U bent hier: Home > Audio Recorders > Digital Pen Voice Recorder

Digital Pen Voice Recorder

Digital Pen Voice Recorder
Details
  • 8GB Geheurgen : 96uren opnemen in uitstekende geluidskwaliteit
  • Discreet, handig en elegant design
  • Zeer gemakkelijk te gebruiken, bovenaan uit en aan knop
  • Geen software nodig, te beluisteren via PC of via de pen zelf
  • Geleverd met oortjes en extra pen vulling
Onze prijs: 112,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Digital Pen Voice Recorder

Wil jij graag op een onopvallende manier opnemen wat er tijdens het komende zakengesprek wordt gezegd?
Lijkt het je handig om later te kunnen bewijzen wat er precies is besproken?

This text will be replaced

De Digital Pen Voice Recorder is een combinatie van gebruiksgemak en efficiëntie. Neem de recorder mee naar bedrijfsvergaderingen, zakelijke gesprekken en registreer precies wat er gezegd wordt. Deze Digital Pen Voice Recorder is overal te gebruiken waar je op een onopvallende manier een geluidsopname wilt maken. De Pen Recorder doet het werk zodat jij niet constant aantekeningen hoeft te maken en je in plaats daarvan kunt concentreren op dat wat er gezegd wordt. Upload de bestanden van de recorder nadien op je computer door ze simpelweg met elkaar te verbinden via de USB-poort. Zo kan je opnames terugluisteren of opslaan voor later gebruik. Je hebt zo in de toekomst altijd bewijs van wat er tijdens de bijeenkomsten is besproken en je kan hier in één muisklik bij. Of leun achterover en luister nog een keer naar dat wat je leraar in het college besproken heeft. Het mooie van deze Digital Pen Voice Recorder is dat hij niet van echt te onderscheiden is en daarnaast gewoon gebruikt kan worden om mee te schrijven. Daardoor is de Digital Pen Voice Recorder een bijzonder subtiele, niet-opdringerige recorder die altijd van pas komt.

Neem alle belangrijke momenten op met de Digital Pen Voice Recorder

Omdat de digitale Digital Pen Voice Recorder overal te gebruiken is, is deze bijzonder geschikt voor huisartsen, zakenmensen, academici, advocaten, détectives en studenten. Met de Digital Pen Voice Recorder heb je direct alles wat je nodig hebt in je koffer of rugzak. Neem er voordrachten, vergaderingen of gesprekken mee op. Het uren door aantekeningen bladeren om die ene passage te vinden is voorbij, met de recorder spoel je binnen enkele seconden terug naar het moment wat jij zoekt. Niet langer hoef je discussies te voeren over wat er precies is afgesproken en beloofd. Met de Digital Pen Voice Recorder beschik je namelijk over onomstotelijk bewijs. De recorder heeft een enorme opslagcapaciteit van maar liefst 128 uur audio (geheugen van 2GB) en met de bijgeleverde, interne batterij kan er tot 10 uur onafgebroken worden opgenomen. Neem de kleinste details van elk gesprek op met de pen recorder: Vergeet geen enkel detail meer en vermijd toekomstige inhoudelijke discussies.

Opname apparaat verstopt in een pen: Slim gebruiksgemak

De Digital Pen Voice Recorder is bijzonder makkelijk in het gebruik. Men hoeft enkel op de bovenkant van de pen te drukken om de opname te starten. Wil je de opname vervolgens stoppen, druk je nog een keer op de knop. Geluidsbestanden op de computer opslaan is met een paar klikken gedaan. Verbind de recorder via de USB-poort met je computer of laptop waarna deze het apparaatje automatisch herkend als een externe gegevensopslag. Het is daarom niet nodig om aparte software te installeren.
 

Je luistert graag nog eens naar belangrijke conversaties of bedrijfsvergaderingen.
Als je dat wat gezegd is opneemt, heb je later bewijs van wat er besproken werd.
De Digital Pen Voice Recorder laat je dit op een makkelijke en onopvallende manier doen.


Gebruik de Pen Voice Recorder niet zonder de toestemming van alle betrokkenen.
Dergelijk gebruik kan illegaal zijn in uw land.
Controleer plaatselijke wetten alvorens dergelijke producten op zo'n manier te gebruiken.


 
Geheugen: 8Gb
Batterijduur: 96 uur opnemen

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*

Verwante producten

USB Stick Flash Drive Recorder Geluidsbewerkingsdienst
€179,95
€50,00