U bent hier: Home > Spy3K Spyshop voor Families

Spy3K Spyshop voor Families

Wil ook jij weten wat achter je rug omgaat door gebruik te maken van onze praktische surveillance oplossingen ?

7 op 7 en 24 op 24 op je kinderen, je wagen en je computer, huis, kindermeisje, Ö enz letten is een onmogelijke opdracht. En daar je je niet in 10 stukken kan verdelen, kan je gebruik maken van onze gebruikersvriendelijke surveillance apparaten die dat voor je oplossen. Stop dus met je intuitie in vraag te stellen want je kan de bewijzen hebben die je zoekt om je gezin en je huis met een gerust hart achter te laten.

Getuigenis door Kris - Financieel directeur
Elke dinsdag, als mijn vrouw en ik beide op het werk zijn, komt de poetsdame langs. Onze vaste dame was echter op vakantie en er werd ons dus een anderen poetsdame aangewezen. We stelden vast dat er geld en spullen verdwenen maar echt zeker waren we niet om haar hiervan te beschuldigen. Tot mijn Rolex uurwerk van 9500Ä verdwenen leek te zijn. We informeerden de politie en markeerde het geld in de kassa. Het ontvreemden van gemarkeerde geld werd opgenomen met een Spy3K onopvallende mini camera en zo kon de politie de nodige stappen ondernemen. Onze vervreemde spullen, het uurwerk inclusief, werden bij de poetsdame thuis teruggevonden.

Is het belangrijk om te weten waar iedereen naartoe gaat en dit ook eerlijk zegt?

Je weet het best wel: je kinderen zijn echt niet steeds eerlijk . Zo kan je tijd en geld verliezen of zelfs slachtoffer worden van dingen waar je niets over wist. Waarom zou je dat toelaten als er betaalbare surveillance oplossingen voorradig zijn die het werk en toezicht voor jou doen?

Mobiele telefoons, internet, email: er zijn tegenwoordig er zoveel manieren waarop oneerlijke personen je gezinsleden kunnen benaderen. En je kan veel voorkomen maar niets waar je niets van afweet. Daarom is het juist van belang om de waarheid uit te zoeken voordat er iets erg gebeurt.

Mini Camera

Leg elke beweging vast. Onze uitgekiende mini camera's brengen je immers op de hoogte van alles wat er gaande is als jij er niet bent.

Investeren in surveillance oplossing is het zeker en vast waard als je bekijkt wat Spy3K jou kan opbrengen.

Heeft een personeelslid zonder verdiende opslag jouw wagen bekrast? Ontvreemt de poetsdame soms (waardevolle)spullen? Kijkt de babysit tot laat televisie met de kinderen of erger..? Heeft het vriendje van je dochter lange vingers? Wie doolt er 's nachts rond je huis en waarom dan wel? Gebruikt iemand misschien een verborgen camera om jou in het oog te houden?

Wat je ook wil opvolgen er is een betaalbare oplossing voorhanden die jouw gemoedsrust herstelt of je harde bewijzen geeft. Blijf je dus niet gek denken over wat er nu juist gaande kan zijn. En denk nooit dat zoiets jou nooit kan overkomen. Verkrijg de nodige antwoorden om jouw geliefde familie en je bezittingen te bewaken.

Hardware Keylogger

PC gebruik opvolging

Niet traceerbaar
Snelle installatie in 2 sec

voice recorder

 

Wat is er nu juist gaande achter je rug?

De meest moderne voice recorders ter wereld nemen alles op en geven je de antwoorden die je zoekt.

Surveillance
Antwoorden in plaats van ongerustheid.

Ontdek onze productcategoriŽn links bovenaan deze pagina

Bekijk onze surveillance oplossingen.