U bent hier: Home > Audio Recorders > 7 Days Edic B30 Spy Recorder

7 Days Edic B30 Spy Recorder

7 Days Edic B30 Spy Recorder
Details
  • Zeer klein en discreet
  • Uitstekende geluidskwaliteit
  • Tot 70 uur gespreksopname
Onze prijs: Ä639,94
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

7 Days Edic B30 Spy Recorder

Subtiel, maar toch duidelijk alles dat afgesproken wordt tijdens een vergadering opnemen?

Wil je graag het fijne weten van dat wat er tijdens jouw afwezigheid wordt besproken?

Al is de 7 Days Spy Voice Recorder een van de kleinste voice recorders die er verkrijgbaar zijn, hij kan tot maar liefst 7 dagen aan gesprekken opnemen. Ondanks zijn kleine afmetingen bevat deze voice recorder van kwaliteit vele functies en een bijzonder goede geluidskwaliteit. Normaal gesproken alleen voor professionals verkrijgbaar, maar nu via Spy3K voor iedereen beschikbaar.

Edic B30 spy recorder neemt tot 7 dagen op

Met een diameter van 26,5 mm en gewicht van 7 gram zal het niet moeilijk zijn de 7 Days Edic B30 Spy Recorder zo te plaatsen, dat hij niemand opvalt. Ondanks deze bijzonder kleine afmetingen heeft de 7 Days Edic B30 Spy Recorder een ingebouwde wisselbatterij die zeer energiezuinig is. Neem tot maar liefst 70 uur aan gesprekstijd op, of blijf gemiddeld 190 uur waakzaam met gebruik van de VAS functie waarbij de 7 Days Edic B30 Spy Recorder enkel opneemt als deze geluid waarneemt. Als laatste beschikt de 7 Days Edic B30 Spy Recorder over een stand-by modus, waarin deze maar liefst 8 maanden actief kan zijn.

7 Days Edic B30 Spy Recorder staat voor professionaliteit

Dat we hier niet te maken hebben met een plastic speelgoed gadget blijkt wel uit het feit dat deze recorder bij één van de kleinste ter wereld is en desondanks niks inboet op kwaliteit. Door de ingebouwde energiebesparende microtechnologie torent deze 7 Days Edic B30 Spy Recorder mijlenver boven alle andere spy recorders uit. Daarnaast onderscheidt hij zich door een prachtige afwerking en vele functies.

De 7 Days Edic B30 Spy Recorder is niet voor één gat te vangen. Extreme omgevingen zijn geen uitdaging voor hem. Met een metalen omhulsel dat de interne technologie beschermd tegen temperatuurschommelingen en schokken, en onderdelen die niet kunnen bewegen waardoor schudden of stoten de 7 Days Edic B30 Spy Recorder niet zullen deren is hij iedereen te slim af.

Door de inbegrepen software thuis te installeren haal je alles uit de 7 Days Edic B30 Spy Recorder. Wil je zo lang mogelijk van het 2GB flash geheugen (voor 30 tot 300 uur aan geluidsopnames) gebruik maken, zet dan de VAS functie aan (Voice Activation System). Daardoor zal de 7 Days Edic B30 Spy Recorder alleen maar opnames maken als er ook werkelijk wordt gepraat. Op deze manier hoef je geen lange gedeeltes aan stilte vooruit te spoelen en gebruikt de 7 Days Edic B30 Spy Recorder geen onnodige energie. De VAS optie bespaart zodoende kostbare geheugentijd, verlengt de batterijduur (van 70 uur naar 190) evenals jouw eigen kostbare tijd tijdens het terugluisteren.

Voice Activated VAS Spy recorder

Mocht je al het 2GB geheugen helemaal vol kunnen maken, wat dus betekent dat je afhankelijk van de ingestelde opties 30 tot 300 uur aan geluid hebt op kunnen nemen, zal de circular recording functie of ‘loop’ mooi uitkomen. Hierbij zal de 7 Days Edic B30 Spy Recorder de nieuwste opnames eerst over de alleroudste overschrijven indien het geheugen vol is. Mocht je alles willen bewaren kan je vanaf de 7 Days Edic B30 Spy Recorder uiteraard ook de opnames op je pc zetten en het geheugen op de recorder vrijmaken.

Spy Recorder Software

Samen met de lange stand-by tijd van 8 maanden is de timer ook bijzonder goed in te zetten. Ben je voor langere tijd weg maar wil je toch graag een bijeenkomst op dag 14 opnemen, maakt de 7 Days Edic B30 Spy Recorder dat mogelijk. Door het hoge gebruiksgemak kan je met een paar keer drukken de begintijd – en datum van de opname instellen, evenals de tijd waarop deze weer moet eindigen. Het is ook een optie om bijvoorbeeld dagelijks een opname te maken van 4 tot 5 en zo later het dagelijkse werkoverleg terug kunnen luisteren.

Spy Recorder Timer

Zie je het niet zitten dat je 7 Days Edic B30 Spy Recorder met al je belangrijke opnames in verkeerde handen valt, is het aan te raden deze te beveiligen tegen nieuwsgierige oren. Door het instellen van een wachtwoord zal niemand anders dan jij naar je kostbare opnames kunnen luisteren.

7 days Spy Voice Recorder Software Overview

Als dingen belangrijk zijn wil je enkel het beste van het beste hebben.

De Spy3K 7 Days Edic B30 Spy Recorder zal je niet teleurstellen.

De 7 days Spy Voice Recorder behoort tot de kleinste spy recorders ter wereld en leent zicht tot het maken van geheime opnames.
Gebruik de 7 days Spy Voice Recorder echter niet zonder de toestemming van alle betrokkenen.
Dergelijk gebruik kan illegaal zijn in uw land.
Controleer plaatselijke wetten alvorens dergelijke producten op zo'n manier te gebruiken.

 
Behuizing: Metaal
Afmetingen: 26,5mm x 10mm
Gewicht: 7gr
Opnameduur: 30 tot 300uur afhankelijk van kwaliteit
Batterijduur: 70 uur constante opname, 190 uur VAS, 8 maanden stand-by
Batterij: 3V Lithium Batterij (2 batterijen bijgeleverd)
Datatransfer: USB naar PC

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*