U bent hier: Home > Bewakingscamera's en Sets > Draadloos Mini Camerasysteem

Draadloos Mini Camerasysteem

Draadloos Mini Camerasysteem
Details
 • Volg live mee of kies voor opname
 • Hoogwaardige beeldkwaliteit
 • Zeer discreet en flexibel inzetbaar
Onze prijs: 129,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Type Camera
Opname gewenst?
Aantal Tijdelijk niet voorradig.

Draadloos Mini Camerasysteem

Verwijnt er soms geld uit de kassa?
Klopt jouw stock nooit ook al hou je alles goed bij?
Denk je dat je kinderen wilde feestjes geven als jij er niet bent?


Mocht je live alles kunnen opvolgen om zo de dader op heterdaad te kunnen betrappen, dat zou toch mooi zijn. Aan welke eisen moet een camerasysteem voldoen in zulke gevallen?

Je kan niet altijd een grote klassieke camera installeren. Als je discreet wil uitvinden wat er achter je rug omgaat heb je een klein en flexibel camerasysteem nodig dat toch een heel goede beeldkwaliteit oplevert. Zo onopvallend dat je het simpelweg kan plaatsen waar je maar wenst. Een bewakingssysteem dat je toelaat om vandaag 1 ruimte te bewaken en morgen een andere als je dit nodig acht.

Akkoord?

Ontdek dan vandaag nog het Draadloos Mini Camerasysteem. Dit camerasysteem is door de vele lens variaties en draadloze bediening het neusje van de zalm als we het over discretie en flexibiliteit hebben.

Onopvallende mini pinhole camera, schroefcamera of knoopcamera

Deze draadloze mini camera's bestaan in 3 verschillende versies. Je kan kiezen voor de standaard pinholelens met een opening van minder dan 2mm om alles in het ook te houden. Of je wil het eerder creatief aanpakken en kiest voor de meest discrete oplossing met de schroeflenscamera, die is simpel te combineren met een systeem naar keuzeuit ons gamma. Of je wil opnemen tijdens je observaties en kiest voor onze knoopcamera die je dus eenvoudig aan je hemd vastknoopt. De uitgebreide keuze in lenzen en de kleine afmetingen van amper 2,0cm x 2,5cm x 3,3cm van de mini camera's maken dat je in elke situatie een onopvallend wakend oog kan installeren.

Praktische draadloze mini camera

Door de draadloze uitvoering en minimale afmetingen is het Draadloos Mini Camerasysteem een flexibel bewakingssysteem waarmee je simpelweg kan wisselen tussen de ruimtesdie jij in het oog wil houden. Installeer de mini camera en verbindt deze met de voeding. Installatietijd: 1 min. Geen gedoe, enkel makkelijke draadloze eenvoudigheid.

Spy gadgets blijven gadgets kies nu voor kwaliteit als je hard bewijsmateriaal wil

Mini camera’s bestaan in alle vormen en maten dus je moet opletten wat je wil en wat je koopt . Wij hebben geen goedkope mini camera's in ons aanbod zoals je er zoveel kan vinden op het internet en waarvan de beelden meestal troebel en dus onbruikbaar zijn. Deze camera’s zijn lower lux of 1lux camera's (resolutie 628 x 586 pixels). De micro’s zijn uiteraard ook van uitmuntende kwaliteit. Zo hoor je alle geluiden binnen een normale ruimte en dat kristalhelder.

Het Draadloos Mini Camerasysteem is in staat om alle audio en video binnen een straal van 15 tot 25 meter binnen of tot 50 meter buiten te verzenden. Vermijd vooral sites die beweren dat hun bereik groter is. Het zendvermogen is namelijk door de europese geving beperkt tot 10mW. Een groter bereik is dus of gelogen of deze verkopers hebben nog nooit een draadloze camera getest of verkopen zelfs illegale apparatuur. Het theoretisch max bereik van een 10mW draadloze camera is 100m. Vele sites vermelden graag deze waarden. Laat je dus niet misleiden door goedkope beloftes.

Onderstaand filmpje ter voorbeeld geeft perfect de kwaliteit weer. Weet wel dat videosites en het uploaden van filmpjes de kwaliteit niet ten goede komt. Voor de echte kwaliteit te bekijken download je het volgende bestand:Draadloze Mini Camera Set voorbeeld..

 


Wat bevat het Draadloos Mini Camerasysteem nu juist?

