U bent hier: Home > Computer Controle > VGA/DVI Hardware Screenshot Logger

VGA/DVI Hardware Screenshot Logger

VGA/DVI Hardware Screenshot Logger
Details
  • Geen installatie vereist, Plug&Play
  • Werkt op alle computers/monitors
  • Niet detecteerbaar, uiterst discreet
  • Zeer eenvoudig in gebruik
Onze prijs: 174,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Uitvoering
Aantal

VGA/DVI Screenshot Monitoring Hardware

Wil je graag activiteiten op de computer vastleggen die niet juist lijken?

Wordt het scherm weggeklikt telkens jij onverwacht de kamer binnenkomt?

This text will be replaced

Deze Hardware keyloggers worden toegepast bij het zogehete keystroke logging, daarbij worden alle toetsen die aangeslagen worden op het toetsenbord van een PC vastgelegd in een bestand. Op die manier kan je makkelijk achterhalen wat er juist getypt werd; zeer praktisch als je het internetgebruik van je kinderen wil nagaan of als je merkt dat partner tot wel erg laat achter de PC zit..

Deze VGA/DVI HardwareScreenshot Logger is de vernieuwde versie van onze hardware keylogger: waar vroeger de toetsen werden geregistreerd maakt deze versie om de zoveel seconden een kopie van het scherm en van het getoonde beeld zodat jij in één oogopslag kan bekijken welke sites iemand bezocht heeft of wat er gezegd werd op de chat!

Uiterst makkelijk inzetbaar: Plug & Play, zo werkt de VGA/DVI Hardware Screenshot Logger

Onze vernieuwde en enig in zijn soort VGA/DVI Hardware Screenshot Logger kan onopvallend screenshots van PC schermen maken en slaat ze dan op als JPEG bestand op zijn interne 2GB geheugen. Zoals de naam reeds aangeeft is de VGA/DVI Hardware Screenshot Logger compatibel met alle VGA en DVI apparaten. De eigenlijke onopvallende videologger ziet eruit ziet als een klein verlengsnoer voor je PC. Je moet het hoeft enkel aansluiten om, om de zoveel seconden een afdruk te maken van het PC scherm. De VGA/DVI Hardware Screenshot Logger gebruikt de stroom van de USB poort van het apparaat in kwestie, dus jij hoeft enkel in te pluggen en dan begint de videologger met het maken van de nodige screenshots.

Met de VGA/DVI Hardware Screenshot Logger onthul je de mogelijke geheimen van jouw computer

Als je de screenshots die de VGA/DVI Hardware Screenshot Logger heeft gemaakt wil gaan controleren, verbind je hem gewoon als een harde schijf met je PC met de rode USB-key. Alleen door dit kleine verlengstuk te gebruiken kan je de inhoud aan JPEG beelden bekijken. Deze VGA/DVI Hardware Screenshot Logger kan resoluties aan in complete HD van 1920x1080 maar ook WUXGA van 1920x1200. Alle vastgelegde beelden krijgen automatisch een tijdstempel zo weet jij precies weet wanneer deze screenshots werden vastgelegd.

Verdacht computergebruik hoeft dus geen geheimen meer te hebben voor jou. Plug & Play deze VGA/DVI Hardware Screenshot Logger in en ontdek of jouw PC geheimen bevat die niet voor jouw ogen bestemd zijn. Onopvallend, eenvoudig en kristalhelder: de VGA/DVI Hardware Screenshot Logger doet wat hij beloofd !

Gebruik de Screenshot Monitoring Hardware niet zonder de toestemming van alle betrokkenen.
Dergelijk gebruik kan illegaal zijn in uw land.
Controleer plaatselijke wetten alvorens dergelijke producten op zo'n manier te gebruiken.


 

Compatibiliteit: DVI, VGA (keuze versie bovenaan pagina)
Resolutie: Tot FULL-HD (1920 x 1080) en WUXGA (1920 x 1200)
Voeding: Via USB
Geheugen: 2 GB
Tijdsstempel: Ja
Software: Inbegrepen, installatie niet vereist
Discretie: Niet detecteerbaar door scanners & software
Plug&Play: Ja

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*

Verwante producten

USB Toetsenbord Key Logger
€129,95