U bent hier: Home > Anti-Afluister > RF Privacy Protector Pro II

RF Privacy Protector Pro II

RF Privacy Protector Pro II
Details
 • Detecteer alle afluisterapparatuur, verborgen camera's en andere signalen
 • Toont je duidelijk welk signaal er gevonden is
 • Compact, draadloos en professioneel
 • Zeer gemakkelijk in gebruik
Onze prijs: Ä969,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

RF Privacy Protector Pro II

De RF Privacy Protector Pro II is een ultra modern anti-afluistertoestel dat gebruikt wordt door surveillance-specialisten en ingenieurs. Het is een betrouwbaar middle voor het detecteren van verscheidene afluistertechnieken als GSM, Bluetooth, Ö Nieuwe methodes van 'horen en zien' door gebruik te maken van moderne technologieŽn zijn tegenwoordig alom aanwezig. Zo kan je reeds een kleine GSM bug aankopen voor een toegankelijke prijs voor iedereen. Zo kan men thuis naar gesprekken die op kantoor of bij iemand thuis plaatsvinden, of omgekeerd.

Welke afluistermethoden spoort de RF Privacy Protector Pro II op?

GSM/3G/WCDMA

 • GSM bugs/ GSM baby monitoren/ GSM alarmen/: een SIM-kaart in het toestel stuurt gesprekken in zijn onmiddelijke omgeving door naar een nummer dat voorgeprogrammeerd werd.
 • EDGE/GSM/GPRS /3G video cameraís: Worden dikwijls gebruikt door beveiligingssystemen maar om te spioneren. Foto's worden verzonden via GPRS of EDGE terwijl video via 3G verstuurt moet worden./li>
 • Spyphones: De micro bij een GSM apparaat met ingebouwde spy software kan vanop afstand geactiveerd en bediend worden. De werking is dan vergelijkbaar met een GSM bug.
 • GPS-trackers: een klein apparaatje dat in een voertuig kan geplaats worden en zelfstandig zijn coŲrdinaten doorgeeft.

Bluetooth

 • Bluetooth afluistertoestel: Een klein toestelletje (maar 1x1x0.5cm) dat gesprekken detecteert en verder zend. Moeilijk op te sporen vanwege de transmissie die niet-constant is, met een hoge frequentie en met laag vermogen. Ook kunnen gegevens opgeslagen worden en om gedurende de nacht doorgezonden te worden om de radiosignalen van de werkuren te elimineren.
 • Spyphone: Zoals bij GSM bugs kan de micro van op afstand geactiveerd worden en gesprekken rond de GSM kunnen via bluetooth doorgezonden worden.

Wi-Fi/Wi-Max

 • Wi-Fi afluisterapparaten: een afluisterapparaat dat werkt met Wi-Fi verzend video en audio naar draadloze netwerken.
 • Spyphone: Zoals bij alle vorige technieken maar transmissie over Wi-Fi.
 • Wi-Max afluisterapparaten: Naast de normale Wi-Fi mogelijkheden werkt Wi-Max over grotere afstanden. Dit biedt uiteraard ook grotere mogelijkheden.

Als je privacy belangrijk voor je is heb je behoefte aan een volledig toestel dat afluisterapparatuur snel en doeltreffend kan opsporen.

Waarom is de RF Privacy Protector Pro II nu juist beter dan andere toestellen?

De gevoeligheid van een gewone standaard RF-detector (bug detector) is uitgemeten over een breed frequentiebereik, van 3 of zelfs 6-7 GHz. Dit wil zeggen dat een gewone detector het zwakke en onderbroken signaal van Bluetooth, Wi-Fi of Wi-Max niet kan herkennen. Ook de meest krachtige signalen zoals die van GSM-1800 zijn moeilijk op te sporen door hun lage gevoeligheid bij hoge frequenties.

De enige mogelijke manier om betrouwbaar verscheidene draadloze protocollen op te sporen is door het gebruik van pre-selector chips die an alle andere signalen gaan verzwakken, buiten het signal dat geselecteerd werd, dat is juist wat RF Privacy Protector Pro II doet. Met 6 kanalen voor verscheidene frequentie bereik en de techniek van het afluisteren en dit apparaat zes verscheidene soorten transmissies tesamen detecteren en dat vanop een afstand die veel groter is dan bij een standaard RF-detector. Het opmeten van de zes verschillende kanalen vindtplaats gelijktijdig tijdens een zoektocht naar afluistertoestellen. Door dit overzicht van de RF Privacy Protector Pro II is het vlug en makkelijk vast te stellen welke signalen van legale toestellen (bv WiFi router) komen en welke je verder moet gaan onderzoeken.
 

De RF Privacy Protector Pro II is de optie voor proís of voor iedereen voor wie vertrouwelijkheid een 'must' is.


Detectiebereik: CDMA (824—849 MHz), GSM (880—920 MHz), GSM (DCS) (1710—1790 MHz), WCDMA, 3G, GSM (PCS), DECT (1920—2000 MHz), Bluetooth, Wi-Fi (2400—2480 MHz), Wi-Max (3000—7000 Mhz)
Signaalsterke: Staafdiagrammen op het toestel geven snel en accuraat de sterkte (en nabijheid) van het signaal weer. Per protocol (GSM, Bluetooth etc) wordt dit getoond
Pre-selector chips: 6 kanalen om verschillende transmissies op diverse frequenties op een accurate manier te detecteren
Modussen: 4 modussen: normaal, alarm, vibratie en stil
Batterijduur: 10 tot 15 uur (2AA)
Afmetingen: 120×70×16 mm
R&TTE Conform R&TTE Richtlijn (1999/5/EC) - Verkrijgbaar na aanvraag via contactformulier

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*