U bent hier: Home > Alternatieve beveiliging > Omgekeerde Deurspion

Omgekeerde Deurspion

Omgekeerde Deurspion
Details
  • Professionele topkwaliteit
  • Eenvoudig te gebruiken
  • Compact design
Onze prijs: Ä139,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Omgekeerde Deurspion

Ben je als agent of ls zijnde deurwaarder toch onzeker over het betreden van sommige woningen?

Wil je agressieve huurders over hun gedrag aanspreken?

Door gebruik te maken van de Omgekeerde Deurspion is het perfect mogelijk om door het oogje in de voordeur naar binnen te kijken. De deurspionnen zijnn er uiteraard om van binnen naar buiten te kunnen kijken om te zien wie er voor de deur staat, maar door gebruik te maken van dit slimme toestelletje draai je de werking gewoon om.

Met de Omgekeerde Deurspion sluit je alle risico’s uit

De Omgekeerde Deurspion is speciaal gemaakt voor de veiligheid van agenten, deurwaarders en huisbazen. Door de viewer te gebruiken kunnen mensen met slechte bedoelingen, wanbetalers of ruziemakers veiliger worden aangepakt omdat je vanaf nu via het oogje in de deur naar binnen kan kijken.

De Omgekeerde Deurspion is klein, handig en overal inzetbaar

Het apparaatje is uiterst compact en dus overal inzetbaar. Verder is de Omgekeerde Deurspion ook ook te gebruiken op de lens van digitale camera te zetten zo kan je via het oogje foto’s maken van het interieur. Het meegeleverde etui beschermt het toestelletje tegen krassen en het lensdoekje is er voor een scherpe weergave ten allen tijde. Extra bescherming tijdens het uitoefenen van je vak is dus mogelijk, de Omgekeerde Deurspion gaat overal met je mee.

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*

Verwante producten

Digitale Deurcamera met Fotofunctie
Ä99,00