 • De Draadloze Mini Camera met interne micro en zender. Keuze uit een pinholecamera, schroefcamera of knoopcamera
 • De 2.4 Ghz AV ontvanger
 • De 9Volt batterij
 • De adapter voor en de ontvanger en de camera
 • De AV kabel voor de ontvanger
Hoe lastig je het ook vindt, veel situaties vragen om extra middelen en tot actie overgaat als je de bewijzen in je handen hebt.
Waar rook is, is vuur gad us op onderzoek uit en heb weer terug gemoedsrust.
Laat de situatie niet uit de hand lopen, de gevolgen kunnen ernstig zijn.
Jij hebt recht op de waarheid wacht dus niet langer en zoek ze uit, vandaag nog.


 
Gebruik de Draadloos Mini Camerasysteem niet zonder de toestemming van alle betrokkenen.
Dergelijk gebruik kan illegaal zijn in uw land.
Controleer plaatselijke wetten alvorens dergelijke producten op zo'n manier te gebruiken.
 
 
Frequency: 4 different channels in order to receive 4 different cameras with 1 receiver. Channel 1:2.410 Ghz; Channel 2:2.430 Ghz; Channel 3:2.450Ghz; Channel 4:2.470 Ghz.
Camera lens: 1/3 CMOS
Video: PAL 220V/ 50Hz
Pixels: PAL 628 x 586 pixels
Minimum illumination: 1.0 Lux
Power: 9 V
Measurements: 2cm x 2,5cm x 3,3cm

 

Energizer Ultimate 9V Batterijen Lithium Ion Battery Pack - 25Wh/50Wh 6x AA 9V Niet Herlaadbare Batterij Oplossing Universele Adapter | Omvormer voor Auto Sigarettenaansteker
Info
The price for this product is not set. You can decide how much you want to pay.
€111,04
€14,88
€29,84
Tijdelijk niet voorradig.
Aantal
Aantal
 
Ultimate Security Cam Software 9V Energizer Rechargeable 175mAh
€139,95
€19,95
Aantal
Aantal

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

 • Auteur: Dieter
  De kwaliteit van de camerabeelden is echt bijzonder hoog. Hoge prestatie voor zo'n klein toestel !
 • Auteur: Wim
  Sublieme beeldkwaliteit. deze minicams leveren ongelofelijke prestaties !
 • Auteur: Laurent
  Onvoorstelbaar dat zo'n klein lensje toch zo goede beelden kan leveren. Is op een mum van tijd geïnstalleerd en operationeel. Aanrader!

FAQ (Meest gestelde vragen)

Vraag:   Wordt de 9 volt batterij in de behuizing van de pinhole mini camera geplaatst of komt hij ernaast?
Antwoord:   Onze mini camera's worden met een batterijklip geleverd. Op deze manier kan een externe 9 volt batterij de camera van energie voorzien. Voor andere stroomoplossingen volg volgende link: camera battery packs.
 
Vraag:   Kan ik de adapter op iedere pc aansluiten of heb ik hier een altijd een pc TV kaart voor nodig?
Antwoord:   De Ultimate PC Camera Surveillance Add-on bestaat uit een USB grabber die je op iedere PC met een USB2.0 poort kunt aansluiten.
 
Vraag:   Kan ik gewoon de ontvanger van de mini camera set op mijn vhs videoreceorder aansluiten op rec duwen ,en dan neem ik alles op in de kamer waar de mini camera staat. De dag erna kan ik het opgenomen beeld op mijn vhs videorecorder terug zien op tv. Klopt dit?
Antwoord:   Dit is een zeer verstandige opstelling. Dit werkt perfect. Weet natuurlijk wel dat als je de kit voor op PC zou nemen of één van onze recorders dat je enkel zou opnemen bij beweging en dat je zo uren aan analyse van de beelden spaart.
 
Vraag:   Kan ik deze beelden ook opnemen met een programma op de computer zodat ik de beelden digitaal op de computer heb?
Antwoord:  
Dit is geen probleem. Volgende set is een uitbreiding van de Draadloze Mini Camera Set. Klik hier voor de PC Spy Cam  
 
Vraag:   Kan ik ook opnemen zonder computer etc? Bijv met een mp3/4 speler? Of zijn er nog andere opties om draadloos op te kunnen nemen?
Antwoord:   Dat is een zeer goede opmerking. Je kunt inderdaad ook rechtstreeks de connectie maken met een MP4 recorder. Volgende link beshrijft zo'n opstelling: MP4 recorder met draadloze camera opname
 

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*

Verwante producten

Draadloos Mini Camerasysteem met Opslag
€299,95