U bent hier: Home > Track en Trace > Unpack&Track GPS Tracker Riem

Unpack&Track GPS Tracker Riem

Unpack&Track GPS Tracker Riem
Details
  • Zeer nauwkeurige A-GPS technologie (tot op enkele meters)
  • Onzichtbaar verwerkt in een stijlvolle riem
  • De meest gebruiksvriendelijke GPS tracker op de markt
  • Levertijd tot 3 weken
Onze prijs: Ä649,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Unpack&Track GPS Tracker Riem

Heb je graag dat iemand steeds weet waar jij bent zonder dat de omstaanders dit doorhebben ?
Houd je graag oude of vergeetachtige familie in het oog als je niet bij ze in de buurt bent?

Het is steeds praktisch om een mobiele GPS tracker bij te hebben, maar er bestaan uiteraard situaties waar dit onmogelijk is. Personen die zich in risicovolle gebieden begeven en zo gevaar lopen op mogelijke kidnapping of mensen die gevaarlijke missies moeten uitvoeren. Als je dan een opzichtige GPS tracker bij je draagt zal je snel ontdekt worden en ben je je veiligheid kwijt. Nog een situatie waarin een losse GPS tracker niet volstaat, is wanneer je een dementerend familielid wil opvolgen die graag gaat wandelen gaat en dus niet zal onthouden om de GPS tracker mee te nemen of hem zelfs kan verliezen.

Unpack&Track

Gebaseerd op de bekendeUnpack&Track GPS tracker

De Unpack&Track is een uiterst gebruiksvriendelijke GPS tracker die uitgerust is met alle mogelijke tracking functionaliteiten. Door het gebruik van de Unpack&Track kan nu iedereen beschikken over een GPS tracker met functionaliteiten die vroeger enkel gebruikt werden door professionele bedrijven of mensen met veel geld. De Unpack&Track GPS tracker beschikt over professionele functies en is ook op maat gemaakt voor de particuliere gebruiker door de recht door zee prijs zonder abonnement. De uiterst betrouwbare microtechnologie waarmee de Unpack&Track is uitgerust leent zich perfect om deze GPS tracker in te bouwen in een onopvallende riem.

Als je meer informatie wenst over de Unpack&Track technologie bezoek je de volgende pagina: Unpack&Track

Door het gebruik van de GPS tracker riem weet je dat men steeds over je waakt

Kidnapping, gevaarlijke missies, , dementerende ouderen, ... Voor al deze nare mogelijkheden is de Unpack&Track GPS Tracker Riem een ultieme tool. Deze GPS tracker is dan ook perfect verborgen in een broeksriem zodat omstaanders van niets weten. Het is een Unpack&Track GPS tracker zoals de standaard aparte GPS tracker, maar dan ingebouwd in een mooie broeksriem van duurzaam Italiaans leder. De Unpack&Track GPS Tracker Riem is voorzien van een paniekknop zodat hulp onopgemerkt kan worden ingeroepen als dit nodig zou zijn. Deze Unpack&Track GPS Tracker Riem kan van overal ter wereld op afstand worden bestuurd met de online software. Verder heb jij als drager van de riem controle door middel van de aan en uit knop van de riem. En de juiste locatie van de riem kan elke 5 sec. doorgegeven worden naar een gsm of computer naar de personen die jij aanstelt, zodat zij steeds weten waar jij je bevindt. Deze Unpack&Track GPS Tracker Riem geeft een nieuwe betekenis aan persoonlijke beveiliging op maat.
 

Bevind je je ook wel eens in een situatie waar je je veiliger zou voelen als iemand over je waakt?
Als een vertrouwd iemand weet waar jij je bevindt voel je je beter toch?
Met de nieuwste technologisch Unpack&Track GPS tracker die ingebouwd is in een mooie lederen riem heb jij de oplossing rond je middel.
Deze GPS tracker van uitstekende kwaliteit, met paniekknop voor extra veiligheid is een modieus en praktisch accessoire.

 
R&TTE Conform R&TTE Richtlijn (1999/5/EC) - Verkrijgbaar na aanvraag via contactformulier

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*

Verwante producten

Unpack&Track GPS Tracker Schoen
Ä1.285,00