U bent hier: Home > Spy3K Spyshop Wederverkoop

Spy3K Spyshop Wederverkoop

Ben je op zoek naar het spreekwoordelijk ďGat in de marktĒ?
Ben je innovatief denkend en ambitieus?
Registreer je dan via onderstaand formulier en verover samen met Spy3K de surveillance markt.
 
 
Surveillance is een bloeiende markt in Amerika en deze trend is reeds overgewaaid naar Europa en duidelijk merkbaar in het Verenigd Koninkrijk, ItaliŽ en beginnend te Nederland. Het is voor de Benelux nog een opkomende markt of beter gezegd een ďGat in de marktĒ. Zij die vernieuwend genoeg zijn om vandaag samen met ons in zee te gaan en de surveillance markt binnen de Benelux te helpen ontwikkelen zullen zo een voorsprong opbouwen op later opkomende competitie. Vandaag starten betekent je positioneren als ťťn van de marktleiders binnen de surveillance markt, een haast niet meer in te halen voorsprong.

Hoe kan Spy3K jou helpen om jouw poleposition binnen de surveillance markt te veroveren?

Eenvoudig gesteld kun je teren op ons netwerk en expertise binnen de surveillance markt om op een eenvoudige manier en aan flexibele voorwaarden je te bevoorraden met surveillance apparatuur die iedere keer opnieuw hun efficiŽntie hebben bewezen.

Alle communicatie kan eenvoudig in het nederlands maar ook in het frans of engels. Hoewel we een systeem ontworpen hebben om aankoopprocessen zo sterk mogelijk te automatiseren toch zijn we maar een telefoontje of e-mail verwijderd om al uw vragen te beantwoorden.

Garantieprocedures hebben een vlotte afwikkeling en zijn zeer efficient door de dichte geografische ligging. Items onder garantie worden onmiddellijk vervangen zonder te wachten op de fabrieksherstellingen. Binnen een mum van tijd heb je een vervangtoestel en zo moet je niet onnodig in extra stock investeren.

Een aankoop plaatsen bij Spy3K is een eenvoudige transactie. Als geregistreerd bedrijf binnen de EU en niet gevestigd te BelgiŽ kun je alle transacties BTW-vrij afwikkelen. Dus, geen BTW en geen douanekosten te betalen. Dit heeft een positieve impact op de cashflows van je bedrijf. Handelaars binnen BelgiŽ kunnen hun BTW recupereren bij de volgende BTW-aangifte.

Leveringen binnen de Benelux verlopen zeer vlot en verzendingskosten zijn laag.

Heb je reeds een beveiligings-, electronica-, computer-, ... handel of plan je ťťn te beginnen? Aarzel dan niet om je te registreren bij Spy3K voor meer informatie over de practische werking en zo je klanten te verrassen met een  innovatieve uitbreiding van je productassortiment.

Onze producten scoren zeer goed binnen de KMO-markt om plichtsverzuim, interne diefstallen en informatielekken op te sporen. Iedereen die op welke manier dan ook in contact komt met KMOís zal samen met Spy3K zijn netwerk verder helpen met prangende onbeantwoorde vragen. Spy3K biedt hen oplossingen aan kleine investeringen die grote verliezen kunnen voorkomen of stoppen.

Ben je geÔnteresseerd om dit gat in de markt op te vullen of wil je gewoon wat meer informatie, aarzel dan niet langer en schrijf je in via onderstaand formulier.


 

Als u het woord niet kan lezen, gelieve hier te klikken
:
:

 P.S. Om de kwaliteit van onze service te behouden, werken we enkel samen met een kleine groep van wederverkopers. Een goed plan is dan ook een vereiste om in aanmerking te komen als wederverkoper.