U bent hier: Home > Alternatieve beveiliging > Nep CCTV Bewakingscamera

Nep CCTV Bewakingscamera

Nep CCTV Bewakingscamera
Details
  • Preventieve werking van een echte camera
  • Niet te onderscheiden van echt
  • Voordelig maar effectief
Onze prijs: Ä49,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Nep CCTV Bewakingscamera

Wou je ook dat je inbrekers op een voordelige manier zou kunnen afschrikken?
Wil je een pro camerabewakingssysteem dat goedkoop en effectief is?

Je huis of kantoor beveiligen met een bewakingscamera is meer en meer de gewoonte. Bewakingscamera’s hebben da nook een afschrikwekkend effect op mogelijke inbrekers. Inbreker willen tenslotte niet op beeld vastgelegd worden, en zelfs als ze zich vermommen worden inbrekers na de feiten vaak nog herkend als er bewijsmateriaal aanwezig is.

De preventieve werking van een echt camerabewakingssyteem met de Nep CCTV Bewakingscamera

Jammer genoeg kosten dit soort bewakingssystemen vaak een veel en misschien wil of kan je dit niet uitgeven. De moderne bewakingscamera’s kunnen veel, maar al die hoog technologische snufjes hebben natuurlijk wel een prijs. Dus mocht je het afschrikwekkend effect van een camera kunnen bereiken, zonder er eentje aan te schaffen, dat zou toch als muziek in de oren klinken nee? Wel dan is onze Nep CCTV Bewakingscamera precies waar je naar opzoek bent.

De Nep CCTV Bewakingscamera, lijkt een echt werkend camerasysteem

De Nep CCTV Bewakingscamera ziet er echt echt uit door zijn professionele vormgeving en optioneel LED lampje dat op 2 AA batterijen werkten zo knippert. Zelfs een doorwinterde inbreker zal denken dat je een ultra modern camerasysteem aan de muur hebt hangen en dus verder lopen. Het system is makkelijk te installeren met de bijgeleverde ophangbeugel voor zowel binnen als buiten.

Als je de Nep CCTV Bewakingscamera dan nog eens gebruikt met een echte verborgen camera egef je inbrekers geen kans

De Nep CCTV Bewakingscamera is ook een oplossing als je ook graag echte opgenomen beelden wilt hebben van mogelijke inbrekers voor wie het afschrikwekkende effect niet voldoende zou zijn. Plaats de Nep CCTV Bewakingscamera duidelijk in het zicht tegen een muur. Dieven zullen de camera natuurlijk proberen te ontwijken, en dan denken ze veilig hun ding te kunnen doen. Terwijl jij op een andere plaats een onopvallende bewakingscamera hebt omhoog gehangen die discreet zijn werk doet…
 

Verjaag inbrekers met een minieme investeringdoor deze professioneel ogende bewakingscamera
Die niet van echt te onderscheiden valt
.

4x AA Energizer Rechargeable 2450mAh Energizer Lithium AA Batterijen
Ä27,81
Ä4,22
Aantal
Aantal

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*

Verwante producten

IR Beveiligingscamera met Interne Opslag
Ä199,95