U bent hier: Home > Anti-Afluister > Faraday GSM Blokker Tas

Faraday GSM Blokker Tas

Faraday GSM Blokker Tas
Details
  • Scherm je GSM volledig af van de buitenwereld
  • Uiterst praktisch en gemakkelijk in gebruik
Onze prijs: Ä49,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Faraday GSM Blokker Tas

Denk je dat jou GSM spy software bevat?
Denk je dat je via je GSM wordt afgeluisterd of gevolgd?

De Faraday GSM Blokker Tas is de oplossing om de signalen van je GSM echt privé te houden. Door je telefoon in de Faraday Blokker Tas te plaatsen kan niemand je GSM localiseren. Ook spy software van op afstand word zo volledig geblokkeerd.

Wens je toch je GSM te gebruiken terwijl je volledig anoniem en ontraceerbaar blijft ? Dan is de Faraday GSM Blokker Tas de ideale oplossing. Deze tas laat geen GSM frequenties door en dit overal ter wereld, zodat niemand je nog kan volgen. Bij een oproep krijgt je correspondent te horen dat het netwerk overbalast of buiten gebruik is. Zo kom je niet verdacht over terwijl niemand op de hoogte is dat je de Faraday Blokker Tas gebruikt.

Wees slim en gebruik de Faraday Blokker Tas om je locatie overal te verbergen, waar je ook gaat

De Faraday Blokker Tas is zeer praktisch te gebruiken. Om je GSM van de wereld af te sluiten, plaats je hem eenvoudig in de tas die werkt op alle netwerken van alle mogelijke telefoons. Indien je weer gebruik wenst te maken van je telefoon, haal je hem gewoon weer uit de tas zonder rompslomp. Als extra heeft de Faraday Blokker Tas niet alleen plaats voor je telefoon maar ook voor geld en kredietkaarten. De tas werk direct en automatisch om alle ongewenste tracering tegen te gaan.

 
Vandaag de dag moet je geen PRO meer zijn om mensen te volgen via hun GSM.
Spy phone software is alom te verkrijgen.
Zie je iets verdachts, neem dan actie en voorkom tracering door gebruik te maken van de Faraday Blokker Tas.
De Faraday Blokker Tas stopt onopgemerkt alle signalen van je GSM zodat afluisteren of volgen onmogelijk gemaakt worden.
 

Afmetingen: 13cm x 8,5cm

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*

Verwante producten

Faraday iPad Blokker Tas
Ä134,95