U bent hier: Home > Mini security camera voor onopvallend filmen

Mini security camera voor onopvallend filmen

Mini security camera's's

Als we het tegenwoordig over een ‘Mini security camera’ hebben, kunnen we het over verschillende toestellen hebben. Enkele jaren terug was je al tevreden als je camera niet teveel woog en met één hand bedienbaar was. Tegenwoordig is de techniek zo ver dat een camera bijna zo klein is als een speldenprik.
 

Mini security camera's in al hun vormen

Een mini security camera aankopen kan natuurlijk voor veel verschillende doeleinden, en voor vele onder ons is het ook een echt “hebbeding”. Een USB stick of pen waar een kleine camera in verborgen is dat vindt iedereen toch een leuk gadget? Er bestaan zelfs brillen waar een camera is verborgen zit, die zo klein is, dat echt niemand het merkt als jij begint te filmen.
 

Mini security brilcamera

Men koopt in de eerste plaats een mini security camera om discreet beelden vast te leggen zonder dat iedereen dit opmerkt. Bedrijven of winkels maken er soms gebruik van omdat de manager wil weten hoe het verkooppersoneel de klanten behandelt als er geen toezicht is. Maar je kan ook een interview of belangrijk gesprek opnemen en daar de meeste mini security camera’s ook audio kunnen vastleggen, heb je de mogelijkheid om dat gesprek later terug te beluisteren.

Een mini security camera kan dus perfect verscholen worden in doodnormale alledaagse gebruiksvoorwerpen. Een ander mooi voorbeeld is bv. een mini security camera, verwerkt in een lamp of rookmelder, zo kan je op discrete wijze jouw kostbare bezittingen bewaken, ook als je niet zelf aanwezig bent.
 

Mini security camera in sleutel

Uw mini security camera legt beelden, foto's en audio vast

De meeste mini security camera’s beschikken ook over de mogelijkheid om foto’s te nemen. Natuurlijk moet je de camera dan wel bijhebben om op een knop te drukken om de foto ook echt te maken. De mini security camera geeft dan een kort trilsignaal, zo weet je zeker dat de actie is uitgevoerd. Als je discreet foto’s wil gaan maken, is het natuurlijk aangeraden om een camera aan te schaffen die zich bevindt in zo een alledaags voorwerp. Niemand kan ooit vermoeden dat je foto’s neemt met een balpen in je hand. Een andere optie is de audiofunctie. De mini security camera begint zo pas met opnemen als er ook daadwerkelijk geluid wordt waargenomen. Zo gebruikt de camera geen onnodig geheugen of energie als er niets gaande is en hoef jij niet aanwezig te zijn in een bepaalde ruimte.
 

 

Bekijk de opgenomen mini security camera video op jouw computer

De mini security camera sluit je dan ook makkelijk aan op een laptop of computer door gebruik te maken van de meegeleverde kabel, zo kan je vervolgens de videobeelden of foto’s bekijken en/of opslaan. Een mini security camera wordt gevoed door al dan niet oplaadbare batterijen. Een simpele druk op de knop volstaat om het toestel aan en uit te zetten, wat zorgt voor een hoge gebruiksvriendelijkheid.

De meeste mini security camera’s zijn tegenwoordig zo geavanceerd dat James Bond er jaloers op zou worden. Bij Spy3K hebben we een groot aanbod aan mini security camera’s die aan ieders wensen zal voldoen, van kleine bewakingscamera’s tot camera’s die verwerkt zijn in een balpen of een lamp. Bezoek dus de Spy3K webwinkel en schaf je een handige mini security camera aan.