U bent hier: Home > Track en Trace > Unpack&Track GPS Tracker Schoen

Unpack&Track GPS Tracker Schoen

Unpack&Track GPS Tracker Schoen
Details
  • Zeer nauwkeurige A-GPS technologie (tot op enkele meters)
  • Onzichtbaar verwerkt in schoenen op maat
  • De meest gebruiksvriendelijke GPS tracker op de markt
  • Geen abonnementskosten maar een eenvoudig Pay&Go creditsysteem
Onze prijs: Ä1.285,00
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Unpack&Track GPS Tracker Schoen

Weet je graag dat iemand over je waakt?
Hebben ook je oude of vergeetachtige familieleden graag dat je over hen waakt?

Er zijn nu eenmaal situaties waarin het meenemen van een aparte GPS tracker niet volstaat. Personen die bijv. gevaarlopen op ontvoering of personen die gevaarlijke missies gaan uitvoeren. In zulke omstandigheden is het meenemen van een zichtbare GPS Tracker geen goed idee en deze zal dan ook snel worden ontdekt. Verder kan je dementerende familieleden hebben, die je graag altijd in het oog wil houden zodat je steeds weet waar ze juist zijn. Een aparte GPS tracker kan ook snel worden kwijtgespeeld, terwijl er een andere en meer zekere oplossing bestaat.

Unpack&Track

In navolging van de bekende Unpack&Track GPS tracker

De Unpack&Track is een uiterst gebruiksvriendelijke GPS tracker uitgerust met alle mogelijke GPS tracking functionaliteiten. Door de Unpack&Track heeft nu echt iedereen toegang tot een GPS tracker met mogelijkheden die vroeger alleen moglijk waren voor bedrijven of personen met geld teveel. De Unpack&Track GPS tracker beschikt over professionele functionaliteiten en is op maat gesneden voor de particulier door de duidelijke prijs zonder abonnement. De micro-electronica van de Unpack&Track waarop je kan vertrouwen was de basis om deze onopvallende GPS tracker te verbergen in een schoen.

Voor extra info over de Unpack&Track technologie bekijk je de volgende pagina: Unpack&Track

De GPS tracker schoen waakt over jouw welzijn en dat letterlijk stap voor stap

Ontvoering, gevaarlijke missies, dementerende ouderen, ... In al deze situaties is de Unpack & Track GPS Tracker Schoen perfect in te zetten. En de naam spreekt voor zich, deze GPS tracker is onopvallend verstopt in een schoen. De Unpack&Track GPS Tracker Schoen beschikt over veel slimme eigenschappen die afkomstig zijn van de standaard Unpack&Track GPS tracker, maar is voor omstaanders een alledaags en gewoon accessoire. Daarnaast is de Unpack&Track GPS Tracker Schoen uitgerust met een paniekknop die kan worden ingeschakeld wanneer nodig. De Unpack&Track kan ook in iedere robuuste schoen worden verwerkt na overleg, de wandelschoen op de foto is een voorbeeld. De drager heeft steeds de controle daar de GPS kan worden ingeschakeld wanner dit nodig is. Zelfs als je de schoen goed onderzoekt, is het zeer moeilijk om de GPS tracker op te merken. De schoen en zijn locatie kunnen elke 5 sec worden opgevolgd via een mobiel toestel of pc van personen die jij aanstelt voor deze taak. De Unpack&Track GPS Tracker Schoen geeft persoonlijke beveiliging dat extraatje dat je nodig hebt.
 

Begeef je je wel eens op risicovolle plaatsen of in gevaarljke situaties?
Geeft het een gerust gevoel als je weet dat iemand op de hoogte is van waar jij juist bent zonder dat omstaanders dit opmerken?
Heb je oudere familieleden die graag gaan wandelen maar dan niet meer weten waar ze nu zijn?
De uitgekiende Unpack&Track GPS Tracker, onopgemerkt verwerkt in een schoen op maat, biedt steeds de oplossing voor zulke situaties.
De GPS tracker is een oplossing van topkwaliteit, uitgerust met een paniekknop en verwerkt in een normaal en mooi accessoire.
 
R&TTE Conform R&TTE Richtlijn (1999/5/EC) - Verkrijgbaar na aanvraag via contactformulier

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*

Verwante producten

Unpack&Track GPS Tracker Riem
Ä649,95