U bent hier: Home > Spy3K Spyshop voor Bedrijven

Spy3K Spyshop voor Bedrijven

Je winst beschermen, je zaak beschermen door gebruikt te maken van onze kostefficiënte surveillance oplossingen.

Het is zeker geen fijne gedachte als je jouw werknemers van diefstal verdenkt. De realiteit liegt echter niet: Regelmatig lezen we in het nieuws over geleden schade door interne fraude. Een Europese studie toont aan dat een bedrijf per jaar enkele duizenden tot tienduizenden euro’s of meer aan interne diefstal verliest en dat dit vaak door het eigen personeel gebeurt. De huidige crisis ondermijnt de koopkracht van de consument en zo ligt diefstal op het werk jammer genoeg veel hoger. Deze finaciële crisis heeft ook een invloed op jouw omzet. En zeker tijdens tijden van verminderde koopkracht kan je diestal door oneerlijk personeel best missen. Het is uiteindelijk jouw bedrijfen jij hebt dan ook het recht om te weten wie steelt en wat er gestolen wordt. Dus als je onzeker bent en je de twijfel beu bent: Kan je jouw vermoedens inruilen voor duidelijke antwoorden door gebruik te maken van onze surveillance toepassingen.

Als zijnde een serieuze bedrijfsleider kan je eenvoudig geen lekkende informatie, plichtsverzuim, fraude of andere malafide praktijken toestaan. Kleine bedrijven lopen dikwijls het grootste risico om onderuit te gaan en de boeken te moeten sluiten door malafide mensen onder het personeel. Nu je de onaangename en harde feiten kent, hoef je niet langer te twijfelen om controles uit te gaan voeren. Men zegt vaak waar rook is, is er ook vuur en deze stelling is dikwijls waar. Je neemt zo je eigen zaak en de werkgelegenheid voor oprecht personeel in bescherming.
 
Getuigenis door Joris - Zaakvoerder groothandel - computer hardware
"Sinds een hele tijd werd er ongeveer 7.000€ per maand verijdelt uit onze eigen magazijnen. Dit begon met sporadische onschuldige bedragen maar de cijfers bleven maar stijgen en we leden grotere en grotere verliezen. Mocht ik deze praktijken geen halt hebben toegeroepen, had ik de boeken van mijn bedrijf kunnen neerleggen. Wij hebben 50 personeelsleden in dienst en konden dankzij de apparatuur van Spy3K de schuldigen vatten met harde bewijzen bij de hand. Ons personeel moet weten dat dit gedrag onaanvaardbaar is en dat ik als steekproef soms nog controles uitvoer. Het algehele contact met de personeelsleden is enorm verbetert daar oprechte en eerlijke werknemers niet langer onterecht verdacht kunnen worden.
"
Mini Camera

Wordt er soms geld gestolen uit jouw kassa(s)? Klopt de stocktelling nooit of mis je zelfs hele loten?

Een volledig camerabewakingsoplossing begint vanaf 3000€. Ontdek daarom de praktische, flexibele en zeer efficiënte mini camera oplossingen, die reeds beschikbaar zijn voor een fractie van dat bedrag.

Een complete bewakingsoplossing is dikwijls een hele investering en daarom niet altijd praktisch te noemen. Er bestaan camerabewakingsoplossingen van 3000€ tot maar liefst 25.000€ die dan net dat plekje waar de diefstal plaatsvind niet filmen en waar je dan ook nog eens extra personeel voor nodig hebt om de gemaakte beelden na te gaan kijken. Of denk aan de real-time GPS tracking apparaten van 1000€ of meer per gecontroleerd voertuig en die komen dan meestal met maandelijkse kosten en contracten op termijn. Het kan dus ook anders.

Bij Spy3K, weten we wat je echt nodig hebt om je gemoedsrust te herstellen. 1 : je wil natuurlijk een surveillance oplossing die makkelijk te installeren is zonder gedoe, die ook flexibiliteit biedt om door jou gekozen ruimtes of wagens op te volgen. 2 : je wil onopvallende oplossingen , die je overal kan gebruiken. 3 : je wil gebruiksvriendelijke toestellen, die je kan bedienen zonder een technische actergrond. Kortom, je wil een oplossing die vlot werkt en de juiste bewijzen aflevert, want enkel zo kan je achter de waarheid komen: Wat wordt er nu juist gestolen en in welke hoeveelheid? Wordt er wel degelijk gewerkt tijdens de werkuren? Welke gevoelige informatie is al dan niet uitgelekt? Wie heeft deze informatie ter beschikking gekregen? Wie was hier nog bij betrokken? En werd er bedrijfsmateriaal misbruikt tijdens de werkuren?

voice recorder

Wat is er nu juist gaande achter jouw rug?

