waarin het opnemen zeer onopvallend moet gebeuren. Deze microfoon is ‘noise cancelling’ zodat jouw discretie gewaarborgd blijft en laat jou de bijzonder heldere geluidsopnames via de inbegrepen oortjes of je PC terugluisteren.

Niet langer onenigheid over wat er nu werkelijk besproken is.

Wees voorbereid en zet de USB Digital Voice Recorder in voor al die belangrijke conversaties.
 

Gebruik de USB Digitale Voice Recorder niet zonder de toestemming van alle betrokkenen.
Dergelijk gebruik kan illegaal zijn in uw land.
Controleer plaatselijke wetten alvorens dergelijke producten op zo'n manier te gebruiken.

 
Geheugen: 2Gb
Opnametijd: LP 560 uren/SP 140 uren/HP 34 uren (afhankelijke gekozen kwaliteit)
Batterij: 4uur continue opname, tot 12uur bij stemactivatie
Andere functies: Opname telefoongesprekken, stemactivatie, tijdinstellingen, MP3 speler en FM radio

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

 • Auteur: achiel De Coninck
  Geachte,
  sorry hoor maar het lukt mij niet om een vertaling op te vragen, zou jij dat voor mij willen doen en doorsturen. Met oprechte dank
  achiel

FAQ (Meest gestelde vragen)

Vraag:   Welke zijn de mogelijkheden om opnames te beluisteren?
Antwoord:   U kunt opnames rechtstreeks op de Digitale Voice Recorder zelf afspelen of overzetten naar een PC (nodige accessoires zijn inclusief).
 
Vraag:   Kan ik hiermee ook automatisch gesprekken opnemen van mijn gsm zowel in als uitgaand?
Antwoord:   Neen. Je kunt via de accessoire enkel gesprekken opnemen van een analoge telefoonlijn.
 
Vraag:   Geeft de voice recorder een signaal bij een bijna lege batterij? En werkt het ook goed met herlaadbare batterijen?
Antwoord:   De Digitale Voice Recorder zal op de display aangeven wanneer de batterijen bijna leeg zijn. Indien de setting "Alle geluiden uit" is geactiveerd zal de voice recorder geen geluid maken. Het toestel kan ook perfect met oplaadbare batterijen werken.
 
Vraag:   Kan ik met de digitale voice recorder, geplaatst onder de zetel in de auto, een gesprek meeluisteren?
Antwoord:   Opvangen of registreren van gesprekken in een auto is niet zo eenvoudig aangezien er steeds heel wat omringende geluiden zijn zoals die van de motor en het suizen van de wind. Duurdere klasses van auto's zijn deze dagen wel goed geïsoleerd. Indien u meent dat tijdens het rijden bovenstaande externe factoren niet zullen overheersen dan is de Digitale Voice Recorder, evt. in combinatie met de externe microfoon, een goede oplossing.
 
Vraag:   Neemt de digitale voice recorder stemmen goed op met op de achtergrond geluid van een tv?
Antwoord:   Als je op de plek waar je de digitale voice recorder zou plaatsen de stemmen zelf goed hoort dan zal de voice recorder ze ook goed registreren.
 
Vraag:   Wat is de maximaal verstaanbare afstand bij het opnemen, met of zonder externe microfoon?
Antwoord:   Je kunt de gevoeligheid en kwaliteit vergelijken met deze van je oor. Kun jij het verstaanbaar horen? Dan zal de Digitale Voice Recorder het ook verstaanbaar opnemen.
 
Vraag:   Registreert de recorder ook datum en tijd?
Antwoord:   Ja zeker. De opnames kunnen daarnaast ook in mappen gerangschikt worden per dag voor een nog beter overzicht. Indien video een meerwaarde zou bieden, is het volgende apparaat ook een aanrader: Portable MP4 Recorder with Build-In IR Camera
 
Vraag:   Is er ook een pc usb kabel voor dit apparaat beschikbaar,en word er ook software bijgeleverd?
Antwoord:   Zowel de USB kabel als extra software/drivers om de opnames te downloaden naar uw PC zijn in het pakket inbegrepen.
 
Vraag:   Is deze recorder geschikt voor opname interviews en wordt het opgenomen verhaal bij aansluiten op pc ook uitgetikt?
Antwoord:   Deze Digitale Voice Recorder is zeer geschikt voor interviews maar zal de opgenomen spraak na connectie met uw PC niet automatisch uittypen. Geluidsbestanden worden als *.wav opgeslagen.
 

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*

Verwante producten

Portable MP4 Recorder with Build-In IR Camera USB Stick Flash Drive Recorder Geluidsbewerkingsdienst
€279,95
€179,95
€50,00