U bent hier: Home > Alternatieve beveiliging > Spy Achteruitkijk Zonnebril

Spy Achteruitkijk Zonnebril

Spy Achteruitkijk Zonnebril
Details
Onze prijs: Ä29,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Spy Achteruitkijk Zonnebril

De Spy Achteruitkijk Zonnebril lijkt misschien op een gewone zonnebril maar niets is minder waar: Deze zonnebril heeft een speciale eigenschap ... Je kunt ongemerkt alles zien wat er zich afspeelt achter je rug.

Het geheim van de Spy Achteruitkijk Zonnebril

Het geheim van de Spy Achteruitkijk Zonnebril zit verborgen in de unieke reflecterende laag zorgvuldig verwerkt in de glazen waardoor je zowel achter als voor je kunt kijken. Wanneer je de Spy Achteruitkijk Zonnebril draagt en richting de hoeken van je ogen kijkt, zie je perfect wat er achter je gebeurt.

Waarvoor dient de Spy Achteruitkijk Zonnebril?

Ooit gedacht dat iemand je volgt? Met de Spy Achteruitkijk Zonnebril kun je ongemerkt kijken wie je benadert. Ook weet iedere spion dat je nooit met je rug naar de ingang van een ruimte mag staan. Met de Spy Achteruitkijk Zonnebril kun je deze regel aan je laars lappen. Daarnaast is de Spy Achteruitkijk Zonnebril een leuk en origineel cadeau of zeer grappig om je vrienden beet te hebben. Vraag iemand om hoeveel vingers hij omhoog steekt achter je rug en met je 'speciale krachten' doe je iedereen perplex staan.

Merk op dat de Spy Achteruitkijk Zonnebril geen bescherming biedt tegen UV straling en niet kan gebruikt worden tijdens het besturen van een voertuig.

Ooit gewenst dat je ogen op je rug had?
Met de Spy Achteruitkijk Zonnebril scheelt het niet veel. 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

  • Auteur: jef van looy
    goed gebruik alles in gaten kunnen houden voor en achter u met deze bril echt super

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*