U bent hier: Home > Spy3K Spyshop voor Privé Detectives

Spy3K Spyshop voor Privé Detectives

Pro spionage apparatuur voor uiterst professionele resultaten

Het internet, Ebay, je gadget shop, ... ze hebben allemaal ‘spy apparatuur’ voorradig. Maar zeker niet alle toestellen zijn het vermelden waard. Beter, 90% van deze aangeboden spionage apparatuur is mogelijk onbruikbaar. Het is dus lastig om de juiste en goed werkende apparatuur uit te kiezen waarop je kan vertrouwen zodat je geen figuur slaat bij je klanten.

mini CCD camera

Vergaar onopvallend informatie en maak een keuze uit onze mini camera's die kwaliteitsresultaten afleveren.

Ja kan zomaar een spionage toestel gaan bestellen en er de teleurstelling, kosten en tijdsverlies gratis bij krijgen of je laat ons je begeleiden bij je keuze. Het gamma van Spy3K producten werkt met twee niveau’s

  1. Zo hebben we producten met een uiterst sterke prijs - kwaliteitsverhouding die echt doen wat ze beloven en de gewone gebruiker de gewenste antwoorden kan geven.
  2. En dan hebben we de beste producten die uitstekende resultaten opleveren, die bestemd zijn voor professioneel gebruik.

Ons pro gamma is simpel te herkennen aan het Tech Detective Pro label.

Tech Detective ProTech Detective ProWij heeft bewust gekozen voor een beperkt aanbod. Dus geen gadgets hier, maar alleen toestellen waar je ten alle tijden op kan rekenen. De succesvolle top spy oplossingen nemen wij in bulk binnen. Zo ontvang jij pro toestellen aan een eerlijke prijs. Je werkt zo voordelig samen met een partner die pruts producten vermijdt om jou een succesvol project aan te bieden.

Flexible spy apparatuur waar je op kan rekenen is een éénmansoperatie van een gevestigd bewakingsteam.

Je hebt flexibel inzetbare apparaten nodig die je de resultaten geven waar je op kan vertrouwen. Dat wil zeggen spy apparatuur die snel te installeren is en twee, overal inzetbaar is. Zo kan je op je eentje een grote hoeveelheid informatie verzamelen van waar je maar wil binnen de korst mogelijke tijd.

Hoe beter je dit aanpakt, hoe beter het behaalde resultaat. En het minder interessante gedeelte laat je gewoon over aan de apparatuur zodat jij de analyse van de resultaten en de aangename aspecten van de opdracht op jou kan nemen.

voice recorders

 

Met ‘s werelds ultra moderne voice recorders luister je overal mee en worden je vragen antwoorden en bewijzen.

Wil je harde resultaten ? Richt je dan op grootschalige projecten.

Je wil de toestellen liefst installeren zonder dat je er eerst een cursus voor moet volgen. Je wil een oplossing die onopvallend veel locaties aankan. En bovendien: je wil een echt werkende en kwalitatieve oplossing die ook uitstekende resultaten oplevert want je reputatie en toekomstige klanten en inkomsten hangen er tenslotte toch vanaf.

Jouw bekwaamheid in combi met onze handige en betrouwbare oplossingen helpen je om de resultaten te verkrijgen die vertrouwen scheppen. Zo helpen wij jou om grote professionele contracten binnen te halen die dan weer mooie en standvastige inkomsten verzekeren. Met onze oplossingen kan je dan ook een goede indruk achterlaten zonder heel veel te moeten investeren. Het is onze missie om de geschikte apparatuur te leveren zodat jij jouw potentieel volledig kan benutten.
 
 
Surveillance
Opteer voor betaalbare en praktische surveillance apparatuur om de gewenste resultaten te behalen.

Bekijk onze productcategorieën links bovenaan deze pagina.

Maak kennis met onze surveillance apparaten.