U bent hier: Home > Discrete & Verborgen Camera's > Light Switch Camera

Light Switch Camera

Light Switch Camera
Details
  • Tot 10 dagen actief dankzij bewegingsdetectie
  • Eenvoudige plaatsing met bijgeleverde felcro
  • Onopvallend in elke ruimte
Onze prijs: 395,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Light Switch Camera

Wil ook jij een camera die onopvallend in elke ruimte kan geplaats worden?
Hou je graag een oogje in het zeil tijdens je afwezigheid?

Een alledaags iets waarvan niemand ooit zou denken dat het een verborgen camera bevat, en dan nog wel een camera uitgerust met de laatste nieuwste snufjes? Misschien denk je dan aan spywatches of een slimme sleutelhanger voorzien van een verborgen camera, maar nee onze laatste toevoeging aan het uitgebreide Spy3K assortiment is de top door zijn eenvoud en kan tot 10 dagen in actie blijven … dat is onze Light Switch Camera.

De Light Switch Camera, onopvallende bewaking in de door jou gekozen ruimte.

Wil je een kamer bij je thuis of op kantoor uitrusten met een verborgen camera, dan weet je misschien niet direct waar te beginnen. Niemand mag in de gaten hebben dat er een camera aanwezig is die alles opneemt . En er zijn oneindig veel redenen waarom je net dat extra oogje in het zeil wilt houden, je kan wille verifiëren dat er niemand in je kantoor rondsnuffelt, of je kan je eigendommen thuis van extra beveiliging willen voorzien.

Praktisch en makkelijk, dat is de Light Switch Camera

Net zoals de naam aangeeft is de Light Switch Camera een slimme camera verborgen in een kleine lichtschakelaar. Je moet de aanwezige lichtschakelaren niet openen om de camera te gaan verstoppen, de Light Switch Camera wordt klaar voor gebruik afgeleverd met een fictieve schakelaar. Deze is niet van een echt schakelaar te onderscheiden en kan zo op de muur gekleefd worden met behulp van de meegeleverde pads. Zo kan je ook helemaal zelf bepalen welk gedeelte van welke kamer je in de gaten wilt gaan houden met behulp van de Light Switch Camera en zo ben je niet afhankelijk van een vaste plek – je moet er enkel rekening mee houden dat de filmhoek op 61 graden is ingesteld.

De Light Switch Camera neemt onopvallend de scherpste beelden op

De Light Switch Camera is uitgerust met een infrarood (IR) sensor, zodat hij automatisch begint te filmen als er ook echt beweging wordt vatsgesteld. De opnames worden afgeleverd in een resolutie van 640x480 met hoge beeldkwaliteit zo weet je zeker dat jevanaf nu geen detail meer zal missen. Indien je liever foto’s neemt, kan je deze camera zo ingestellen dat er JPEG foto’s met hoge resolutie (5MP) worden genomen. De opnames kunnen vervolgens worden opgeslagen op de meegeleverde 4GB geheugenkaart en als je ze nadien met de USB verbinding an PC of laptop koppelt kan je de beelden bekijken en ook opslaan. De USB ingang is uiteraard onzichtbaar op de buitenzijde van de Light Switch Camera.

Heb controle over elke ruimte met de Light Switch Camera

De interne lithium batterij is makkelijk op te laden en kan zo tijden meegaan. De Light Switch Camera heeft een standby van maar liefst 10u, en kan 2,5u fullcontinue opnemen. De bewegingsdetector maakt dat er geen nutteloze beelden worden vastgelegd, zo gaat de camerabatterij extra lang mee. Ook de praktische "loop recording" is zeer handig, de camera overschrijft automatisch de eerste beelden met nieuwe mocht de geheugenkaart toch volraken alvorens je de beelden hebt kunnen opslaan.

Plaats onze slimme kleine schakelaar met verborgen camera waar je maar wil
In de gemoedsrust dat elke beweging en conversatie netjes opgenomen zal worden.

 

Gebruik de Light Switch Camera niet zonder de toestemming van alle betrokkenen.
Dergelijk gebruik kan illegaal zijn in uw land.
Controleer plaatselijke wetten alvorens dergelijke producten op zo'n manier te gebruiken.


 

 

Video: 640x480 (AVI, 30fps)
Foto: 5MP (JPG)
Gewicht: 75 gr
Opnameduur: Ongeveer 2,5 uur
Batterijduur: Tot 10 dagen
Geheugen: 4GB MicroSD bijgeleverd (uitbreidbaar tot 8GB)
   

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*

Verwante producten

Verborgen Adaptercamera Kapstok Camera Blackbox IR Camera met Opname Verborgen Camera in Ladersnoer
€339,95
€99,98
€599,95
€439,96