De geavanceerste voice recorders geven jou extra oren en zorgen zo voor de nodige antwoorden.

Getuigenis door Piet - "Plaatsing en verkoop van deuren, ramen en trappen
Veel van onze personeelsleden zijn fulltime op de baan, op weg naar klanten voor de plaatsing en/of aflevering van de door hun aangekochte materialen. Sinds drie maanden maanden echter steeg het aantal klachten over leveringen en plaatsingen die veel te laat waren. De werkdruk was nochtans niet verhoogd en is ook niet te zwaar daar wij rekening houden met ons personeel. De Trackstickvan Spy3K gaf aan dat er soms tot 2uur per dag per persoon verloren ging door onnodige rustpauzes op parkings of zelfs bij hen thuis. De personeelsleden die we zo onderschepten ontvingen een aanmaning en sindsdien zijn onze klanten weer tevreden over onze snelle en goede service.
"

Het is eenvoudiger geworden om malafide mensen op de juiste manier te vatten. En met antwoorden zal je jouw bedrijf weer met plezier leiden zonder achterdocht. Onze uiterst flexibele en onopvallende surveillance apparaten kunnen in het kleinste hoekje worden verborgen. Dieven zoeken bijna nooit een centrale plaats uit om hun malafide praktijken uit te voeren. Onze flexibele en onopvallende surveillancesystemen zijn zo ontworpen dat je ze echt overal kan plaatsen: winkels, magazijnen, kantoren en dat op de kleinste plekjes.

Hoe voeren werknemers hun diefstallen uit? Ze praten hun oneerlijke daden dikwijls goed:
 1. “Ik wil meer verdienen dus als ik geen opslag krijg dan neem ik zelf wel waar ik recht op heb.”
 2. “Dat doet iedereen toch! De belastingen of verzekeringen dekken de schade wel.”
 3. “Het bedrijf wint miljoenen door ons werk, dus ik vindt ook recht te hebben op een deel.”
 4. “Het bedrijf wil me niet promoveren , ik zet ze dat betaald.”
 5. “Hoe kunnen ze nu ooit bewijzen dat ik het was.”

De investering in onze surveillance oplossingen is echt niets in vergelijking met wat Spy3K voor jou kan betekenen.

Bekijk het zo: Jekomt niet op deze pagina terecht omdat je vorig jaar honderd euro verloren hebt. Nee, je kwam bij Spy3K terecht omdat je al aanwijzingen had van aanzienlijke verliezen door interne fraude of diefstallen. Onze oplossingen kosten niet meer dan enkele honderden euroís. Een investering die je zo weer hebt terug verdient door de schuldige te vatten. Onze oplossingen de investering dan ook dubbel en dik waard ! Dieven stappen nu eenmaal niet je kantoor om hun schuld op te biechten. Neen zeker niet, statistieken tonen aan dat ze steeds brutaler worden en ernstigere feiten begaan omdat ze denken dat ze dat ook kunnen. Stop deze interne diesfatl en fraude dus nu. Jij hebt hard voor je eigen bedrijf gewerkt dus je hebt het recht te weten wat er met je geld, stoch of voertuigen gebeurt. Laat malafide personen onder je personeel je bedrijf dus niet om zeep helpen . Neem de touwtjes dus in eigen handen en schiet in (camera)actie.

Hoe kan je nu fraude door je personeel opspeuren en ontdekken?

 1. Je merkt opvallende levensstijl veranderingen .
 2. Je merkt andere werkgewoontes op: altijd alleen willen werken zonder controle of toezicht.
 3. Vragen nooit een hoger loon en reizen meer.
 4. Toegewezen documenten verdwijnen regelmatig.
 5. Er zijn wel erg veel afwezigheden
 6. Afvalcontainers of wagens die dicht bij de uitgang worden gezet
 7. Gedragsveranderingen bij werknemers: soms drugs- of alcoholmisbruik, agressief gedrag door persoonlijke problemen.
 8. Familie of vrienden op het werk : interne diefstal is zelden een solo-operatie.
 9. Meer beschadigd materiaal of zomaar verloren gegane artikels
Surveillance
Maak komaf met verliezen

Ontdek onze verschillende productcategoriŽn linksbovenaan deze pagina

Maak kennis met onze surveillance apparatuur