U bent hier: Home > Anti-Afluister > Gold Lock Niet afluisterbare GSM software

Gold Lock Niet afluisterbare GSM software

Gold Lock Niet afluisterbare GSM software
Details
  • Bescherm je GSM tegen afluisteren
  • Erkend als beste crypto phone software
  • Snelle en gemakkelijke installatie
Onze prijs: Prijs op aanvraag.
Opties
Licentieduur
Installatiedienst
Aantal

Gold Lock Niet afluisterbare GSM software

Je wil er uiteraard zeker van zijn dat jeGSM niet afgeluisterd wordt?
 
Privé en zakelijke informatie kan in verkeerde handen vallen en dat wil je natuurlijk vermijden!

De onzekerheid bekruipt ons al wel eens : mensen die je niet of wel kent die je gesprekken per GSM afluisteren of je tekst berichten proberen te onderscheppen. Zelfs voor alledaagse personen is het vandaag niet ingewikkeld om aan materiaal te geraken om gevoelige informatie uit iemand zijn of haar telefoon aft e luisteren. Jouw GSM gesprekken kunnen dus ook onderschept worden. Je kan dit vermijden door je GSM te voorzien met de Crypto Phone Sofware van Gold Lock 3G. Dit is een secure en voordelige manier om je gewone GSM afluistervrij te maken.


Crypto PhoneCrypto Phone wordt door het leger van Israël erkend als de beste Niet afluisterbare GSM software op de markt

Deze uiterst moderne Niet afluisterbare GSM software wrkt op basis van een veiligheidsschema in drie lagen die jouw GSM weer veilig maken. De Gold Lock software is erkend door het Ministerie van Defensie van Israël en ook de Amerikaanse overheid gebruikt dit systeem om gevoelige staatsgeheimen veilig te stellen. Op 1 November ‘09 werd aan ongeveer 5000 hackers gevraagd om de Niet afluisterbare GSM software van Gold Lock te proberen te hacken. $250.000 in goud en een baan bij Gold Lock waren de winst voor wie er in slaagde. Geen enkele hacker kon echter het beveiligingssyteem kraken.

Hoog opgeleide wiskundigen en analisten zijn dagelijks bezig om het Niet afluisterbare GSM software system aan de nieuwste ontwikkelingente toetsen. De software wordt dagelijks getest en zo kunnen we bevestigen dat het nog jaren in beslag zal nemen eer een zeer snelle PC op de markt kan komen om de versleuteling te kunnen ontcijferen. Door het gebruik van de Niet afluisterbare GSM software zijn je gesprekken weer echt privé en jouw gegevens veilig.

Maak van jouw mobiel een onfeilbare niet aft e luisteren GSM

Door het gebruik van de Niet afluisterbare GSM software is jouw informative weer veilig. Je moet maatregelen treffen om je gesproken communicatie te beschermen, anders kan deze financiële, zakelijke en persoonlijke schade veroorzaken. Je kan zo je familie en je bedrijf in gevaar brengen. Jouw gegevens kunnen immers voor malafide doeleinden gebruikt worden door de verkeerde personen. Door het gebruik van de Niet afluisterbare GSM software is alle informative, zowel inkomend als uitgaand weer 100% veilig. Dit geld took voor berichtjes en verzonden foto’s of filmpjes. Gold Lock brengt deze software op de markt sinds 2003 en de mensen die deze Niet afluisterbare GSM software op hun GSM gebruiken zijn nog nooit met success gehackt. Je zijn weer veilig, zelfs bij internationale gesprekken. Bovendien is de Niet afluisterbare GSM software eenvoudig te gebruiken en werkt de code volledig automatisch, zonder dat je aan de instellingen hoeft te gaan prutsen.

De werking van de Niet afluisterbare GSM software

Het beveiligen van je gesprekken gaat via het internet. Bij vroegere versies van crypto telefoons had je een gegevens abonnementsplan nodig, met de Gold Lock Niet afluisterbare GSM software is eender welke SIM-kaart die met het internetkan verbinden goed. Als je de Niet afluisterbare GSM software in werking stelt kan je telefoneren en getelefoneerd worden zoals met elk normaal toestel. De gesprekken zijn echter niet veilig omdat jouw gesprekspartner geen GSM heft die niet kan afgeluisterd worden. Bel je echter beide met een aangepast toestel dan kuheb je de keuze of je het telfoongesprek wil versleutelen of net niet. Je hebt dus minstens Twee GSM toestellen nodig waarop de Niet afluisterbare GSM software geïnstalleerd is. Veilig telefoneren is zo makkelijk als kinderspel. U kiest voor de Niet afluisterbare GSM software in het menu en voor elk gesprek wordt door beide GSM’s een unieke geheime sleutel aangemaakt. Dit kan u volgen op het scherm en kan enkele seconden in beslag nemen. Na het nagaan van deze codes laat uw GSM weten dat de beveiligde connectie tot stand is gekomen en dank an u uw privé gesprek beginnen.

Test de Gold Lock Niet afluisterbare GSM software gratis uit voor14 dagen

De Gold Lock software is de betrouwbaarste anti afluister software verkrijbaar. En om je complete te overtuigen van de doeltreffendheid en eenvoudigheid, geven we een gratis proefperiode van 14 dagen. Stuur even een mail met ons contactformulier en laat ons het type van je GSM weten dan ontvang je de te dowloaden software per mail terug.

Onderaan de volgende pagina kan je het formulier terugvinden om het type van je GSM in te geven en een gratis Gold Lock licentie voor 14 dagen te ontvangen: Contact formulier
 

Denk je dat iemand je in het oog houdt of heb je belangrijke zaken in het vooruitzicht dan kun je er met deze software weer op vertrouwen dat niemand ooit nog meeluistert.
Er bestaat dus een makkelijke manier om jezelf weer veilig te stellen.
De Gold Lock Niet afluisterbare GSM software maakt gebruik van de nieuwste encryptiescodes om jouw privé gesprekken veilig te stellen.
Gun jezelf dus terug de gemoedsrust die je wenst en maak van jouw GSM een GSM die niet kan afgeluisterd worden.
 
Ondersteunde toestellen: * Nokia 5230, Nokia 5700, Nokia 5800, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 6220, Nokia 6290, Nokia 6120c, Nokia E51, Nokia E52, Nokia E63, Nokia E66, Nokia E71, Nokia E75, Nokia E90, Nokia N76, Nokia N78, Nokia N79, Nokia N81, Nokia N82, Nokia N85, Nokia N95, Nokia N95-8GB, Nokia N97 * PC/ Laptops running Windows XP/Windows Vista/Windows 7 * BlackBerry (OS 4.6+) * iPhone * Android
Ondersteunde netwerken: WI-FI, 3G, GSM, GPRS, EDGE, UMTS, CDMA
Internet data verbruik: * Standby - 1 KB per minuut * Versleuteld gesprek - 250 KB per minuut
Internationale gesprekken: Perfecte ondersteuning voor gebruik wereldwijd
Encryptie algoritmes: * 16,384 Bit Authentication, Elliptic Curve 384 Bits (RSA 7680 Bits Equivalent) * AES 256 Bits, Diffie Hellman 4096 Bits
Erkenning betrouwbaarheid: Gold Lock Licentie #15252, Ministerie van landsverdediging Israël

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*