U bent hier: Home > Mini digitale camera

Mini digitale camera

spy mini digitale cameraMini digitale camera's

Het lijkt wel een trend daar steeds meer mensen zich een mini digitale camera aanschaffen. Vroeger was zo een uitgekiende camera enkel weggelegd voor privédetectives, maar vandaag de dag is een mini digitale camera binnen ieders bereik en ook nog eens betaalbaar.

Features van een mini digitale camera

Een mini digitale camera kan voor vele verschillende redenen gebruikt worden, en is natuurlijk ook een heel leuk ding om te bezitten en te gebruiken. Wie zou het nu niet leuk vinden om opnames te maken met een mini digitale camera die verborgen zit in een USB stick of balpen? Of wat dacht je van een hippe bril met onzichtbare camera!

De meeste mensen schaffen zich echter een mini digitale camera aan om discreet en onopgemerkt beelden vast te leggen. Mini digitale camera’s zijn bijvoorbeeld heel praktisch voor mysteryshoppen, dit is het opvolgen van de klantvriendelijkheid van een winkel of bedrijf zonder dat de personeelsleden dit in de gaten hebben. Anderen gebruiken hun mini digitale camera dan weer voor het onopvallend filmen van een job interview of een belangrijke vergadering, zodat later alles kan worden herbekeken en er eventueel geleerd kan worden van de gemaakte fouten. Een mini digitale camera kan meestal ook geluid opnemen, zodat je de gesprekken later terug kan doornemen.
Mini digitale camera verwerkt in een bril
Je kan een mini digitale camera kopen zoals hij is, of kiezen voor een mini digitale camera verwerkt in een onopvallend voorwerp. Je kan zo’n camera dan in te zetten als extra beveiligingsmaatregel voor je woning, door te opteren voor een model in een buitenlamp naast je voor- of achterdeur. Een mogelijke inbreker zal zo nooit merken dat hij eigenlijk gefilmd wordt!

Horloge met mini digitale camera

Elke beweging en gesprek wordt vastgelegd met een mini digitale camera

Naast de mogelijkheid om te filmen kan een mini digitale camera meestal ook foto’s nemen. Daarvoor moet je de camera wel bij je hebben om op de knop te drukken op precies het juiste moment. Wil je onopgemerkt foto’s maken, dan raden we je aan om voor een camera te kiezen die verwerkt werd in een voorwerp dat je steeds bij je kan hebben, zoals bv. een balpen. Zo valt het echt niemand op dat je eigenlijk foto’s aan het maken bent. Een mini digitale camera beschikt meestal ook over een audiofunctie. Zo start deze pas met opnemen als er ook daadwerkelijk geluid wordt waargenomen in die desbetreffende ruimte. Laat de camera dus ergens rondslingeren zodat hij pas gaat filmen wanneer er ook echt iemand die ruimt betreedt. De mini digitale camera spaart zo het interne geheugen en jij hoeft later geen lege beelden te bekijken.

De mini digitale camera in combi met jouw PC

Een mini digitale camera kan gemakkelijk op laptop of PC worden aangesloten met de bijgeleverde USB kabel zodat je de opgenomen beelden ook kan bewerken en opslaan. De camera wordt gevoed door een batterij en kan natuurlijk worden aan- of uitgezet met een enkele knop op de knop. De bediening is daarom uiterst eenvoudig!

De gadgets van James Bond, wie spreekt daar nu nog over als je je eigen mini digitale camera kan hanteren. In de webwinkel van Spy3K beschikken we over een groot aanbod aan mini digitale camera’sof je nu graag een mini digitale camera voor de beveiliging van je huis hebt, om vergaderingen op te volgen of gewoon omdat je het leuk vindt. Bezoek de Spy3K webshop, en geef jezelf een cadeautje, namelijk een slimme mini digitale camera!!